Ardea 06.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pinacoladko, a obniż zabudowę do 213? Zobaczymy jak wyjdzie z odcięciem na 77 - buziaki za pomoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Szkło w poziomie przez wszystkie słupki! A tak wogle to kuchnia ostatecznie bedzie w drewniw (pamiętam poziome usłojenie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pinacoladko, a obniż zabudowę do 213? Zobaczymy jak wyjdzie z odcięciem na 77 - buziaki za pomoc:hug: skarbie to juz ma 213 (no moze machnęłam sie o jakieś 5cm ) i odcięie jest na 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ooo jakiś temat na który mogę się wypowiedzieć Jak dla mnie wersja: szkło w poziomie przez wszystkie słupki:D Pinacolada, niezle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dziękuję za zwizualizowanie mojego genialnego pomysłu, ta wersja oczywiście wygrywa, mam fantastyczne znajomości:) Wtedy bezapelacyjnie fornir z poziomym usłojeniem. Pinacoladko wielkie dzięki, całuski także dla Wszystkich którzy zabrali głos w tej sprawie. Aga, pamiętasz układ mojej kuchni? Czy uważasz, ze blat na innym poziomie będzie się kłócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dziękuję za zwizualizowanie mojego genialnego pomysłu, ta wersja oczywiście wygrywa, mam fantastyczne znajomości:) Wtedy bezapelacyjnie fornir z poziomym usłojeniem. Pinacoladko wielkie dzięki, całuski także dla Wszystkich którzy zabrali głos w tej sprawie. Aga, pamiętasz układ mojej kuchni? Czy uważasz, ze blat na innym poziomie będzie się kłócił? a jaki ten fornir planujesz? orzech, dąb ...? bo znajdę zdjęcie w sieci i spróbuję Ci go tam wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Skoro blat ma byc czarny to powinno pasować. Bałam sie, ze trzeci kolor mógłby się nie zgrać. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 1.http://img33.imageshack.us/img33/759/6209orzechwloski.jpg Uploaded with ImageShack.us 2.http://img28.imageshack.us/img28/6631/fornirorzechcanaletto.jpg Uploaded with ImageShack.us 3.http://img836.imageshack.us/img836/5214/orzechprostym.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Na początku nasze dolne szafki miały być w srebrnym wenge ale właśnie przez obawę że słoje się nie zejdą (ponoć regol nie daje na to gwarancji) mężu wycofał się z tej wersji i będzie cała biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Fornir dąb natural:) odcień zbliżony do nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ardea, film instruktażowy, jak zrobić link: http://www.youtube.com/watch?v=Xo5cMvePRP0&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no to całe szczęście bo nie czekając na odp. zabrałam się do pracy http://img15.imageshack.us/img15/1550/ardea6.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 O i moje nowe umiejętności znalazły się w sieci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Boże, dzięki. Jak mi strach minie i przywrócę dawne ustawienia to narobię masę linków;) Esiak, Ty to masz cierpliwośc, mój mąż zawsze wysiada, gdy ma mi coś wytłumaczyc komputerowego. Dąb ma delikatne słoje, ale zapytam stolarza czy mi gwarantuje zgranie. Widziałyście laminat u Myszonik? Jak nie laminat. W kuchni będą szare ściany, szara podłoga i szare donice oraz szara w lakierze jedyna wiszaca szafka i szare drzwi do spiżarni... Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pinacolada, znaczy się dobrze wybrałam;) Dzięki Ci z całej siły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Boże, dzięki. Jak mi strach minie i przywrócę dawne ustawienia to narobię masę linków;) Esiak, Ty to masz cierpliwośc, mój mąż zawsze wysiada, gdy ma mi coś wytłumaczyc komputerowego. Dąb ma delikatne słoje, ale zapytam stolarza czy mi gwarantuje zgranie. Widziałyście laminat u Myszonik? Jak nie laminat. W kuchni będą szare ściany, szara podłoga i szare donice oraz szara w lakierze jedyna wiszaca szafka i szare drzwi do spiżarni... Co Wy na to? musiałabym to zobaczyc ale wg mnie lepiej by byo scian i podłoga szara a meble fornirowo-czarne. szafki wiszącej nie dawałabym szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pinacolada, znaczy się dobrze wybrałam;) Dzięki Ci z całej siły:) nie Ty dobrze wybrałas tylko ja dobrze wyczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie Ty dobrze wybrałas tylko ja dobrze wyczułam Jaki zgrany duet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja się chwalę - zamówiliśmy dzisiaj zmywarkę, płytę indukcyjną i mikrofalówkę, mają dostarczyć w ciągu miesiąca, cieszę się jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja się chwalę - zamówiliśmy dzisiaj zmywarkę, płytę indukcyjną i mikrofalówkę, mają dostarczyć w ciągu miesiąca, cieszę się jak głupia Szczegóły prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts