Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Ewa ja będę miała malowane podstopnice farbą. Jeszcze nie wiem jaką ale chcemy białe schody, jedynie stopnice (u nas na to mówią parapety) i górną poręcz barierki będziemy bejcować pod kolor paneli/płytek. Coś takiego tyle, że u nas byłyby tralki kwadratowe takie proste bez żadnych tłoczeń

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I czy jest zasadne żeby robic w pralni małą wannę?? W projekcie mam ale co ja będę w tej wannie prać jak ja zupełnie nic ręcznie nie piorę?? I raczej zrobię większą umywalkę a wanienkę sobie podaruję;)

Padło na forum genialne dla małej wanny w pralni zastosowanie - mycie ogórków do kiszenia :)

Ja w pralni nawet nie będę miała zlewu, bo mi niepotrzebny, a ogórki małosolne obowiązkowo robię:) Pieska to może w kotłowni będę myła... jeśli piesek będzie...

Zapomniałam napisać - Drewbet przysłał przęsła, a już nie wierzyłam, że będą w tym roku;) Musimy sprawdzić wymiary po nauczce u Myszonik. Mąż - naczelny designer kotłowni przywiózł płytki do swojego królestwa - podłogowy gres - bardzo ładny matowy grafit, ale ścienne - beż w szlachetnym połysku - mąż twierdzi, że nie ma innej opcji i to mu się podoba i zostaje;)

Edytowane przez Ardea

Nie poszłam na łatwiznę i poszukałam w necie, ale jakoś tak nie jasno jest napisane, że niby żywiczny to mozaikowy, ale jeszcze jest jakiś ozdobny (może te kulki to ozdoba?), jeśli nikt nie wie to muszę zapytać naszego wykonawcę... Pewnie wszyscy szykują się na imprezy i nikt nie ma czasu na pierdoły... Ja dziś tylko manicure, a jutro fryzjer i bez szaleństw:)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813

Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012,

bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych

oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu

życzą przyszli mieszkańcy Chaberka

Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!!

Edytowane przez ewanz