Lukarna 06.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Zmywarkę, płytę i mikrofalę?? Tylko??? Co za skromne zakupy:D Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja się chwalę - zamówiliśmy dzisiaj zmywarkę, płytę indukcyjną i mikrofalówkę, mają dostarczyć w ciągu miesiąca, cieszę się jak głupia gratulacje dawaj szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 No tak będzie szare sciany i podłoga, meble fornir z czarnym, a ta szafka taka płytka na kubki miałaby się stopic ze scianą - w myśl na dole fornir na górze szarośc... To jaką szafkę? i drzwi do spiżarni też fornirowane? chyba za duzo tego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Zmywarkę chyba wiem jaką, ale o płycie nic nie wspominałaś, a o mikrofali to wrecz przeciwnie, pisałaś, że na razie nie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Przynajmniej na tym przykładzie Pinacolady szafki juz wydają się ciemne dosyć.Zeby ogólnie za ciemno nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ardea - a jaka będzie klamka do lodówki ? W pionie? Bo te od piekarnika i mikro będa w poziomie... Drzwi do spiżarni zrobic gładziusienke z płyty meblowej (jak u MarJel) w kolorze ściany - wtedy sie wtopia jesli oczywiście będą z nią zlicowane od strony kuchni. A szafka ma soją głębokość jednak i nigdy tak sie nie wtopi a jako jedyna smutno jej będzie szarej ... Czarne szkło obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie będzie klamki, będzie podcięcie w lodówce. Ściany jaśniutko szare, więc mam nadzieję, ze nie będzie za ciemno. Nad szafką pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie lepiej czarne szkło na szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 z nami to szybka piłka, przegadaliśmy sprawę i całe zamówienie poszło ZMYWARKA PŁYTA MIKROFALOWKA - na razie nie będzie tej do zabudowy a obecna jest stara i brzydka więc będzie zastępcza TOSTER dla osłody bo została nam reszta Czerwony toster tak dla smaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 chyba pisałam, że w planie jest czerwona ściana między tymi białymi szafkami taki czerwony dodatek jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pumpaluna, fajne zakupy. Ja też skakałam z radości, gdy nasze przyszły:) Drzwi do spiżarni zrobię może łamane w szarym lakierze i naprzeciwko szara w lakierze szafka - jak najbardziej zbliżone do koloru ścian? Ja to widzę, ale to jeszcze nie jest ostateczna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja na dzisiaj już uciekam, dobrej nocy moi drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja tez zmykam:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Żegnam sie juz Jutro wybywamy na cały dzien do Krakowa - jade na ubraniowe zakupy Pierwszy raz od niepamiętnych czasów I o Ikee zahaczymy bo chce Lenie kupic lampę do pokoju (jedną szt odziedziczy po siostrzę i chce kupic druga coby ich ze sprzedaży nie wycofali) i huśtawkę pa,pa dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pumpaluna, fajne zakupy. Ja też skakałam z radości, gdy nasze przyszły:) Drzwi do spiżarni zrobię może łamane w szarym lakierze i naprzeciwko szara w lakierze szafka - jak najbardziej zbliżone do koloru ścian? Ja to widzę, ale to jeszcze nie jest ostateczna decyzja. Ja próbuję zobaczyć I jak zblizone kolorem do ścian to może wyjść fajnie... Dobranoc uciekającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 :goodnight: Pinacoladzie zazdroszczę, nie tyle zakupów, co Krakowa:) Jeśli u nas nie będzie wiało to pojadę na ptaki, bo inaczej to mi sprzęt odfrunie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ech do Krakowa to i ja chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 słuchajcie ja od rana przylatuję z pytaniem - czy kojarzycie firmę POLCOLORIT ? zapomniałam zapytać wcześniej ale już w 3 sklepach widziałam ich aranżacje, bardzo fajna kolorystyka płytek no i świetna cena. Tylko czy ktoś ich zna? Paradyż i Tubądzin, Ceramika Końskie i Pilch to firmy które najczęściej się 'przewijają' na forach internetowych. O polcolorit muszę pogooglować bo oferta łazienkowa jest zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ja byłam napalna na ich płytki (seria SOFFI) do łazienki dziewczynek ale okazało sie, że ja wycofali z oferty i sklepy wyprzedaja resztki. Nie zaryzykowałam zatem i musiałam znależć cos inego. Ale opini nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Jak na zamówienie, nie wiało, lunety nie porwało, było cudnie:) Poocolorit widziałam ostatnio w markecie leżał przy o wiele droższych płytkach i wcale sie nie wyróżniał Opinii nie znam, ale jak dla mnie mało całkowicie gładkich mają, a ja całkowicie nie ornamentowa jestem, toleruję tylko mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts