Ardea 28.12.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja zamierzam malować parą ceramiczną i ona na pewno nie kosztuje 100zł za litr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Może to u mnie takie ceny tylko, zajrzałam do sklepu internetowego Para no i tam ceny też z lekka powalają. Akurat ta ceramiczna jest 275zł/3.8l więc możliwe, że u mnie po prostu jest droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Na Wielkanoc to może nie wszyscy (pewnie pinacolada), ale w kolejne BN to już każdy będzie u siebie:) chciałabym ale jest to niemozliwe Wakacje są realnym i w zasadzie ostatecznym terminem ze względu na zmianę szkoły Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Para ma wydajność 12m z litra, a ile potrzebujesz na kuchnię? Na pewno wyjdzie taniej niż szkło. Widziałam pokaz czyszczenia tej farby, szorowali druciakiem polanym cifem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 chciałabym ale jest to niemozliwe Wakacje są realnym i w zasadzie ostatecznym terminem ze względu na zmianę szkoły Julki To nie EURO 2012?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jedna ściana i tak będzie malowana na inny kolor a między szafkami to długość coś ok 2,5m. Nie wiesz czy tą farbą wystarczy raz malować czy trzeba minimum 2 warstwy? Ja mocno sceptycznie do tych podawanych wydajności podchodzę. Duluxem po gładziach trzeba było 3x malować żeby dobrze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ale to jest Para:) Na puszce podają 13 - 14 m z litra, ale w praktyce wychodzi 12. Jest bardzo gęsta i dobrze kryje, ale intensywny kolor to chyba trzeba dwa razy malować i zalecają też stosować grunt z Pary - nie jest to tanie, ale tańsze niż np. szkło i u mnie nie ma górnych szafek, więc szkło by tam średnio wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Chciałabym zobaczyć jaki efekt daje ta farba w rzeczywistości. U nas to nawet wzornika nie mają tylko na zamówienie mogą sprowadzić puszkę, tak to ja online mogę sobie kupić bo i taniej pewnie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 To nie EURO 2012?? tak jedna nóżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Na tym teście to nawet nożem zeskrobywali i nic. W Łodzi też znalazłam jednego przedstawiciela Pary. O szczegółach typu kolory nic nie wiem, ale ta struktura jest nazywana skorupką jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pinacolada a daleko macie od starej szkoły do nowej szkoły? U nas będziemy młodą dowozić do szkoły przez maj i czerwiec. Znaczy, mam taką nadzieję, że żadnej wtopy nie będzie i się w weekend majowy przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 tak jedna nóżką Czyli TV juz będzie zamontowane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Znaczy, mam taką nadzieję, że żadnej wtopy nie będzie i się w weekend majowy przeprowadzimy Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Tikkurila lateksowa rewelacja... uratowała nas od malowania kuchni... kilka dni przed oddaniem mieszkania wywaliła w kuchni butelka z sokiem z winogron... cały sufit i 2 ściany były nim uwalone... wpierw dostałem ataku serca, ale potem wilgotną gąbką zmyłem wszystko w 2h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Esiak czy to któraś z TYCH? czy brałeś z mieszalnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.12.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Tikkurilę chcę dać na resztę domu, bo też mam do niej zaufanie a jest tańsza od pary, ale w kuchni nad płytą to spróbuję z parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Z mieszalnika czy zapuszkowaną? W sumie niby śnieżka jest z grupy tikkurila ale ja nie byłam z niej zadowolona. Chyba najlepiej spisał nam się nobiles a znowu znajomi polecają dekorala i magnat. Pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak będziemy patrzyli przede wszystkim na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja miałem podkład optiva primer i później na to optiva matt baza, barwiona mieszalnikowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pinacolada a daleko macie od starej szkoły do nowej szkoły? Hmmm, duzo ale w zasadzie na własne życzenie. Julka konczy teraz podstawówkę i wybrała gimnazjum na drugim koncu miasta mimo ze w centrum obok jej podstawówki jest tez gimnazjum. Ale poniewaz mieszkając juz w domu tak czy siak trzebab będzie ją do szkoły wozić (księżniczka autobusem nie może - tak twierdzi tatuś ) to doszlismy do wnisku ze 2 km w tę czy w tamtą to juz bez różnicy. A ona bardzo chce do tamtego więc niech ma Chodzi o to , że od wrzesnia zaczyna gimnazjum i jakby nie patrzec to bedzie dla niej jakis "stres" wiec nie chce jej kolejnego typu "przeprowadzka" fundować. Wolę to "odwalić" w wakacje i tego będę się trzymać. Lukarna - mój m jest zagorzałym kbicem piłki nożnej więc nie ma bola - podejrzewam ze Tv zamieszka w domku wczesniej niz my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 28.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 tak czytam o tych super farbach i pomyslałam sobie, że może zdały by egzamin na pomalowanie podstopnicy chciałam zrobić drewniane nakładki na stopnice a podstopnice malowane na biało, ale stolarz odradza, że malowanie szybko się zniszczy i radzi albo sklejkę malowana na biało albo po prostu drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts