agalind 10.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Szkoda tylko, że ta kasa tak szybko znika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dziekuję za gratulacje w imieniu Julki i swoim jakos nie pomyslałam, że to wyjdzie 18zł Na taka kasę mnie jeszcze stać Dzieki, że myślicie za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea została nam jedna nieduża transza, na elewację Mieliśmy kredyt podzielony na 4 transze, przed ostatnią jest kontrola z banków sprawdzająca wykorzystanie środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Szkoda tylko, że ta kasa tak szybko znika;) Ja to nawet się nią nie napawam, bo doskonale zdaję sobie sprawę, ze za chwilę ją wydam, a później przyjdzie mi spłacic z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Wysłałam prośbę o wycenę zamówienia do sklepu internetowego w pobliskiej miejscowości w którym chcemy całe zakupy łazienkowe zrobić, czekam co mi odpiszą odnośnie transportu bo jak nie to pewnie sami tak pojedziemy. Trochę mi mina zrzedła bo bez wanny i płytek wyszło 8tys a prysznic bierzemy taki zwyklasty półokrągły cersanit :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada gratulacje dla Julki:)A pochwalę się że Wika moja w zeszłym roku tez w Wojewódzkim startowała... W tym roku już odpuściła niestety, zmieniła jej się polonistka i nie miał ja kto motywować a do tego chyba jej się niestety priorytety zmieniły:/ A dzisiaj była u mnie koleżanka "bankowa" i ją kredytowo trochę pomęczyłam:)Opowiedziała mi zabawna historię jak to jeden Pan upierał się że on chce mieć kredyt podzielony na 20 tysięczne transze:D ps. a jak myslicie, ile transz planować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Lukarna misicie zrobic sobie harmonogram i wtedy wyjdzie Wam na ile etapów, czyli transz mozecie podzielić kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada gratulacje dla Julki:) A pochwalę się że Wika moja w zeszłym roku tez w Wojewódzkim startowała... W tym roku już odpuściła niestety, zmieniła jej się polonistka i nie miał ja kto motywować a do tego chyba jej się niestety priorytety zmieniły:/ ps. a jak myslicie, ile transz planować?? U nas to wyłącznie zasługa polonistki. Julka za nia przepada ! odkąd ją uczy marzeniem Julki jest zostać śpiewającą panią od polskiego . Śpiewającą bo wcześniej miała zostać piosenkarką i trochę jej chyba szkoda tego marzenia Pierwsze jak wyczytałysmy na internecie wyniki to zadzwoniła nie do taty tylko do Pani Ani A Pani Ania dała taki popis okrzyków, że było ją słychać na odległość. I powiedziała, że jutro najpierw im pogratuluje a zaraz potem zabierają się do ciężkiej pracy My mielismy 3 transze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 U nas w banku z góry te 4 transze były założone, w KB samemu można było decydować ile i po ile a oni mogli się dostosować bądź inny podział narzucić ale z nimi już do dalszych rozmów nie przehcodziliśmy także nie wiem co wymyślają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Lukarna misicie zrobic sobie harmonogram i wtedy wyjdzie Wam na ile etapów, czyli transz mozecie podzielić kasę. Kolejna niewiadoma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pumpaluna do tej wyceny to wchodzą stelaże, miski wc, bidety, umywalki i wszystkie baterie oraz prysznic? Lukarna podział na transze to akurat nie sprawia większego problemu - zrobicie kosztorys i harmonogram (co po czym) i samo wyjdzie - najczęsciej są 3-4. Wy właściwie to z kredytu wykończeniówkę robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pumpaluna do tej wyceny to wchodzą stelaże, miski wc, bidety, umywalki i wszystkie baterie oraz prysznic? Lukarna podział na transze to akurat nie sprawia większego problemu - zrobicie kosztorys i harmonogram (co po czym) i samo wyjdzie - najczęsciej są 3-4. Wy właściwie to z kredytu wykończeniówkę robicie Nie tak do końca wykonczeniówkę Dachówka już z kredytu pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea w tej kwocie- prysznic z brodzikiem i panel prysznicowy- 2 umywalki + baterie- 1 bidet + bateria (bez klapy, na razie kasy szkoda)- 2 miski wc + 2 klapy wolnoopadajace- 3 stelaze grohe - bateria kuchenna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Nie tak do końca wykonczeniówkę Dachówka już z kredytu pójdzie... Poniekąd to zamknięty będziecie już kredytować. Można to zrobić na zasadzie takiego chociażby podziału transz (na szybko machniętego) 1. dachówka+okna,drzwi, brama 2. instalacje elektryczna, wod-kan, gazowa 3. wykończeniówka (w tym wylewki, tynki i cała reszta) 4. elewacja i ogrodzenie, zagospodarowanie terenu Edytowane 10 Stycznia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada, słodki nick i słodki avatarek:) Pumpaluna zainspirowałaś mnie do policzenia moich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Poniekąd to zamknięty będziecie już kredytować. Można to zrobić na zasadzie takiego chociażby podziału transz (na szybko machniętego) 1. dachówka+okna,drzwi, brama 2. instalacje elektryczna, wod-kan, gazowa 3. wykończeniówka 4. elewacja i ogrodzenie, zagospodarowanie terenu Dzięki:) Kazdy pomysł się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada, słodki nick i słodki avatarek:) mój kręcioł kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea ja szukałam sklepu, który będzie miał wszystko co nas interesuje. Miało być nano do dolnej łazienki ale stwierdziliśmy, że do obydwu idzie seria gap. podobają mi się te kibelki, wygodne są więc nie będę kombinowała z sedesem dla krasnoludków o ile tylko okaże się że ten nam się mieści. Możesz zerknąć TUTAJ bo mają spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 mój kręcioł kochany Fajny loczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada, Twoje dziewczynki podobne do taty? Esiak, pamiętasz rozmowę o komorze 0 w lodówkach? Potwierdzałam, że potrzebna a moja lodówka jej nie ma... otóż ma, dziś to odkryłam czytając instrukcję No teraz to jest idealna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts