Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, aksamitko:) kojarzę Cię z wpisów u Lukarny:)

W zasadzie nie wiem co Ci odpowiedziec... W wz mieliśmy wpisaną możliwośc POŚ, architekt wrysował ją w działkę, potem zrobiliśmy badanie gruntu, na tej podstawie pan od POŚ dobrał nam odpowiedni model, głębokośc itp. - przyjechał z własną koparką i w kilka godzin było po wszystkim:)

Więcej szczegółów nie znam.

nie zgrały się, bo nie mogły (piekarnik ma podwójny wyświetlacz), ale wpiszę je w czarny pas szkła na szeokośc piekarnika przez cała wysoką zabudowę - tylko uchwyty będą na równi, a mikro wyjdzie w połowie piekarnika. Mam nadzieję, ze nie będzie raziło.

Nie zwróciłam, bo one ciągle nie dotarły..., ale innych nie chcę

Ja po funkcjach szukałam. Miał byc dośc duży, z dwoma osobnymi komorami pieczenia, pyrolizą i kataliza, prowadnicami teleskopowymi, termoobiegami. Potem wygląd - musiał byc czarny i nie miec pokręteł, czyli sterowanie sensoryczne (to nie tylko ze względu na wygląd) i stanęło na tym Samsungu, mikrofala miałą w miarę pasowac i tylko podgrzewac i odmrażac

Ja chciałam mieć 2 piekarniki żeby było można jednocześnie wypiekać a nie od rana do wieczora przy piekarniku stać robiąc ciasteczka, babeczki czy chociażby jakieś imprezy szykując ale nasz budżet tego by nie zniósł. Cóż, chyba czas żeby się zorientować ile możemy za mieszkanie dostać.