Ardea 01.01.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam serdecznie w nowym roku:) Bardzo dziękuję za życzenia:) Oby nam się Wszystkim dobrze wiodło w tym 2012:) Esiak, nie strasz, bo my dopiero w grudniu chcemy zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nie będę robiła kopiuj-wklej w kolejnych dziennikach tylko pozwalam sobie "hurtowo" u Ardei wszystkim Wam życzyć wspaniałości w 2012roku. Niech zdrowie dopisuje, marzenia się spełniają a gotówka rozmnaża, no i żeby kryzys okazał się tylko plotką. Cudownego Roku moi drodzy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pumpalunko, dzięki i wzajemnie:) Na jakim etapie budowy jesteś, bo chyba ostatnio zadnych uaktualnień nie robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 W tym tygodniu robimy biały montaż elektryczny i zaczynamy ocieplenie poddasza. Jak tylko będzie prąd wstawiamy piec i nastanie ciepłość Niech się trochę podgrzeje to czyścimy ściany i będziemy do malowania przygotowywać bo od marca wchodzą z podłogami i drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wybrałaś linię pśtryczków? Jak popatrzyłam - to niby taka pierdoła, a ceny kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mówiąc szczerze to nie wybierałam, weszłam do 2 sklepów i jak zobaczyłam ceny to zrezygnowałam. W sumie to my wybieramy na zasadzie po taniości i zdaliśmy się na naszego znajomego elektryka. Zasugerował linię basic simon, że jest dobra i że sam ma i używa, także ze względów na oszczędności nawet innych nie oglądam. Wszystkie pstryczki-elektryczki będą białe. A ceny faktycznie kosmiczne, nam za najzwyklejsze włączniki, gniazdka i kostki z oprawkami na 'zwisy' ale bez gniazdek rtv i internetowych potrzeba coś ok 1,5tys Jak kiedyś będzie kasa to wtedy kupimy inne, na razie tniemy koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ardea, a u Ciebie kolejność prac, jak będzie teraz wyglądać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Na razie głucha cisza;) Jeśli nie będzie mrozu ekipa postawi np. miniściankę oddzielającą kuchnię od jadalni i założymy przęsła ogrodzeniowe oraz mąż wypłytkuje kotłownie i garaż. Wiosną reszta tynków, a gdy przeschną ocieplenie dachu i dalej normalnie... Jutro dzwonię do El Bau po konkretne zamówienie i ustalenie szczegółów, trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mnie się podobają pśtryczki na szkle, ale ja jakaś nieszczęsliwa jestem, bo zawsze zaczepię o ramkę i leje się krew (wczoraj też rozwaliłam nadgarstek w łazience przyjaciółki) i ta cena:( też kupimy coś taniego, w końcu to nic ważnego... tylko ja chcę pod kolor ścian, więc biele i szarości i czerń... Ceny przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 No niestety ceny zawrotne a obawiam się, że to dopiero początek zaskoczeń.Planujemy jutro wpaść do neonetu sprawdzić ich obniżkę. Może uda nam się piekarnik i okap kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 My czekamy do połowy stycznia, jeśli sklepowi nie uda się zromadzic całości to kupujemy gdzie indziej. W przerwie świątecznej kupiliśmy płytki do wc - Vulcano Pilch, bo jaśniejsze od taranto, które będzie w całej reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja jeszcze cen nie sprawdzałem, ale mam dobre rabaty w jednej z hurtowni elektrycznych (kupuje u nich osprzęt sieciowy), a mają tam Legranda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja jeszcze cen nie sprawdzałem, ale mam dobre rabaty w jednej z hurtowni elektrycznych (kupuje u nich osprzęt sieciowy), a mają tam Legranda... To dla nas kupisz i wyślesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To dla nas kupisz i wyślesz;) no jak chcecie Legranda to nie ma sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ta linia Celine (czy jakos tak) bardzo mi się podoba, więc trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ta linia Celine (czy jakos tak) bardzo mi się podoba, więc trzymam za słowo to wyślesz mi pełne zestawienie, ja z nim podjadę do hurtowni, wycenią mi i prześle wycenę Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 My ten grafit vulcano bierzemy pod uwagę do dolnej łazienki, fajnie wygląda w połączeniu z drewnopodobnymi płytkami. Myśleliśmy o kaleydos ale ten szary jest trochę przy jasny, chociaż mąż mówi że byłby lepszy bo łazienka nieduża i że vulcano pod prysznicem będą za ciemne a znowu dekor ceną powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam noworocznie:) Dziewczyny fajny ten Pilch... I ceny przystępne;)Co do pstryczków to oczywiście jeszcze nie wiem ale będe się kierować w stronę takich za kilka zł o ile się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 za kilka to nie ma co kupować, bo to strata pieniędzy...kupiłem w leroy 3 gniazda i 2 włączniki, takie tymczasówki, żeby w domu coś można było podłączyć... po tygodniu używania gniazd, wtyczki same z nich wypadają i nie ma porządnego styku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ten simon basic jest właśnie za kilka złotych i wierzę że będą ok moja mama ma simon akord, takie najtańsze, jedyna ich wada po 3 latach to fakt że pstrykają z wyraźnym klikiem i są zaokrąglone a basic bardziej kanciaste i cichsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts