agalind 15.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja w zasadzie sama nie wiem po co pytałam o te wyświetlacze i tak wiem co zrobię i co mi bardziej pasuje, jak zawsze zresztą;) I tak będzie najlepiej, bo Tobie będzie odpowiadało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 W sumie zawsze wiem czego chcę i co mi pasuje, a pytam co sądzą inni z czystej ciekawości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I czego się dowiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Mało budowlane mam spostrzeżenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Mało budowlane mam spostrzeżenia:P Czyli bardziej socjologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.01.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Czyli bardziej socjologiczne? O tak:D z autoanalizą włącznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.01.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 witam sie jaka zainstalowaliście POS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hej, aksamitko:) kojarzę Cię z wpisów u Lukarny:) W zasadzie nie wiem co Ci odpowiedziec... W wz mieliśmy wpisaną możliwośc POŚ, architekt wrysował ją w działkę, potem zrobiliśmy badanie gruntu, na tej podstawie pan od POŚ dobrał nam odpowiedni model, głębokośc itp. - przyjechał z własną koparką i w kilka godzin było po wszystkim:)Więcej szczegółów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 I na czym stanęło z mikrofalówką i piekarnikiem? Zwracałaś czy ostatecznie wyświetlacze się zgrały bo już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie zgrały się, bo nie mogły (piekarnik ma podwójny wyświetlacz), ale wpiszę je w czarny pas szkła na szeokośc piekarnika przez cała wysoką zabudowę - tylko uchwyty będą na równi, a mikro wyjdzie w połowie piekarnika. Mam nadzieję, ze nie będzie raziło. Nie zwróciłam, bo one ciągle nie dotarły..., ale innych nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mi nie chodzi czy wysokość wyświetlaczy się zgrywa tylko kolorystyka. Zdradzisz w jakim sklepie internetowym zamówiłaś? Tak na wypadek, żebym go wykreśliła z kręgu zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kolory to ja sprawdziłam zanim zamówiłam;) W lokalnym, łódzkim. Od początku mówili, że mogą byc długie terminy realizacji, teraz też jesteśmy w ciągłym kontakcie i pewnie nie będą wcześniej niż w lutym - na szczęście nam sie nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Pumpaluna, a Ty już wybrałaś, bo nie pamiętam który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Piekarnika ostatecznie nie wybraliśmy bo lokalnie nic bez przezroczystej szyby nie znaleźliśmy. Liczę, że zaliczymy jakiś większy w weekend i sobie pooglądam to wtedy zamówię albo u znajomego w lokalnym sklepie albo online jeśli mi tutaj nie dowiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja po funkcjach szukałam. Miał byc dośc duży, z dwoma osobnymi komorami pieczenia, pyrolizą i kataliza, prowadnicami teleskopowymi, termoobiegami. Potem wygląd - musiał byc czarny i nie miec pokręteł, czyli sterowanie sensoryczne (to nie tylko ze względu na wygląd) i stanęło na tym Samsungu, mikrofala miałą w miarę pasowac i tylko podgrzewac i odmrażac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wytłumaczysz mi o co chodzi z tymi 2 komorami pieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Na jednym poziomie wkładasz np. ziemniaki do pieczenia, na drugim np. karczek - pieką Ci się w różnych temperaturach w jednakowym czasie - super przydatne i tę funkcję mogę polecic z czystym sumieniem, zwłaszcza Tobie, bo duzo gotujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja mam zwykłą amicę i w sumie nigdy się nie interesowałam innymi możliwościami, muszę to zapisać i posprawdzać w sklepach jaka jest różnica cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 To genialne rozwiazanie, jakby się miałao dwa piekarniki. W jednym czasie piecze się potrawy wymagające różnych tem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja chciałam mieć 2 piekarniki żeby było można jednocześnie wypiekać a nie od rana do wieczora przy piekarniku stać robiąc ciasteczka, babeczki czy chociażby jakieś imprezy szykując ale nasz budżet tego by nie zniósł. Cóż, chyba czas żeby się zorientować ile możemy za mieszkanie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts