Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Lukarna, pomysłów to mam 5 na rozwiązanie, ale jeszcze nie mogę się zdecydować, już wiem że mi nie pomożecie, bo nie działam w żadnym programie, aby wstawić wizualki, a bez nich trudno sobie to wszystko wyobrazić. Wzięłam linijkę, kredki i mazaki dziecka narysowałam 5 takich zabudów i różne wersje rozmieszczenia czarnego szkła i coś tam mi się klaruje...

Ardea - a nie masz painta? ja wiekszość moich rysunków robie w tym programie bo do tych programów typowo wnętrzarskich nie mam cierpliwości. A tu rysujesz kreseczkami mażesz gumeczką jak coś nie wyjdzie, zmieniasz kolory, kolorujesz jednym kliknięciem...

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Możesz mi powiedzieć ile szerokości ma Twoja mikrofala? (o ile pamiętasz)

Nas na razie nie będzie stać na mikro do zabudowy i chcemy wstawić zwykłą, czarną w miejsce gdzie kiedyś będzie zabudowana. Tyle, że ta którą możemy wziąć ma niecałe 50cm i zastanawiam się czy nie będzie to wyglądało 'pacześnie'

Kompakt pasuje bo jest tak mały jak mikrofala (dlatego go nie chcę, bo co ja w takim małym piekarniku upiekę). Tylko po co komu mikrofala i kompakt z funkacją mikrofali? :confused:

Logiczne nie?!!! Zirytowana jestem na maxa. Niesamowicie trudno to ograc, już nawet się łamałam i miałam wziąc tę nielogiczną wersję, ale praktycznosc przeważyła nad estetyką. Jaki układ tego szkła radzisz?