agalind 08.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Warto wydac więcej na rzeczy, które przez wiele lat nie będa zmieniane (podłogi, drzwi) a zaoszczędzić można na meblach, lampach, dodatkach. Bez tych rzeczy da się mieszkać. Nie wyobrażam sobie wymiany podłóg po roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No krzeseł to ja na razie w ogóle nie planuję kupować. Stół do salonu kupimy później a na razie pójdzie nasz stary dębowy i obecne krzesła z kuchni takie a'la barowe z ikei. Jak dostaniemy zwrot za kolejną porcję vatu to wtedy kupimy. Tubądzin widziałam w sklepie ale nie na aranżacjach tylko na "paleciaku", bierzemy pod uwagę po tychże oględzinach elegant nature (podobała nam się jeszcze seria braid, square i wave) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Co jest nie tak z Tubądzinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Agalind no ja też chciałam lepsze podłogi ale równie dobrze gdybym poszukała to pewnie znalazłabym panele po jakieś 50zł a nie po ponad 70 tak jak te nasze... no ale nic to, podobały mi się szalenie, uważam że trafiła nam się świetna okazja cenowa więc nie ma co żałować. prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pewnie , ze nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja też chciałam braidy, ale przeżyłam szok, wcale nie przypominały tych z fotek, nawet ich nie poznałam;) potem się uspokoiłam myśląc, że to IIIgat. Wyglądały jakby papier nakleic na płytkę Nawet mąż zakpił " i to Ci się tak podobało?!" Normalnie wstyd się przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny! nie wypowiedziałyście się w ogóle na temat płyt grzejnych, które pokazałem w dzienniku i komentarzach... p.s. kogo jak nie Was mamy się radzić..? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak akurat ja się nie znam, wizualnie to co mi się podoba do tej pory innym się nei podobało to co ja się odzywała będę Ardea no na tym "przesuwaczu" to one wyglądały łądnie ale tam jest 3 płytki na krzyż więc stąd może mylne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 pumpaluna, technicznie są one bardzo zbliżone, więc luz... doradźcie co do wyglądu jak i z czego ma być zbudowana: szkło hartowane, ceramika czy stal szlachetna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pumpaluna, przeważnie to ja mam zdanie inne niż wszyscy;) Co akurat wcale mnie nie martwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.01.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zmieniłam koncepcję szafki wiszącej i okapu;) Szafka (taka płytka kubkowa) będzie odwzorowaniem wysokiej zabudowy, a okap tuba będzie zamieniony na kominowy skośny z czarnym szkłem... Trwa ustalanie szerokosci 60 czy 90? Modele w zasadzie byłam przywiazana do firmy Ciarko, ale pojawiło się ładne Neto (co to za firma?) i rozważam Amicę, bo by mi do indukcji pasował... Ceny drzwi wewnętrznych z litego dębu nie są małe:( W sprawie kuchni - fornir modyfikowany do 2,5m idealnie daje się zgrac słojami, dłuższy już bez 100% gwarancji, ale nie ma dopłat za kontynuację wzoru w poziomie, bo prawdziwi artyści po prostu tak robią w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ciarko to mi się jedynie z przechodzącymi dreszczami kojarzy, nawet nie wiedziałam że jakiś producent się tak nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ciarko to mi się jedynie z przechodzącymi dreszczami kojarzy, nawet nie wiedziałam że jakiś producent się tak nazywa Nazwa może nie zbyt szczęśliwie się kojarząca;) ale okapy mają dobre, te przynajmniej znam, Amica też cieszy się popularnością i jest bardzo chwalona, a Neto ma dobre parametry (mniej dB), ale skąd to się wzięło to nie wiem, muszę o tym poczytac, ceny mi nie pomogą, bo są zbyt zbliżone, wyglądem to chyba Ciarko wygrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea - przychodzę w 2 sprawach 1. zapraszam do mojego stołu 2. wybacz ale muszę sie pochwalić a chwalę się Tobie bo Ty w temacie - Julka dostała się do etapu wojewódzkiego konkursu humanistycznego . dziś natomiast pisała kolejny etap konkursu z poprawnej polszczyzny i jest raczej zadowolona - podobno źle odmieniła Włoszczowa - napisała (we) Włoszczowej zamiast Włoszczowie choć przyznaję, że i ja bym źle napisała..... Niewazne. Najważniejsze jest ,że jest taka szczęśliwa, że gdyby mogła juz zaczęłaby czytać kolejne pozycje. A ja dopiero uruchamiam znajomości i szukam , googluję, allegruję...... No własnie, nie masz przypadlkiem "Pan samochodzik i święty relikwiarz" ? Bo zdobyłam ale wersję elektroniczną. Na druk trochę tuszu zejdzie a jednak niewygodnie i niezdrowo się czyta z monitora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea - przychodzę w 2 sprawach 1. zapraszam do mojego stołu 2. wybacz ale muszę sie pochwalić a chwalę się Tobie bo Ty w temacie - Julka dostała się do etapu wojewódzkiego konkursu humanistycznego . dziś natomiast pisała kolejny etap konkursu z poprawnej polszczyzny i jest raczej zadowolona - podobno źle odmieniła Włoszczowa - napisała (we) Włoszczowej zamiast Włoszczowie choć przyznaję, że i ja bym źle napisała..... Niewazne. Najważniejsze jest ,że jest taka szczęśliwa, że gdyby mogła juz zaczęłaby czytać kolejne pozycje. A ja dopiero uruchamiam znajomości i szukam , googluję, allegruję...... No własnie, nie masz przypadlkiem "Pan samochodzik i święty relikwiarz" ? Bo zdobyłam ale wersję elektroniczną. Na druk trochę tuszu zejdzie a jednak niewygodnie i niezdrowo się czyta z monitora.... kup córce ebooka a ja Ci podeśle potężną kolekcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 poza tym moja wersja nienackiego ma 186 stron, jak wydrukujesz podwójnie to tylko 93 strony... druknąć można w pracy.. a nawet jak dasz wydrukować, to za ile? 10 groszy? wyjdzie 18zł za książkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada gratulacje dla córy! Esiak dobrze prawi z tym drukowaniem, u nas punkty xero po 10gr strona drukują plus 10zł bindowanie także jak nie znajdziesz to myślę że to jest niezłe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A w ogóle to muszę napisać, że jestem ucieszona bo nasz bank się spisał na medal - w czwartek o 17 składaliśmy o transzę, a dzisiaj z samego rana szok przeżyłam bo kasa już była, mimo 3dni wolnego szybko rozpatrzone zostało także to się nazywa tempo i dbałość o klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ta niewłasciwa forma odmiany Włoszczowa została rozpropagowana przez media, dlatego dziecku się pomyliło. Gratulacje się Wam należą: Julce za konkurs, Tobie za dziecko:):) Niestety nie mam Nienackiego, mąż ma kolekcję, ale akurat nie tę częśc:( Pumpaluna, to już ostatnia transza? Na ile części mieliście podzielone? Fajnie jest miec nagle tyle kasy na koncie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea a Ty ebooki czytasz? czy tylko papier wchodzi w grę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts