Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Wiesz co strzelałam tak bo nie oglądałam nic jeszcze oprócz tych co Pumpaluna pokazuje. Może trafiłes na jakieś naprawdę kiepskie. U nas w starym mieszkaniu zakładaliśmy najzwyklejsze (zapytałam P. mówi że to te:http://www.ekopel.pl/go/_category/?idc=7_12&order=3&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl) i od 8 lat działają bez zarzutu.

Ja wiem że wyglądem nie powalają ale w sumie na pstryczkach jakoś szczególnie mi nie zależy ze względów oszczędnościowych.

Chociaz nie twierdzę na 100% że tak będzie - może wygram w totka i sobie kupię jakies wypasione:D

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja jeszcze słyszałam, że białe mogą żółknąc, więc lepiej tych zupełnie najtańszych nie kupowac... Esiak, ale to będzie tak w połowie roku, niemniej chętnie skorzystam z Twoich rabatów;)

Moje wc jest naprawdę mikro, więc ten jaśniutki Pilch jest idealny, a cena bardzo przyjazna, aż byłam w szoku, bo płytki bardzo przyzwoite na oko, zobaczymy jak się będą kładły...

a ja ostatnio macałam GIRA w szklanej ramce i własnie zwróciłam uwagę na ostre kanty więc ze względów bezpieczeństwa ich nie będzie. Nie ukrywam jednak, że w części tzw reprezentacyjnej chciałabym lepsze pstryczki. Ale te np , które wyjdą za szafka rtv mogą byc najzwyklejsze. W pokojach na górze tez nie będę szaleć. Ta GIRA, ktorą oglądałam ma fajny patent, nie tak jak w zwykłym włączniku, że np klikasz do góry i się zaświeca, klikasz na dół i gasnie - tylko przycisk odskakuje więc zawsze jest w tej samej pozycji niezaleznie czy gasisz czy zaświecasz.

Ja teraz w kuchni mam z kolei polską GOVENĘ , wygląda pięknie ale ciężko chodzą przyciski i są dość głośne - na pewno nie dam ich w domu :no:

Edit :

http://www.ekopel.pl/go/_info/?user_id=1540&lang=pl

Ardea jeszcze na temat "poprawnej polszczyzny" - Julka w II kl zwróciła uwagę pani od plastyki, która kazała im na jutro wziąść farby :jawdrop: Pani zganiła Julke, twierdząc, że to ona ma rację :jawdrop:

Wczoraj natomiast myślałyśmy, że padniemy. Dostała sms-a od kolegi (I kl gimnazjum) który pytał "co tam wogulę " :jawdrop: :lol2:

Ps. niewiadomo czy smiać się czy płakać ;)

Niedokładnie;) a myślisz, że da się tak na 100%? Mamy kwoty (górne, nie do przekroczenia) na rózne etapy budowy... i SSO udało się niemal na +, SSZ na 0, deweloperski zobaczymy i od tego będzie zależał budżet wykończeniówki... Założyliśmy, że ma byc tylko z kredytu i nie dokładamy...

Pinacolada co ty się wogulę śmiejesz z chłopaka:D:D:D

Przepraszam, zachowałam się jak gówniarz i czuję sie podle ! :oops: ;)

Ps. smieję się bo on czuje mięte do mojej Julki i od czasu do czasu cos tam do niej napisze a po tym wczorajszym to juz całkowicie przegrany jest :lol2: tylko bidok jeszcze nie wie ;)

Kosztorys robiliśmy sami, tzn. głównie mąż (kto mnie zna jako matematyka, ten wie o co chodzi);) SSO I SSZ sprawdził i poprawił nam kierbud, a reszta to już trudniej przeliczalna, więc improwizujemy, ale mąż ciągle kontroluje wydatki, inaczej to bym strasznie popłynęła, ale ustaliliśmy zasady i się trzymamy. Staram się wybierac takie średnie rzeczy, na płytki po 300zł to tylko patrzę z bardzo daleka;)

a słyszałyście kawał o Angliku, który będąc w hotelu w Polsce zamawiał przez telefon herbatę do pokoju. Dzwoni na recepcję i mówi : "tu ti tu rum tu ". A pani mu na to "pam pa ram pam pam "

:lol2: :lol2: :lol2:

Ps. to tak na :goodnight: bo spadam już mimo, że mój minister nie wzywa ;) :p