Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Pralnię mam na górze, wchodzi się bezpośrednio z łazienki, jest pod skosem z oknem połaciowym, użytkowej ma ok. 5m

Bo się właśnie ostatnio zaczęłam nad ustawieniem w pralni zastanawiać i nijak nie mogę tego ogarnąć... Mamy w projekcie dodatkowy kibelek w pralni i się zastanawiam czy faktycznie będzie potrzebny i czy go nie wywalić:/

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie nie - w piwnicy nie będzie nic po co musiałabym schodzić częściej niż raz na miesiąc;)

Wszystko ma być w pralni na poddaszu i planuję dokładnie taki program jak Ty: pralka, miejsce na suszarkę;) (na razie Minister mówi zdecydowane NIE ale mam swoje sposoby;)), deska, kosze (do segregacji, tak sobie marzę), suszarka rozkładana i oczywiście szafka na chemię:) No i własnie się zastanawiam nad tym kibelkiem bo przydałby się na pewno tylko gdzie go upchnąć...Bardzo podoba mi się pralnia Venus, widziałaś może??

no ale jak stolarz ma Ci w miarę tanio kuchnie złożyć, to nie robi sam szafek meblowych, tylko kupuje je w hurtowni...

a te gotowe są dopasowane do lodówek o wysokości 178cm wysokości i 54cm szerokości...

jeśli chcesz tą lodówkę zgrać z innymi meblami, to obudowujesz ją frontami, w zależności gdzie będzie stała...

spójrz w tego pdf-a co podałem, tam są rysunki, jakie ma ona możliwości zabudowy...

no ale jak stolarz ma Ci w miarę tanio kuchnie złożyć, to nie robi sam szafek meblowych, tylko kupuje je w hurtowni...

a te gotowe są dopasowane do lodówek o wysokości 178cm wysokości i 54cm szerokości...

jeśli chcesz tą lodówkę zgrać z innymi meblami, to obudowujesz ją frontami, w zależności gdzie będzie stała...

spójrz w tego pdf-a co podałem, tam są rysunki, jakie ma ona możliwości zabudowy...

A było tak pięknie... Też chce wysoką lodówkę!!!

Może to intymne pytanie, ale po co Ci kibelek w pralni, która jest na użytkowym poddaszu? Nie wczuwam się w to wnętrze, ma tylko byc funkcjonalne;)

Ardea powiem tak: duża z nas rodzina to musi mieć dużo ekhm... ujść;) Ale na razie chyba zrobimy tak, że kanaliza będzie doprowadzona ale sprzętu niet. I jak się okaże że faktycznie by się przydał to się zrobi. Tak to sobie wymyśliłam:)

w sumie to nie wiem kto wpadł na ten wspaniały pomysł z kibelkiem w pralni:)

Zrobi mi tanio i z tą lodówką, bo widział te schematy, robił mi wycenę pod konkretne sprzęty, dojdzie tylko czarne szkło, ale to plan ostatnich paru dni. Nie robi z gotowców nigdy w życiu!

taaa, szafki sam skręca z mdf... kupują gotowe szafki, do tego odpowiednie fronty i robią kuchnie, wiesz jaki rynek jest akcesoriów do kuchni...

jedna z hurtowni

A Wy nie planujecie jeszcze wc w okolicach garazu - piwnicy? Starczy Wam.

Nie, tam nie będzie.

Ale dobra im Was więcej czytam tym więcej mnie watpliwosci co do tego kibelka nachodzi i utwierdzam się w przekonaniu że dobrze myslę żeby go zrezygnować:)

To forum to kopalnia złota:)