Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie narzekaj na drzwi. Wyglądają lepiej niż w necie. Szczerze mówiąc to mam ochotę je od Ciebie ściągnąć. Do tej pory żadne drzwi z KMT mi się nie podobały, a to dlatego, że na żywo widziałam tylko mocno rzeźbione (różne esy floresy, szybki, szybeczki) a Twoje są dosyć proste co mi osobiście bardzo się podoba. No i ich cena bardzo zadowalająca. Okna zdaje się, że mają ładne usłojenie. Jak podrabiać to z klasą :) Edytowane przez agalind

też mam wybrane drzwi z KMT, na razie w wycenie wersja standard Vs ale jeszcze o tych plus myślę bo dość fajnie wyglądały online. Te co mamy wycenione widziałam na żywo no i przynajmniej mnie podobają się bardziej niż gerda. no i do gerdy mam awersję bo niestety każdy ze znajomych narzeka na awaryjność zamków; praktycznie wszyscy mieli przeboje z zapadający i się ryglami i bili okno żeby dostać się do domu, gorzej z tymi mieszkającymi w blokach straż pożarna ich wpuszczała :/ W sumie teraz mamy drzwi DELTA do mieszkania ale do domu nam je odradzono bo ponoć źle izolują i chłodem ciągnie.

Długo żyłam w przeświadczeniu, że będą RenoDoore Hormanna, ale po przeczytaniu negatywnych opinii, m.in. o przemarzaniu, stwierdziłam, że nie są warte nawet tej promocyjnej ceny. Inne modele Hormanna były już o 70% - 80% droższe, a nie uśmiechało mi się płacenie takiej kasy za aluminium w okleinie;) KMT ma dobre opinie i cudowne ceny:)

Teraz mam Portę w blokowisku i nie jest zła, albo moje standardy są niskie;)

Zrobię i wstawię wieczorem. Coś nie tak z tymi drzwiami?

No właśnie wszystko TAK! Chcę zobaczyć je w całej okazałości! Tak jak pisałam wcześniej widziałam je tylko w ineternecie i nie podobały mi sie, ale u Ciebie wyglądają naprawdę dobrze.

Od dawna choruję na Hormanna albo Adeco, ale to zdecydowanie inna pólka cenowa. A na KMT nikt nie narzeka, więc chyba warto.

też mam wybrane drzwi z KMT, na razie w wycenie wersja standard Vs ale jeszcze o tych plus myślę bo dość fajnie wyglądały online. Te co mamy wycenione widziałam na żywo no i przynajmniej mnie podobają się bardziej niż gerda. no i do gerdy mam awersję bo niestety każdy ze znajomych narzeka na awaryjność zamków; praktycznie wszyscy mieli przeboje z zapadający i się ryglami i bili okno żeby dostać się do domu, gorzej z tymi mieszkającymi w blokach straż pożarna ich wpuszczała :/ W sumie teraz mamy drzwi DELTA do mieszkania ale do domu nam je odradzono bo ponoć źle izolują i chłodem ciągnie.

Byłam w Gerdzie i sprzedawca mi powiedział, że sam osobiście by ich nie wziął, bo reklamacji mają całą masę. I chodziło o te przeznaczone na zewnątrz, a nie wewnątrzklatkowe. Podobno okleina blaknie i ogólnie nie wygląda za dobrze.

zajrzałam do dzienniczka a tu takie zmiany!!! Gratuluję okien - mnie też podobał się zaokrąglony salamander, ale ostatecznie padło na profil bardziej kanciaty ;)

Drzwi bardzo ładne - ten model to mój faworyt, bo też myślimy o KMT :)

U Ciebie na budowie to już prawdziwie domowo - nawet stół z krzesłami i akcent kwiatowy - tylko patrzeć, a będziecie się przeprowadzać :D