Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea - a jaka będzie klamka do lodówki ? W pionie? Bo te od piekarnika i mikro będa w poziomie...

Drzwi do spiżarni zrobic gładziusienke z płyty meblowej (jak u MarJel) w kolorze ściany - wtedy sie wtopia jesli oczywiście będą z nią zlicowane od strony kuchni. A szafka ma soją głębokość jednak i nigdy tak sie nie wtopi a jako jedyna smutno jej będzie szarej ...;) Czarne szkło obstawiam

z nami to szybka piłka, przegadaliśmy sprawę i całe zamówienie poszło

ZMYWARKA

PŁYTA

MIKROFALOWKA - na razie nie będzie tej do zabudowy a obecna jest stara i brzydka więc będzie zastępcza

TOSTER dla osłody bo została nam reszta :D

Czerwony toster tak dla smaczku?;)

Żegnam sie juz

Jutro wybywamy na cały dzien do Krakowa - jade na ubraniowe zakupy ;) Pierwszy raz od niepamiętnych czasów ;)

I o Ikee zahaczymy bo chce Lenie kupic lampę do pokoju (jedną szt odziedziczy po siostrzę i chce kupic druga coby ich ze sprzedaży nie wycofali) i huśtawkę ;)

pa,pa

dobrej nocki

Pumpaluna, fajne zakupy. Ja też skakałam z radości, gdy nasze przyszły:)

Drzwi do spiżarni zrobię może łamane w szarym lakierze i naprzeciwko szara w lakierze szafka - jak najbardziej zbliżone do koloru ścian? Ja to widzę, ale to jeszcze nie jest ostateczna decyzja.

Ja próbuję zobaczyć:)

I jak zblizone kolorem do ścian to może wyjść fajnie...

Dobranoc uciekającym

słuchajcie ja od rana przylatuję z pytaniem - czy kojarzycie firmę POLCOLORIT ? zapomniałam zapytać wcześniej ale już w 3 sklepach widziałam ich aranżacje, bardzo fajna kolorystyka płytek no i świetna cena. Tylko czy ktoś ich zna? Paradyż i Tubądzin, Ceramika Końskie i Pilch to firmy które najczęściej się 'przewijają' na forach internetowych. O polcolorit muszę pogooglować bo oferta łazienkowa jest zachęcająca.

Jak na zamówienie, nie wiało, lunety nie porwało, było cudnie:)

Poocolorit widziałam ostatnio w markecie leżał przy o wiele droższych płytkach i wcale sie nie wyróżniał;) Opinii nie znam, ale jak dla mnie mało całkowicie gładkich mają, a ja całkowicie nie ornamentowa jestem, toleruję tylko mozaikę;)