Esiak 03.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a jakie super funkcje ma mastercook..?co do boscha to chyba cały sprzęt weźmiemy tej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Żadne super, po prostu te, na których mi zależy - czyli standardowo: No frost, holiday, hygienizer, biocare, szybkie zamrażanie... ale ma dużą pojemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a ten hygienizer co oznacza? bo pakują w opisie jakieś hasła (strona mastercook'a), a nawet nie tłumaczą co one oznaczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To rodzaj takiego filtra, który neutralizuje zapachy, wędzona rybka może leżec w pobliżu biszkoptowego ciasta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To rodzaj takiego filtra, który neutralizuje zapachy, wędzona rybka może leżec w pobliżu biszkoptowego ciasta;) o coś dla mnie... nie lubię ryb ja myślę o lodówce z komorami 0o dla warzyw i wędlin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo przydatna rzecz te komory 0, ale przy mojej wielkości i z tymi funkcjami to albo Masrercook, albo sprzęciki po 17tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Normalnie przy was się czuję jak kobieta z lasu, nie słyszałam w życiu o komorze 0 czy czymś typu hygienizer czy biocare... no jak dla mnie mnie to czarna magia. Płytę i zmywarkę będziemy mieli z bosha, nad piekarnikiem musimy pogłówkować, no a lodówka beko bo jedyna spełnia nasze wymagania.A powiedzcie - czy braliście w ogóle pod uwagę panel przedni w zmywarce? jeśli nie to dlaczego? ja mogę mieć taką z przednim w groszowym rozliczeniu i trochę mi skoda nie skorzystać by było a z drugiej strony jeśli to jest do kitu to może nie warto się w takie cudo pakować, no mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A mogłabyś mi podać jeszcze model piekarnika który zamówiliście? U nas w sklepach jest strasznie kiepski wybór i obawiam się, że się nie powiedzie poszukiwanie piekarnika z nieprzezroczystą szybą a na oślep w necie nie chcę brać do jakiegoś większego typu mediamarkt czy saturn mamy grubo ponad 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Chodzi niemal wyłacznie o efekt wizualny;) Poza tym to nawet taka z odkrytym panelem ma więcej zalet, widac kiedy zmywanie się zakończy bez otwierania zmywarki. Pumpaluna, skoro wiecie czego chcecie, to po co zaprzątac sobie głowę jakimiś biocare czy biofresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Piekarnika strasznie się boję, bo dałam ciała i mi się panele sterujące mogą nie zgrac z mikrofalą... Widziałam na żywo, oglądałam na klęczkach i nie prześwitywał - Samsung BQ2D7G144 i jeszcze na stronie pokazują, ze ma czerwony wyświetlacz, w innych produktach z tej linii są niebieskie - mam nadzieję że nie będę miała kolorowo w kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Może to nie jest kwestia zaprzątania sobie głowy ale po prostu ja potrzebuję duuuużej lodówki. Uwielbiam piec i gotować i wiecznie nie mam miejsca na trzymanie tego co zrobię a o przechowywaniu zakupionych produktów nie wspomnę. Ostatnimi czasy mężowe piwo trzeba było na balkonie chłodzić Z tą zmywarką to dałaś mi mocno do myślenia, znaczy z tym efektem wizualnym. W sumie wszyscy znajomi mają taką z panelem na zewn. więc może nie powinnam się czepiać że nie będzie idealnej tafli szafki tylko skorzystać z okazji. Jeszcze jedno - jakie decybelowo wybraliście urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zmywarka nie pamiętam (44 lub 46) zależało mi na okapie do 50, to i tak sporo, ale przy dużej mocy i niewysokiej cenie to cudów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Nawet oglądałam ten piekarnik na necie, ale on tu właśnie na prześwitujący wyglądał. I weź tu uwierz zdjęciom w sieci :/Zerknęłam, że ta wasza zmywarka ma 46db, ta którą my możemy wziąć 49, nie mam pojęcia jaka jest i czy faktycznie jest, odczuwalna jakaś różnica. Swoje sprzęty kupowaliśmy 11 lat temu i nie mamy już kart żeby to posprawdzać. No i kolejna sprawa do przemyślenia. Ech chyba udam się na pięterko pogadać ze ślubnym. Może coś wymyślimy. Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.01.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ta nasza działa u moich rodziców i nie jest zbyt głośna, więc przy 49 też nie będzie różnicy, myślę, że wszystkie sprzęty do 50 będą zadowalające. Dobrej nocki na pięterku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 pumpaluna - ja od 4 lat użytkuję zmywarkę (AEG) z panelem z przodu i nie wyobrażam sobie uzytkowania takiej z zakrytym. wchodząc do kuchni widzę na jakim etapie jest zmywanie . Czasami musze w trakcie mycia wyciagnąc cos bardzo potrzebnego i wtedy widze czy jest w trakcie namaczania, czy w trakcie gorącej wody (wtedy trzeba uwazac zeby nie poparzyc sie "wybuchem" pary) czy już w trakcie suszenia. ja z mojej jestem bardzo zadowolona i zabieram ją ze sobą. Ale gdybym musiała wybierac teraz jakąś do nowego domku to mimo "zaburzenia efektu wizualnego" zdecydowałabym się na taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 U nas zmywarka ma być z ukrytym panelem, bo teraz mam z widocznym i cały czas mnie razi. Ale może to ja tak mam. Inna sprawa, że jak słusznie zauważyła Pinacolada, nie będzie widać na jakim etapie jest zmywanie (ja też czasami wyciągam sztućce podczas pracy zmywarki). Ardea, to kiedy aktualizacja dziennika? Sprzęt już jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Piekarnik świetny:) Zależy mi głównie na 2 strefach pieczenia, pirolizie i pojemności. Z opisu wynika, że ma też prowadnice teleskopowe, ale chyba do pirolizy trzeba je zdemontować? Chciałam co prawda kompaktowy, ale jakieś takie malusie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zdecydowaliśmy, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda i płytę plus zmywarkę bierzemy bosha w ramach premii ślubnego. Nie dość że w przeliczniku wychodzi taniej niż w jakimkolwiek sklepie online to na dodatek by zapłacimy za to zaledwie podatek od nagród także grosze. a no i uwaga chwalę się - MAMY W KOŃCU PRĄD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a no i uwaga chwalę się - MAMY W KOŃCU PRĄD Gratuluję !!! Zrobiliście jeszcze ten "budowlany" czy juz "normalny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Gratuluję !!! Zrobiliście jeszcze ten "budowlany" czy juz "normalny" ? No niestety normalnego na budowie to się chyba zrobić nie da... każdy by chciał... ja już mieszkam a nadal bulę za budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts