Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Pinacolada, cóż to za piękna sukienka, ze tak od razu wpadła Ci w oko?

classico - Black&white ;) Jedyna obawa to że jest dość krótka - przed kolano a ja juz stara doopa.....:(i nie wiem czy powinnam.....

Najważniejsze, że nie miałam ciśnienia na zakup a weszłam, przymierzyłam, kupiłam. Jak szukam czegos na siłę to zazwyczaj coś jest nie tak: to kolor, to fason, to rozmiar.....

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poświateczne houhouhou!!! :D

czytam ostatnie Wasze wpisy i zastanawiam sie, jak znajdujecie na to wszystko czas: sprzatanie, świąteczne gotowanie i jeszcze "forumowanie" ;)

od propozycji śwątecznych dań, to aż mi w żołądku zapiszczało: faszerowane pieczarki i śledzik pod pierzynką ( kołderkę można oczywiście dowolnie wymieniać), karp z posmakiem czosnku może być ciekawą odmianą znanego smaku

ja robię przy Was kulinarną wysiadke, bo gotowanie nigdy nie było moja pasją :(

ale może w nowym domu odkryję w sobie to "coś" ;)

Edytowane przez ewanz

Dziękuję serdecznie za życzenia:)

Święta, chociaż bezśnieżne, były cudowne i magiczne, spotkania rodzinne i kolacje w gronie przyjaciół, rodzinne spacery po lesie, prezenty wszystkie okazały się trafione (i te otrzymane i te ofiarowane;)) Bezpośrednio przed Wigilią odwiedziliśmy Bławatka - zawieźliśmy mu stroik (jemioła i szyszki;)) i marzyliśmy o świętach w nowym domu za rok...:)

ja też żyję już myślą o przyszłych świętach na swoim, przynajmniej skończy się bieganie od domu do domu :)

u nas też prezentowo się udało, baaaa nawet bardziej niż się tego spodziewaliśmy. A wczoraj wieczorem podjęliśmy jeszcze z mężem decyzje zakupowe i snuliśmy marzenia domowe, ach szkoda że musiał ślubny do pracy iść...

Pumpaluna coż to za decyzje zakupowe i jaki prezent okazał się taki suuuper? ... ależ jestem ciekawska;)

Aga, Pumpaluna, Esiak, Pinacolada, Ewanz ... wszyscy wprowadzą się już za chwilę:) ale ja i Lukarna nie będziemy przyglądać się z zazdrością, bo nie będziemy miały na to czasu;) Może wszystkim się uda na następne święta być w nowych domkach:)

Chrzestni dzieciaków nas mile zaskoczyli z pomysłami prezentowymi, zwłaszcza że spełnili te najcichsze marzenia dzieciaków. A o decyzjach zakupowych napiszę jak już kupimy, żeby nie było tak jak z drzwiami że nam się w dobę odwidziało. Zdradzę tylko, że zmieniamy zamówienie na kuchnię. Jednak udało mi się męża przekonać do całej białej :D

Aga, Pumpaluna, Esiak, Pinacolada, Ewanz ... wszyscy wprowadzą się już za chwilę:) ale ja i Lukarna nie będziemy przyglądać się z zazdrością, bo nie będziemy miały na to czasu;) Może wszystkim się uda na następne święta być w nowych domkach:)

Czas płynie tak szyko, że nie bedziemy wiedzieć kiedy i znów będa święta. Tym razem w nowych domach;)

na święta to z pewnością wszyscy sie już przeprowadzimy - pytanie tylko: które święta mamy na mysli ? ;)

ja ostatnio dotkliwie odczuwam spadek formy budowlanej - moze to przez tę "mało zimową zimę", może przez topnienie w zastraszającym tempie kolejnej transzy, a tu jeszcze tyle do zrobienia :(

na święta to z pewnością wszyscy sie już przeprowadzimy - pytanie tylko: które święta mamy na mysli ? ;)

ja ostatnio dotkliwie odczuwam spadek formy budowlanej - moze to przez tę "mało zimową zimę", może przez topnienie w zastraszającym tempie kolejnej transzy, a tu jeszcze tyle do zrobienia :(

Na Wielkanoc to może nie wszyscy (pewnie pinacolada), ale w kolejne BN to już każdy będzie u siebie:)

Aga z moim asekuranckim Ministrem to ja mogę jedynie katar złapać:/ Więc się nie nastawiam naprawdę na święta BN 2012.

Bardzo liczę na Wielkanoc 2013 i tego się będę próbowała trzymać.

My dodatkowo mamy jeszcze trochę komplikacji ze sprzedażą mieszkania (aktualnie mieszkamy w nie swoim i nie wiem które bedziemy sprzedawać:/)

I pewnie wiele rzeczy będziemy robić sami (czyt. teściem) a juz wiadomo że on demonem szybkości niestety nie jest...

Jednak koszty budowy nas nie ukrywam zaskoczyły więc oszczędności muszą być...

Ale wcale się tym moim terminem (JUŻ) nie denerwuję. Stwierdziłam że nie ma sensu i tak nic na to nie poradzę, taka rzeczywistość...

Przynajmniej będę miała więcej czasu na planowanie i będe mogła zgapić cos od Was;)