1976pinacolada 22.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pinacolada, cóż to za piękna sukienka, ze tak od razu wpadła Ci w oko? classico - Black&white Jedyna obawa to że jest dość krótka - przed kolano a ja juz stara doopa.....:(i nie wiem czy powinnam..... Najważniejsze, że nie miałam ciśnienia na zakup a weszłam, przymierzyłam, kupiłam. Jak szukam czegos na siłę to zazwyczaj coś jest nie tak: to kolor, to fason, to rozmiar..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Świąt wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, szczęścia i powodzeniażycząJoanna i Marcin http://img.wallpaperstock.net:81/kitty-santa-wallpapers_4342_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://4.bp.blogspot.com/_EUfCmn4hgKI/SwVkwdB3VLI/AAAAAAAABJI/fT1swbK0Y4s/s1600/a37lc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Zdrowych, Wesołych , pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej i rodzinnej atmosferze. Życzy rodzina Fulków http://img861.imageshack.us/img861/5238/523h.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 26.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 (edytowane) poświateczne houhouhou!!! czytam ostatnie Wasze wpisy i zastanawiam sie, jak znajdujecie na to wszystko czas: sprzatanie, świąteczne gotowanie i jeszcze "forumowanie" od propozycji śwątecznych dań, to aż mi w żołądku zapiszczało: faszerowane pieczarki i śledzik pod pierzynką ( kołderkę można oczywiście dowolnie wymieniać), karp z posmakiem czosnku może być ciekawą odmianą znanego smaku ja robię przy Was kulinarną wysiadke, bo gotowanie nigdy nie było moja pasją ale może w nowym domu odkryję w sobie to "coś" Edytowane 26 Grudnia 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.12.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziękuję serdecznie za życzenia Święta, chociaż bezśnieżne, były cudowne i magiczne, spotkania rodzinne i kolacje w gronie przyjaciół, rodzinne spacery po lesie, prezenty wszystkie okazały się trafione (i te otrzymane i te ofiarowane;)) Bezpośrednio przed Wigilią odwiedziliśmy Bławatka - zawieźliśmy mu stroik (jemioła i szyszki;)) i marzyliśmy o świętach w nowym domu za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.12.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ewanz, moje postanowienie bławatkowe - brzmi chować, układać, sortować i porządkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 ja też żyję już myślą o przyszłych świętach na swoim, przynajmniej skończy się bieganie od domu do domu u nas też prezentowo się udało, baaaa nawet bardziej niż się tego spodziewaliśmy. A wczoraj wieczorem podjęliśmy jeszcze z mężem decyzje zakupowe i snuliśmy marzenia domowe, ach szkoda że musiał ślubny do pracy iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Bezpośrednio przed Wigilią odwiedziliśmy Bławatka - zawieźliśmy mu stroik (jemioła i szyszki;)) i marzyliśmy o świętach w nowym domu za rok... My w Wigilię ubraliśmy "budowlaną choinkę":), w radiu leciały kolędy. Było cudownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.12.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Pumpaluna coż to za decyzje zakupowe i jaki prezent okazał się taki suuuper? ... ależ jestem ciekawska;) Aga, Pumpaluna, Esiak, Pinacolada, Ewanz ... wszyscy wprowadzą się już za chwilę ale ja i Lukarna nie będziemy przyglądać się z zazdrością, bo nie będziemy miały na to czasu;) Może wszystkim się uda na następne święta być w nowych domkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Chrzestni dzieciaków nas mile zaskoczyli z pomysłami prezentowymi, zwłaszcza że spełnili te najcichsze marzenia dzieciaków. A o decyzjach zakupowych napiszę jak już kupimy, żeby nie było tak jak z drzwiami że nam się w dobę odwidziało. Zdradzę tylko, że zmieniamy zamówienie na kuchnię. Jednak udało mi się męża przekonać do całej białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aga, Pumpaluna, Esiak, Pinacolada, Ewanz ... wszyscy wprowadzą się już za chwilę ale ja i Lukarna nie będziemy przyglądać się z zazdrością, bo nie będziemy miały na to czasu;) Może wszystkim się uda na następne święta być w nowych domkach:) Czas płynie tak szyko, że nie bedziemy wiedzieć kiedy i znów będa święta. Tym razem w nowych domach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Zdradzę tylko, że zmieniamy zamówienie na kuchnię. Jednak udało mi się męża przekonać do całej białej No, proszę. Techniki perswazji opracowane do perfekcji;) To teraz poprosze o jakieś szczegóły: połysk, mat, lakier, fornir....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 na święta to z pewnością wszyscy sie już przeprowadzimy - pytanie tylko: które święta mamy na mysli ? ja ostatnio dotkliwie odczuwam spadek formy budowlanej - moze to przez tę "mało zimową zimę", może przez topnienie w zastraszającym tempie kolejnej transzy, a tu jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 na święta to z pewnością wszyscy sie już przeprowadzimy - pytanie tylko: które święta mamy na mysli ? ja ostatnio dotkliwie odczuwam spadek formy budowlanej - moze to przez tę "mało zimową zimę", może przez topnienie w zastraszającym tempie kolejnej transzy, a tu jeszcze tyle do zrobienia Na Wielkanoc to może nie wszyscy (pewnie pinacolada), ale w kolejne BN to już każdy będzie u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Oprócz mnie:D Chociaz może małpując po Pinacoladzie zrobię jedno święto na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Oprócz mnie:D Chociaz może małpując po Pinacoladzie zrobię jedno święto na budowie?? Jak złapiecie wiatr w żagle, to zrobisz święta "nie-budowlane":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aga z moim asekuranckim Ministrem to ja mogę jedynie katar złapać:/ Więc się nie nastawiam naprawdę na święta BN 2012.Bardzo liczę na Wielkanoc 2013 i tego się będę próbowała trzymać. My dodatkowo mamy jeszcze trochę komplikacji ze sprzedażą mieszkania (aktualnie mieszkamy w nie swoim i nie wiem które bedziemy sprzedawać:/)I pewnie wiele rzeczy będziemy robić sami (czyt. teściem) a juz wiadomo że on demonem szybkości niestety nie jest...Jednak koszty budowy nas nie ukrywam zaskoczyły więc oszczędności muszą być... Ale wcale się tym moim terminem (JUŻ) nie denerwuję. Stwierdziłam że nie ma sensu i tak nic na to nie poradzę, taka rzeczywistość... Przynajmniej będę miała więcej czasu na planowanie i będe mogła zgapić cos od Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Z terminami tak już bywa, że czasami trzeba je trochę przesunąć. W Twoim przypadku, gdy wiesz już jak pomieszczenia mają wyglądać, wykończeniówka pójdzie sprawnie (tam teść już za dużo nie porobi, to i nie spowolni;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts