Lukarna 01.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wiesz co strzelałam tak bo nie oglądałam nic jeszcze oprócz tych co Pumpaluna pokazuje. Może trafiłes na jakieś naprawdę kiepskie. U nas w starym mieszkaniu zakładaliśmy najzwyklejsze (zapytałam P. mówi że to te:http://www.ekopel.pl/go/_category/?idc=7_12&order=3&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl) i od 8 lat działają bez zarzutu. Ja wiem że wyglądem nie powalają ale w sumie na pstryczkach jakoś szczególnie mi nie zależy ze względów oszczędnościowych.Chociaz nie twierdzę na 100% że tak będzie - może wygram w totka i sobie kupię jakies wypasione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja jeszcze słyszałam, że białe mogą żółknąc, więc lepiej tych zupełnie najtańszych nie kupowac... Esiak, ale to będzie tak w połowie roku, niemniej chętnie skorzystam z Twoich rabatów;)Moje wc jest naprawdę mikro, więc ten jaśniutki Pilch jest idealny, a cena bardzo przyjazna, aż byłam w szoku, bo płytki bardzo przyzwoite na oko, zobaczymy jak się będą kładły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no na okres budowy nie wymagałem czegoś niesamowitego, ale żeby po tygodniu już nawalały...? nawet nie patrzyłem na markę, były w leroy za 3zł z groszami więc je zgarnąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no ten Legrand przecież też nie jest drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 a no to te moje aż tak tanie nie są, gniazdko podwójne z uziemieniem + ramka to coś ok 12 czy 13zł będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Esiak, zależy która seria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Cariva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja to uciekam, jutro pobudka o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 a ja ostatnio macałam GIRA w szklanej ramce i własnie zwróciłam uwagę na ostre kanty więc ze względów bezpieczeństwa ich nie będzie. Nie ukrywam jednak, że w części tzw reprezentacyjnej chciałabym lepsze pstryczki. Ale te np , które wyjdą za szafka rtv mogą byc najzwyklejsze. W pokojach na górze tez nie będę szaleć. Ta GIRA, ktorą oglądałam ma fajny patent, nie tak jak w zwykłym włączniku, że np klikasz do góry i się zaświeca, klikasz na dół i gasnie - tylko przycisk odskakuje więc zawsze jest w tej samej pozycji niezaleznie czy gasisz czy zaświecasz. Ja teraz w kuchni mam z kolei polską GOVENĘ , wygląda pięknie ale ciężko chodzą przyciski i są dość głośne - na pewno nie dam ich w domu Edit : http://www.ekopel.pl/go/_info/?user_id=1540&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pumpalunko to dobrej nocki:) Ja zobaczę jak wyjdzie z kasą na pśtryczki, ale szalec też nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Gdyby nie ta cholerna kasa... Macie zrobione kosztorysy budowy dokładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ardea jeszcze na temat "poprawnej polszczyzny" - Julka w II kl zwróciła uwagę pani od plastyki, która kazała im na jutro wziąść farby Pani zganiła Julke, twierdząc, że to ona ma rację Wczoraj natomiast myślałyśmy, że padniemy. Dostała sms-a od kolegi (I kl gimnazjum) który pytał "co tam wogulę " Ps. niewiadomo czy smiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Niedokładnie;) a myślisz, że da się tak na 100%? Mamy kwoty (górne, nie do przekroczenia) na rózne etapy budowy... i SSO udało się niemal na +, SSZ na 0, deweloperski zobaczymy i od tego będzie zależał budżet wykończeniówki... Założyliśmy, że ma byc tylko z kredytu i nie dokładamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jeżeli chodzi o kolegę to się śmiac, jeżeli o panią od plastyki to płakac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Może źle się wyraziłam z tym "dokładnym".Chodziło mi właśnie o założenie konkretnej sumy na dany etap. Sami robiliście czy ktoś wam robił? Pinacolada co ty się wogulę śmiejesz z chłopaka:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jeżeli chodzi o kolegę to się śmiac, jeżeli o panią od plastyki to płakac;) święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pinacolada co ty się wogulę śmiejesz z chłopaka:D:D:D Przepraszam, zachowałam się jak gówniarz i czuję sie podle ! Ps. smieję się bo on czuje mięte do mojej Julki i od czasu do czasu cos tam do niej napisze a po tym wczorajszym to juz całkowicie przegrany jest tylko bidok jeszcze nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Kosztorys robiliśmy sami, tzn. głównie mąż (kto mnie zna jako matematyka, ten wie o co chodzi) SSO I SSZ sprawdził i poprawił nam kierbud, a reszta to już trudniej przeliczalna, więc improwizujemy, ale mąż ciągle kontroluje wydatki, inaczej to bym strasznie popłynęła, ale ustaliliśmy zasady i się trzymamy. Staram się wybierac takie średnie rzeczy, na płytki po 300zł to tylko patrzę z bardzo daleka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 a słyszałyście kawał o Angliku, który będąc w hotelu w Polsce zamawiał przez telefon herbatę do pokoju. Dzwoni na recepcję i mówi : "tu ti tu rum tu ". A pani mu na to "pam pa ram pam pam " :lol2: Ps. to tak na bo spadam już mimo, że mój minister nie wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pinacolada, w jej wieku też odsyłałam liściki miłosne z poprawionymi błędami - potem ortografia zeszła na dalszy plan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts