pumpaluna 23.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo zacne to wasze łoże, ale cena z lekka pioronująca. A ja myślałam, że 2,5tys z materacem i komorą/schowkiem to drogo. No dobra nie znam się totalnie na cenach. Nie wiem jak mam szukać tego łóżka, musi być porządne z serii 'niełamiotsa' bo co tu ukrywała będę, eksploatacja nie jest mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nasze kupiliśmy trochę taniej niż przewiduje cena katalogowa. Ważna jest eksploatacja, a na czym to już sprawa drugorzędna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zapowiedziałam, że jak kasy nie starczy to będzie sam materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Fajne łóżko:yes: U nas będzie z zagłówkiem, bo uwielbiam czytać w łóżku na półsiedząco. Najlepiej zagłówek tapicerowany, ale takie jak mi się podobają w sklepach przeważnie są w skórze. Na 90% będziemy robić u stolarza. No i żeby rama nie wystawała zbytnio poza materac, bo strasznie sobie nogi obijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zagłówek pasujący do naszej sypialni musiałbym chyba skórą niedźwiedzia tapicerowac;) W tym akurat rama wystaje poza materac, zresztą pod skosem nie wszedłby żaden sensowny zagłówek, a to łóżko podobało sie mężowi już dawno temu, więc ma. Aga, tam wcześniej jest pytanie do Ciebie...;) o krzesła itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pikowane są niestety strasznym siedliskiem kurzu, ja przy alergii i astmie to muszę maksymalnie na takie rzeczy uważać. Podobają mi się ale wiem że to nie dla mnie. Widziałam kilka lokalnych wyrobów ale moim zdaniem są na dobrej drodze do rozklekotania A tutaj inspiracje łóżkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zagłówek pasujący do naszej sypialni musiałbym chyba skórą niedźwiedzia tapicerowac W tym akurat rama wystaje poza materac, zresztą pod skosem nie wszedłby żaden sensowny zagłówek, a to łóżko podobało sie mężowi już dawno temu, więc ma. Skóra niedźwiedzia? Wiem, ze sypialnia miała być w anielsko-górskim klimacie, ale żeby gawre tam urządzać? Ile macie ścianki kolankowej? Nam ostatecznie wyszło 100cm na gotowo, więc zagłówek powinien się zmieścić I kto tu jest tajemniczy? Wybrałaś krzesła, drzwi? Oj tam, oj tam;) Z krzesłami się nie spieszę, bo pewnie na początek będą nasze obecne. Model drzwi kiedyś już pokazywałam. Pol-skone Sempre 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dobranoc Wam życzę i miłego nocnego plotkowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pumpalunko, z tych inspiracji to dla mnie najlepsze o w kształcie łodzi, reszta nie moja bajka, zbyt glamurowate;) Nasze ścianki dośc wysokie na gotowo ponad 120cm, ale ta jedna sypialniana ma 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aga, dobrej nocki, a drzwi bardzo ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Agalind a w jakim kolorze drzwi brałaś? Co do ścianki kolankowej to ja mam pole do popisu, po odjęciu podłogi mamy 120cm ale inwencji na nasze łóżko brak. To co się podoba mężowi nie podoba się mi i odwrotnie. Jedynie z kolorem się zgadzamy, chcemy coś pod kolor tych ikeowskich komódek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Czyli w ciemne idziecie? A Ty Pumpaluna, mówiłaś jakie drzwi wybrałaś? Męczę te drzwi, bo sama nie wiem co wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) My mamy pol-skone sempre, kolor merbau, wzór w03. Dokładnie takie jak na TYM zdjęciu po prawej. Właściwie to nasze drzwi już przyjechały i będą u kolegi w sklepie na nasz sygnał czekały. Sypialnia będzie prawdopodobnie miała jedną czarną ścianę (tapeta za łóżkiem, może czarno srebrna lub turkusowa) a pozostałe będą jasne, do tego dorzucamy ciemne meble. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Też ładne, ale żadne mi nie pasują do koncepcji... Muszę szukac dalej lub zmienic koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mam teraz trochę wolnego to poszukam. Wszelka pomoc mile widziana:) Wg nowej koncepcji mają byc z litego drewna, cięzkie, surowe, z sękami, ale z prostymi tłoczeniami - takie pasujące do skandynawskiej chaty. Ceny litego dębu mnie powaliły na łopatki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To ja niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia jak wyglądają takie skandynawskie chaty. Nie mam wyobrażenia ale chętnie bym zobaczyła jeśli by mnie ktoś nakierował. Tymczasem uciekam. Jutro zanosi się na dłuuuuugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Do jutra. A jakie masz plany? Ja się kuruję - dziś pierwszy wieczór bez gorączki. Może jutro wrzucę jakieś drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 My mamy pol-skone sempre, kolor merbau, wzór w03. Dokładnie takie jak na TYM zdjęciu po prawej. Właściwie to nasze drzwi już przyjechały i będą u kolegi w sklepie na nasz sygnał czekały. Sypialnia będzie prawdopodobnie miała jedną czarną ścianę (tapeta za łóżkiem, może czarno srebrna lub turkusowa) a pozostałe będą jasne, do tego dorzucamy ciemne meble. Bardzo ładnie się zapowiada. Ja wcześniej planowałam tylko jedną ścianę w graficie i czarny blat, a teraz jakoś tak bardzo polubiłam czarny, ale u nas nie będzie go dużo, bo do Bławiegoto zbyt ekscentryczny kolor;) ale trochę będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mam teraz trochę wolnego to poszukam. Wszelka pomoc mile widziana:) Wg nowej koncepcji mają byc z litego drewna, cięzkie, surowe, z sękami, ale z prostymi tłoczeniami - takie pasujące do skandynawskiej chaty. Ceny litego dębu mnie powaliły na łopatki:( Sypialnia będzie wyjątkowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja to chciałam cała sypialnianą wnękę machnąć czarna tapetą, ale mnie nastraszyli że czarny źle na chłopa wpływa więc się wycofałam i jedną ścianę taką zostawiam Z tego co tak sobie rozmawiamy i planujemy to u nas wygrywa - biały, szary, czarny i czerwony no i jakieś 'kolorowsze' ściany w pokojach dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts