agalind 12.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Lukarna, u nas pralnia w piwnicy, chociaz tez ponizej odpływu. Zamontowali nam takie małe ustrojstwo-przepompownię i ma być gites:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Byłam u niego w stolarni i podobno podczas robienia moich mebli też w każdej chwili będę mogła wpaśc... skręca nie skręca ma zrobic tak jak chcę i w cenie, którą uzgodniliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No wiem własnie juz czytałam o tym.Tam by się bardziej przydał niż na górze pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To forum to kopalnia złota:) Raczej kopalnia wątpliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Esiak, tak mnie wystraszył, że szok, teraz zanim coś kupię wszystko pokaże na forum i uzgodnię. Dobrze myślę, ze jednak nie będzie problemu żeby ją zabudowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Byłam u niego w stolarni i podobno podczas robienia moich mebli też w każdej chwili będę mogła wpaśc... skręca nie skręca ma zrobic tak jak chcę i w cenie, którą uzgodniliśmy;) jeśli zna wymiary lodówki i powiedział, że wszystko będzie pasowało to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Esiak, tak mnie wystraszył, że szok, teraz zanim coś kupię wszystko pokaże na forum i uzgodnię. Dobrze myślę, ze jednak nie będzie problemu żeby ją zabudowac? Mnie tez. Wydawało mi się, że wszytsko robią na wymiar i nie ma problemu z takimi rzeczami. Przynajmniej jeszcze nie słyszałam, żeby taki problem się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ardea ja myślę że wszystko się da. A jak to taki stolarz prawdziwy to Ci zabuduje bez problemu. ale Esiak dobry ruch zrobił - przynajmniej będziemy mogli sobie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No zna, nawet mówił, ze jeśli od góry nie będzie zabudowana to nie trzeba robic kratek wentylacyjnych. Cała wysoka zabudowa będzie równała do tej lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ale na górze, nad lodówką nie będziesz miała płyty?? tzn meblowej płyty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jest naprawdę wysoka, najwyższa pólka na granicy wygody, przy moim 165cm, najwyżej zaczne gotowac w szpilkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Płyta będzie, ale żadnej szafki. Ja chyba zrobię i tak te kratki, bo się boję, w każdym razie muszę jeszcze o tym poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No zna, nawet mówił, ze jeśli od góry nie będzie zabudowana to nie trzeba robic kratek wentylacyjnych. Cała wysoka zabudowa będzie równała do tej lodówki. Ardea, tą lodówkę można zabudować, ale w inny sposób, mocuje się do niej z przodu drzwi dekoracyjne i w zależności od ustawienia z boków panele boczne, ale nie wstawisz ją w szafy do zabudowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dlaczego nie wstawię jej w szafę do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dlaczego nie wstawię jej w szafę do zabudowy? a po co chcesz ją wstawiać w szafę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Chcę ją zgrac z jeszcze trzema podobnej wielkości słupkami, stojącymi obok siebie i tworzacymi razem wysoką zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no więc te słupki będą miały taka wysokość jak Twoja niezabudowana a obudowana lodówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no więc te słupki będą miały taka wysokość jak Twoja niezabudowana a obudowana lodówka... I będzie wyglądało tak samo jak w szafce? Chodzi mi o to, żeby wyszedł taki kredens;) Nie da się jej wstawic do szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.01.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie wiem co z tą lodówką, Esiak zbiłeś mnie z tropu, chyba nie usnę... Jutro jadę do stolarza niech jeszcze raz się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie wiem co z tą lodówką, Esiak zbiłeś mnie z tropu, chyba nie usnę... Jutro jadę do stolarza niech jeszcze raz się wypowie. i to jest dobra myśl... on Ci wyjaśni jaki ma plan w stosunku do Twojej lodówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts