Esiak 10.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada, Twoje dziewczynki podobne do taty? Esiak, pamiętasz rozmowę o komorze 0 w lodówkach? Potwierdzałam, że potrzebna a moja lodówka jej nie ma... otóż ma, dziś to odkryłam czytając instrukcję No teraz to jest idealna:) a lodówka jest firmy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ardea, a wiesz, że nofrost zabiera miejsce i lodówka pracuje głośniej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Niech sobie zabiera, to i tak jedna z wiekszych lodówek do zabudowy;) a No frost mam i w chłodziarce i w zamrażarce... Dawałam na nią namiary, żaden wypas, ale jest pojemna i ma wszystko, co mi potrzebne (bez kostkarki sobie poradzę) Mastercook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 a czemu jej nie ma na stronie mastercook'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No jak nie ma, jak jest? LCB1020FNF:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ardea - przychodzę w 2 sprawach 1. zapraszam do mojego stołu 2. wybacz ale muszę sie pochwalić a chwalę się Tobie bo Ty w temacie - Julka dostała się do etapu wojewódzkiego konkursu humanistycznego . dziś natomiast pisała kolejny etap konkursu z poprawnej polszczyzny i jest raczej zadowolona - podobno źle odmieniła Włoszczowa - napisała (we) Włoszczowej zamiast Włoszczowie choć przyznaję, że i ja bym źle napisała..... Niewazne. Najważniejsze jest ,że jest taka szczęśliwa, że gdyby mogła juz zaczęłaby czytać kolejne pozycje. A ja dopiero uruchamiam znajomości i szukam , googluję, allegruję...... No własnie, nie masz przypadlkiem "Pan samochodzik i święty relikwiarz" ? Bo zdobyłam ale wersję elektroniczną. Na druk trochę tuszu zejdzie a jednak niewygodnie i niezdrowo się czyta z monitora.... Gratulacje dla córy! I tak mi się z ową Włoszczową nasunęło - czyżby dyktando o słynnym peronie kolejowym traktowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nie tak do końca wykonczeniówkę Dachówka już z kredytu pójdzie... Ja robiłam z kredytu wykończeniówkę - miałam 4 transze. Ale u mnie i tak to się nigdy nie mogło zgrać - niestety na większość rzeczy daje się spore zaliczki (np. kuchnia, drzwi, schody), a realizacja o wiele później, więc już się temat rozjeżdża. Podobnie z zakupami internetowymi - kupujesz np. armaturę, płytki - płacisz od razu, dostawa z kilka tygodni a montaż wiadomo, że następne kilka.... Nie umiałam zgrać tych transz z pracami za chiny ludowe - i tak się kończyło, że braliśmy z oszczędności a dopiero potem pokrywaliśmy transzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pinacolada, Twoje dziewczynki podobne do taty? Bardziej do niego niz do mnie Julka mieszana ale z przewagą w stronę Pawła. Nie mniej jednak na wielu zdjęciach podobna do swojej kuzynki - mojej siostrzenicy co dowodzi, ze moich genów tez ma sporo Lena natomiast nawet nie jest podobna do Pawła tylko do jego (śp) ojca. paweł ma więcej genów po swojej matce a Lena to ksero rodziny teścia Bardzo podobna do siostry pawła z lat dziecięcych - mam nadzieję, że całkiem nie wda się w ciotkę bo ta nie dość że charakter ma wredny to od kilku lat straszy bez przebrania (tak sie dziewczyna zapuściła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.01.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 oooo dopiero teraz zobaczyłam Lenkę, wygląda jak cherubinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 I co Esiak, widziałeś lodówkę na str. Masrercooka? Zapomniałam Wam powiedziec, ze jutro idę oglądac Pilcha u znajomych... Jak będzie nie teges to go położę w pralni, tylko nic innego nie pasuje mi do wc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja robiłam z kredytu wykończeniówkę - miałam 4 transze. Ale u mnie i tak to się nigdy nie mogło zgrać - niestety na większość rzeczy daje się spore zaliczki (np. kuchnia, drzwi, schody), a realizacja o wiele później, więc już się temat rozjeżdża. Podobnie z zakupami internetowymi - kupujesz np. armaturę, płytki - płacisz od razu, dostawa z kilka tygodni a montaż wiadomo, że następne kilka.... Nie umiałam zgrać tych transz z pracami za chiny ludowe - i tak się kończyło, że braliśmy z oszczędności a dopiero potem pokrywaliśmy transzą. Hmmm Myszonik to mnie nie pocieszyłas bo to co piszesz ma sens:( Ale myślę że jakoś damy radę... Po prostu może ustalimy trochę odleglejsze terminy rozliczania transz bo u nas trochę to potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 I co Esiak, widziałeś lodówkę na str. Masrercooka? Zapomniałam Wam powiedziec, ze jutro idę oglądac Pilcha u znajomych... Jak będzie nie teges to go położę w pralni, tylko nic innego nie pasuje mi do wc:( Ardea a jaką masz dużą pralnię?? I na poddaszu czy na parterze bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 I co Esiak, widziałeś lodówkę na str. Masrercooka? Zapomniałam Wam powiedziec, ze jutro idę oglądac Pilcha u znajomych... Jak będzie nie teges to go położę w pralni, tylko nic innego nie pasuje mi do wc:( na stronie nie ma w ogóle lodówek do zabudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Esiak, wchodzisz w normalne lodówki i tam jest pomieszane na do zabudowy i wolnostojące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pralnię mam na górze, wchodzi się bezpośrednio z łazienki, jest pod skosem z oknem połaciowym, użytkowej ma ok. 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 to se sprawdź, że Twojej tam nie ma... nawet wyszukiwarka na stronie jej nie znajduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A myślisz, że gdzie ja oglądam? Jest na stronie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 podaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ardea, ale wiesz, że ją się obudowuje..? a nie wstawia w mebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ardea, ale wiesz, że ją się obudowuje..? a nie wstawia w mebel? Tzn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts