Lukarna 01.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Tak się pytam tylko bo cały czas się przymierzam do zrobienia dla nas:) Ale mam juz jako taki plan więc myślę że dam radę Pinacolada ja kiedyś dostałam liścik "Koham cię nad rzycie. Jesteś piękna czarująca":D:D:D To była VI klasa podstawówki ale pamiętam go jak dziś;D bo pisał do mnie chłopak z II klasy:D Błędy mu można wybaczyć ale jaki elokwenty był, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Przyciągało się młodszych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ardea oj przyciagało: Jednego szczególnie miło wspominam ale to już czasy szkoły średniej więc różnica wieku siła rzeczy musiała być mniejsza... ps. bo się zasugerowałam aktualna szkoła podstawową czyli ostatnia klasa VI - ja dostałam ten liścik w VIII:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ciągnie do młodych ciałek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Esiak teraz juz nie:DTak po prostu drzwiej bywało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Niedokładnie;) a myślisz, że da się tak na 100%? Mamy kwoty (górne, nie do przekroczenia) na rózne etapy budowy... i SSO udało się niemal na +, SSZ na 0, deweloperski zobaczymy i od tego będzie zależał budżet wykończeniówki... Założyliśmy, że ma byc tylko z kredytu i nie dokładamy... Jak Wam się to uda to medal powinniście dostać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jeśli się uda to już to będzie nagrodą Mamy nikłe szanse, ale spróbować warto, przynajmniej wyznaczyliśmy jakąś granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Założyliśmy, że ma byc tylko z kredytu i nie dokładamy... Też powinnam sobie tak postanowić, ale w zwiazku z tym, że ja nie mam szczęścia do promocji, przecen i takich tam, może byc cieżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Tak a ja w dodatku nie umiem się jeszcze targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 My też mamy identyczne postanowienie - budujemy z kredytu i nic nie dokładamy. Jedynie ogrodzenie i nawiezienie czarnoziemu przewidujemy, że będzie z kasy ze sprzedaży mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 my budujemy z mieszkania i nie mamy zamiaru brać kredytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To w niezłych cenach są u was mieszkania, u nas 3tys na rynku wtórnym to już dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 sprzedawaliśmy mieszkanie w Poznaniu, a w miastach zawsze są najwyższe ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No ja też mieszkam w mieście a nie na wsi fakt faktem że jednak w niezbyt dużym ale wszelkie prawa miejskie ma od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 no to jak u Was dobra cena za m2 to 3tys to u nas jest to 5tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Budujemy dom zgodny z naszymi potrzebami (chyba nie są jakieś wygórowane) i taki, na jaki nas stac, a nie chcemy się spłukac do 0Mieszkania u nas w zależności od lokalizacji i standardu wykończenia, ale też 3-4 tys. Nam wyszło, że wolimy z kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jutro w naszym boksie w magazynie kumpla stanie kupiona lodówka i zmywarka (zmywarka to pewniak, bo rodzice taką mają, ale lodówka to niewiadoma) Muszę uzupełnic dziennik, ale ciągle nie mogę się zebrac i porobic zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jutro w naszym boksie w magazynie kumpla stanie kupiona lodówka i zmywarka (zmywarka to pewniak, bo rodzice taką mają, ale lodówka to niewiadoma) Muszę uzupełnic dziennik, ale ciągle nie mogę się zebrac i porobic zdjęc. szczegóły proszę ! zdjęcia powyższych sobie wygoogluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jutro w naszym boksie w magazynie kumpla stanie kupiona lodówka i zmywarka (zmywarka to pewniak, bo rodzice taką mają, ale lodówka to niewiadoma) Muszę uzupełnic dziennik, ale ciągle nie mogę się zebrac i porobic zdjęc. marka, model, itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zmywarka z tańszych, dokładnie domywa, nie jest zbyt głośna - Bosch SMV50E70EUlodówka, nie było wyboru, jedyna, która spełniała warunki (wysoka na 203cm normalna szerokośc) + wszystkie funkcje, na których mi zależało i cena też fajna - Mastercook LCB1020FNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts