Ardea 06.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga, już wiesz w czym tkwi mój problem? Nawet jeśli wyrównam dół szufladą to żeby uchwyty były na równo mikrofala będzie niżej, bo ma mniejszy wyświetlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no tylko 1m większa od naszej... Ardea, linkowanie już przećwiczyłaś...? jakiś przykładzik prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga, już wiesz w czym tkwi mój problem? Nawet jeśli wyrównam dół szufladą to żeby uchwyty były na równo mikrofala będzie niżej, bo ma mniejszy wyświetlacz jak mikrofala nie pasuje, a towar był kupiony poza siedzibą sprzedawcy masz 10 dni na zwrot towaru bez uzasadnienia... odeślij i wybierz coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Wlasnie sobie to rysowałam i wyszło mi, ze żeby uchwyty były na jednej linii, mikrofala będzie mniej więcej w połowie piekarnika. Domyslam się, ze będzie Ci przeszkadzać takie rozwiązanie. Całe czarne słupki będa kiepsko wygladać. Chyba, żeby miały udawać lodówke sbs;), ale wiadomo, że jak udawać to dobrze;). Mozna tez dac szkło na szafki nad i pod mikrofalą, al ebęda to małe kawałki, więc bez sensu. Na większej powierzchni wizualnie pewnie bedzie lepiej, ale czy wtedy szafki musiałyby być tak podzielone jak szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Esiak, nici z linkowania, wyrzuciło mnie z netu, musiałam wyłączyc komputer, tak coś poprzestawiałam, że nie mogę swobodnie korzystac, np. nie mam strzałki do przeskakiwania na strony na forum, jakaś karta stron mi się pokazuje i Firefox - masakra, może mężowi uda się przywrócic właściwe ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ale sobie wszystko pochrzaniłam, zdolna jestem inaczej. Nic mi nie chodzi jak trzeba! Szkło byloby od piekarnika do góry i w mikro pod nią i nad nią do góry - do końca wysokości zabudowy, tylko w srodkowych słupkach... to na razie najlepsza opcja jaka mi przyszła do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Szkło byloby od piekarnika do góry i w mikro pod nią i nad nią do góry - do końca wysokości zabudowy, tylko w srodkowych słupkach... to na razie najlepsza opcja jaka mi przyszła do głowy Może masz rację. Kombinowałam ze szkłem na środku i kompletnie mi to nie pasowało. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 napisz ze spokojem co Ci się pochrzaniło...przeglądarka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie wiem co mi się pochrzaniło. W lewym górnym rogu zamiast tej strzałki do przesuwania mam Firefox. W prawym górnym rogu mam strzałkę w dół i jak na nią klikam to mi pokazuje "grupy kart" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ardea - narysowałam 4 słupki wysokie na 280cm po 60cm szerokości każdy. Mniej więej wrysowałam w to piekarnik i obok mniejsza mikrofalę. Może by to czarne szkło wkomponować tak żeby wyszło centralnie po środku środkowych słupków ....? http://img844.imageshack.us/img844/5316/ardea.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a karty masz na górze czy na dole..?kliknij np w tą strzałkę w dół prawym przyciskiem myszki, wybierz "Dostosuj" a następnie "Domyślny układ" kliknij ok na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Może masz rację. Kombinowałam ze szkłem na środku i kompletnie mi to nie pasowało. no prosze , przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ardea - narysowałam 4 słupki wysokie na 280cm po 60cm szerokości każdy. Mniej więej wrysowałam w to piekarnik i obok mniejsza mikrofalę. Może by to czarne szkło wkomponować tak żeby wyszło centralnie po środku środkowych słupków ....? http://img844.imageshack.us/img844/5316/ardea.png Uploaded with ImageShack.us Też tak kombinowałam, tylko zdolności mam mniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Napewno w tej opcji czarne szkło nie bedzie przytłaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Esiak, nie pokazuje mi sie żadne dostosuj nie chce się zaznaczyc wszystko mam obniżone na monitorze i nie da się przywrócic aż się boję pokazac męzowi, bo ostatnio już poprzestawiałam wszystko i poprawiał przez dwa dni - taka wybitna jestem. Pinacolada, nie taka prosta sprawa, bo moja zabudowa nie jest pod sufit, tylko do wysokosci lodówki czyli 213cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nasza kuchnia ma 11m i wydaje mi się niewielka, ale może to przez to że jest ograniczona ścianą. W sumie jakbym przeliczyła to nasza 92cm SBS (haaa zapamiętałam!!) plus 60cm słupek to też całkiem sporo wychodzi wysokiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I chciałabym żeby we wszystkich słupach poziome odcięcie było na wysokości zamrażarki - taka symetria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ardea zrób printscreen i wklej no tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja i printscreen? Nie kombinuję, jutro zadzwonie do kumpla to może mi w tajemnicy pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 http://img696.imageshack.us/img696/9968/ardea2.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts