Ardea 22.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ja myślałam, że może parkieciarz mi obłoży schody tą mozaiką, która będzie w salonie i jadalni... muszę popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.01.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mojemu szwagrowi w całości drewniane z jesionu wyliczyli 16tys. więc ja za samo obłożenie liczyłam na znacznie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mi jeden z panów powiedział, że przez to że mamy podwójnie zabiegowe to cena też trochę wyższa. Przy zwykłych spoczynkowych jest taniej bo nie potrzebna aż taka precyzyjność i pomiaru i montażu. Fakt, mam 2 wachlarze co daje mi jak się nie mylę 8 inszych stopni niż prostokątne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mi jeden z panów powiedział, że przez to że mamy podwójnie zabiegowe to cena też trochę wyższa. Przy zwykłych spoczynkowych jest taniej bo nie potrzebna aż taka precyzyjność i pomiaru i montażu. Fakt, mam 2 wachlarze co daje mi jak się nie mylę 8 inszych stopni niż prostokątne To moze byc prawda, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 jak zdrowie chorowitku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziękuję. Jakaś wirusówka i tydzień zwolnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wracaj szybko do zdrowia. Teraz możesz sobie przynajmniej trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aga, dzięki:) Pewnie odpocznę, jeśli się lepiej poczuję, bo wyjątkowo nie mam pracy domowej;) Pewnie pomęczę wnętrza i porozpieszczam córkę 100% uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pewnie Mała będzie bardzo szczęśliwa, że się rozchorowałaś A gdy pomęczysz już wnętrza, to się pochwal co tam wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mała właśnie nie jest zachwycona, bo nie może się do mnie zbliżać, żeby się nie zarazić, ale obiecałam, że gdy mi przejdzie to jestem jej:) W 90% wiem wszystko;), teraz dogrywam i zmieniam szczegóły, np. wymiary, baterie, przeglądam opinie o farbach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 W 90% wiem wszystko;), teraz dogrywam i zmieniam szczegóły, np. wymiary, baterie, przeglądam opinie o farbach itp. I nic nam nie pokażesz? Tajemnicza jak zwykle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A co ja mam pokazać? Wizualek nigdy nie robię, najwyżej rysuję, mierzę i przeliczam - a obraz powstaje w głowie. Wszystko wiecie, co planuję, więc 0 tajemniczości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Niby tak, tylko, że czasami po kilku watkach trzeba biegać żeby być na bieżąco;) Zresztą rozumiem Cię, bo sama nie potrafię zrobić wizualek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To przynajmniej opowiedz, co planujesz w pozostałych pomieszczeniach (na razie znamy kuchnię i łazienkę) ja już nawet z sypialni się wyspowiadałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nic szczególnego nie wymyśliłam. Zarówno salon jak i sypialnia mają być urządzone prosto i jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 I kto tu jest tajemniczy? Wybrałaś krzesła, drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziewczyny a łóżka do sypialni gdzie planujecie kupować? A może robicie na zamówienie? Teraz mamy typową kanapę którą co wieczór rozkładamy więc totalnie nei mam doświadczenia a w sprawei materacy to już w ogóle zero rozeznania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja już mam wybrane i zapłacone:) Mąż wybrał i kupił -Almi decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Powiesz coś bliżej? Jaki model, czym się kierowaliście przy wyborze etc. Ja się obawiam że jak kupimy lokalnie to się w eksploatacji rozleci (nasz stolarz łóżek nie robi) i tak myślałam nad ikeą trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kupiliśmy model Oslo to mniejsze. Mąż wybierał, więc nie wiem czym sie kierował, pewnie wyglądem i tym że jest niskie, bo będzie stało pod skosem. Tobie nie będzie pasowało, bo nie ma pojemnika na pościel, to bardzo proste łóżko na grubych nogach. Ikea ma ładne, ale nie wiem jak z jakością. Pumpaluna, jeszcze zależy od intensywności eksploatacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts