pumpaluna 08.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 zadowolenie i świadomość że jest 'po mojemu' bywa najważniejsze, tak niewiele a tyle zmienia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Święta prawda:D Jeszcze dużo kompromisów i ustępstw przede mną, ale jeżeli coś można zmienić to zmieniam. Chociaż już wiele osób pytało mnie od kiedy blacha jest ładniejsza od klinkieru;) Ja jednak mam relatywne podejście do piękna - ładne jest to, co się komu podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 ...ładne jest to, co się komu podoba;) Dokładnie. Wkońcu to Ty będziesz tam mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie narzekaj na drzwi. Wyglądają lepiej niż w necie. Szczerze mówiąc to mam ochotę je od Ciebie ściągnąć. Do tej pory żadne drzwi z KMT mi się nie podobały, a to dlatego, że na żywo widziałam tylko mocno rzeźbione (różne esy floresy, szybki, szybeczki) a Twoje są dosyć proste co mi osobiście bardzo się podoba. No i ich cena bardzo zadowalająca. Okna zdaje się, że mają ładne usłojenie. Jak podrabiać to z klasą Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Możesz zrobić fotkę całych drzwi? Nie musi być proste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zrobię i wstawię wieczorem. Coś nie tak z tymi drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 też mam wybrane drzwi z KMT, na razie w wycenie wersja standard Vs ale jeszcze o tych plus myślę bo dość fajnie wyglądały online. Te co mamy wycenione widziałam na żywo no i przynajmniej mnie podobają się bardziej niż gerda. no i do gerdy mam awersję bo niestety każdy ze znajomych narzeka na awaryjność zamków; praktycznie wszyscy mieli przeboje z zapadający i się ryglami i bili okno żeby dostać się do domu, gorzej z tymi mieszkającymi w blokach straż pożarna ich wpuszczała :/ W sumie teraz mamy drzwi DELTA do mieszkania ale do domu nam je odradzono bo ponoć źle izolują i chłodem ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Długo żyłam w przeświadczeniu, że będą RenoDoore Hormanna, ale po przeczytaniu negatywnych opinii, m.in. o przemarzaniu, stwierdziłam, że nie są warte nawet tej promocyjnej ceny. Inne modele Hormanna były już o 70% - 80% droższe, a nie uśmiechało mi się płacenie takiej kasy za aluminium w okleinie;) KMT ma dobre opinie i cudowne ceny:) Teraz mam Portę w blokowisku i nie jest zła, albo moje standardy są niskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zrobię i wstawię wieczorem. Coś nie tak z tymi drzwiami? No właśnie wszystko TAK! Chcę zobaczyć je w całej okazałości! Tak jak pisałam wcześniej widziałam je tylko w ineternecie i nie podobały mi sie, ale u Ciebie wyglądają naprawdę dobrze. Od dawna choruję na Hormanna albo Adeco, ale to zdecydowanie inna pólka cenowa. A na KMT nikt nie narzeka, więc chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 też mam wybrane drzwi z KMT, na razie w wycenie wersja standard Vs ale jeszcze o tych plus myślę bo dość fajnie wyglądały online. Te co mamy wycenione widziałam na żywo no i przynajmniej mnie podobają się bardziej niż gerda. no i do gerdy mam awersję bo niestety każdy ze znajomych narzeka na awaryjność zamków; praktycznie wszyscy mieli przeboje z zapadający i się ryglami i bili okno żeby dostać się do domu, gorzej z tymi mieszkającymi w blokach straż pożarna ich wpuszczała :/ W sumie teraz mamy drzwi DELTA do mieszkania ale do domu nam je odradzono bo ponoć źle izolują i chłodem ciągnie. Byłam w Gerdzie i sprzedawca mi powiedział, że sam osobiście by ich nie wziął, bo reklamacji mają całą masę. I chodziło o te przeznaczone na zewnątrz, a nie wewnątrzklatkowe. Podobno okleina blaknie i ogólnie nie wygląda za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Adeco na pewno warte swojej ceny. Zrobię fotki to zobaczysz jakie są banalne te moje KMT;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ... albo moje standardy są niskie;) Ja też nie mam wygórowanych wymagań, chyba? Mają być dobre technicznie i proste w wyglądzie. Nie przepadam za różnymi ozdóbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 że ja nie przepadam za ozdóbkami to mało powiedziane, ja ich nie cierpię, przynajmniej u siebie;)Wydawało mi się, że proste rzeczy np. drzwi będzie łatwo znaleźć a okazuje się, że wcale tak nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 zajrzałam do dzienniczka a tu takie zmiany!!! Gratuluję okien - mnie też podobał się zaokrąglony salamander, ale ostatecznie padło na profil bardziej kanciaty Drzwi bardzo ładne - ten model to mój faworyt, bo też myślimy o KMT U Ciebie na budowie to już prawdziwie domowo - nawet stół z krzesłami i akcent kwiatowy - tylko patrzeć, a będziecie się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 widzę, że też będziecie montować POŚ, czyli będziemy zmagać się z tym samym problemem. A może wybraliście już jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 u Was okna tak pięknie zamontowane, że pianki to chyba minimalną ilość dawali. U nas murarz nie przejmował się zbytnio 2-3 cm różnicy, otwory zawsze były większe więc i piany poszło więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o okna to w tej klasie parametry są porównywalne i estetyka również, reszta to niuanse;) To chyba najprostszy model KMT z przeszkleniem. O POŚ odpisałam u Ciebie, ale teraz mąż mi podpowiedział, że ta nasza lokalna firma podobno mocno polecana, warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a jaka to firma jest taka polecana? bo ja jej chyba jeszcze nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wieczorem Ci napiszę, gdy zapytamy sąsiada o szczegóły (także cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 to fajnie! ja juz robiłam wstępne rozeznanie i wahamy się jeszcze między zwykłą drenażową a taka na pakietach/tunelach drenażowych. Wszelkie podpowiedzi bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts