Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, już wiesz w czym tkwi mój problem? Nawet jeśli wyrównam dół szufladą to żeby uchwyty były na równo mikrofala będzie niżej, bo ma mniejszy wyświetlacz

jak mikrofala nie pasuje, a towar był kupiony poza siedzibą sprzedawcy masz 10 dni na zwrot towaru bez uzasadnienia...

odeślij i wybierz coś innego...

Wlasnie sobie to rysowałam i wyszło mi, ze żeby uchwyty były na jednej linii, mikrofala będzie mniej więcej w połowie piekarnika. Domyslam się, ze będzie Ci przeszkadzać takie rozwiązanie. Całe czarne słupki będa kiepsko wygladać. Chyba, żeby miały udawać lodówke sbs;), ale wiadomo, że jak udawać to dobrze;). Mozna tez dac szkło na szafki nad i pod mikrofalą, al ebęda to małe kawałki, więc bez sensu. Na większej powierzchni wizualnie pewnie bedzie lepiej, ale czy wtedy szafki musiałyby być tak podzielone jak szkło?

Esiak, nici z linkowania, wyrzuciło mnie z netu, musiałam wyłączyc komputer, tak coś poprzestawiałam, że nie mogę swobodnie korzystac, np. nie mam strzałki do przeskakiwania na strony na forum, jakaś karta stron mi się pokazuje i Firefox - masakra, może mężowi uda się przywrócic właściwe ustawienia

Szkło byloby od piekarnika do góry i w mikro pod nią i nad nią do góry - do końca wysokości zabudowy, tylko w srodkowych słupkach... to na razie najlepsza opcja jaka mi przyszła do głowy

Może masz rację. Kombinowałam ze szkłem na środku i kompletnie mi to nie pasowało.

Edytowane przez agalind

Ardea - narysowałam 4 słupki wysokie na 280cm po 60cm szerokości każdy. Mniej więej wrysowałam w to piekarnik i obok mniejsza mikrofalę. Może by to czarne szkło wkomponować tak żeby wyszło centralnie po środku środkowych ;) słupków ....?

http://img844.imageshack.us/img844/5316/ardea.png

Uploaded with ImageShack.us

Ardea - narysowałam 4 słupki wysokie na 280cm po 60cm szerokości każdy. Mniej więej wrysowałam w to piekarnik i obok mniejsza mikrofalę. Może by to czarne szkło wkomponować tak żeby wyszło centralnie po środku środkowych ;) słupków ....?

http://img844.imageshack.us/img844/5316/ardea.png

Uploaded with ImageShack.us

Też tak kombinowałam, tylko zdolności mam mniejsze;)

Esiak, nie pokazuje mi sie żadne dostosuj nie chce się zaznaczyc wszystko mam obniżone na monitorze i nie da się przywrócic aż się boję pokazac męzowi, bo ostatnio już poprzestawiałam wszystko i poprawiał przez dwa dni - taka wybitna jestem.

Pinacolada, nie taka prosta sprawa, bo moja zabudowa nie jest pod sufit, tylko do wysokosci lodówki czyli 213cm