Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Bardzo zacne to wasze łoże, ale cena z lekka pioronująca. A ja myślałam, że 2,5tys z materacem i komorą/schowkiem to drogo. No dobra nie znam się totalnie na cenach. Nie wiem jak mam szukać tego łóżka, musi być porządne z serii 'niełamiotsa' bo co tu ukrywała będę, eksploatacja nie jest mała ;)

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne łóżko:yes: U nas będzie z zagłówkiem, bo uwielbiam czytać w łóżku na półsiedząco. Najlepiej zagłówek tapicerowany, ale takie jak mi się podobają w sklepach przeważnie są w skórze. Na 90% będziemy robić u stolarza. No i żeby rama nie wystawała zbytnio poza materac, bo strasznie sobie nogi obijam :sick:

Zagłówek pasujący do naszej sypialni musiałbym chyba skórą niedźwiedzia tapicerowac;) W tym akurat rama wystaje poza materac, zresztą pod skosem nie wszedłby żaden sensowny zagłówek, a to łóżko podobało sie mężowi już dawno temu, więc ma.

Aga, tam wcześniej jest pytanie do Ciebie...;);) o krzesła itp.

Zagłówek pasujący do naszej sypialni musiałbym chyba skórą niedźwiedzia tapicerowac W tym akurat rama wystaje poza materac, zresztą pod skosem nie wszedłby żaden sensowny zagłówek, a to łóżko podobało sie mężowi już dawno temu, więc ma.

Skóra niedźwiedzia? Wiem, ze sypialnia miała być w anielsko-górskim klimacie, ale żeby gawre tam urządzać?;)

Ile macie ścianki kolankowej? Nam ostatecznie wyszło 100cm na gotowo, więc zagłówek powinien się zmieścić;)

I kto tu jest tajemniczy? Wybrałaś krzesła, drzwi?

Oj tam, oj tam;) Z krzesłami się nie spieszę, bo pewnie na początek będą nasze obecne. Model drzwi kiedyś już pokazywałam. Pol-skone Sempre 00

Agalind a w jakim kolorze drzwi brałaś? Co do ścianki kolankowej to ja mam pole do popisu, po odjęciu podłogi mamy 120cm ale inwencji na nasze łóżko brak. To co się podoba mężowi nie podoba się mi i odwrotnie. Jedynie z kolorem się zgadzamy, chcemy coś pod kolor tych ikeowskich komódek

My mamy pol-skone sempre, kolor merbau, wzór w03. Dokładnie takie jak na TYM zdjęciu po prawej. Właściwie to nasze drzwi już przyjechały i będą u kolegi w sklepie na nasz sygnał czekały.

Sypialnia będzie prawdopodobnie miała jedną czarną ścianę (tapeta za łóżkiem, może czarno srebrna lub turkusowa) a pozostałe będą jasne, do tego dorzucamy ciemne meble.

Edytowane przez pumpaluna

My mamy pol-skone sempre, kolor merbau, wzór w03. Dokładnie takie jak na TYM zdjęciu po prawej. Właściwie to nasze drzwi już przyjechały i będą u kolegi w sklepie na nasz sygnał czekały.

Sypialnia będzie prawdopodobnie miała jedną czarną ścianę (tapeta za łóżkiem, może czarno srebrna lub turkusowa) a pozostałe będą jasne, do tego dorzucamy ciemne meble.

Bardzo ładnie się zapowiada. Ja wcześniej planowałam tylko jedną ścianę w graficie i czarny blat, a teraz jakoś tak bardzo polubiłam czarny, ale u nas nie będzie go dużo, bo do Bławiegoto zbyt ekscentryczny kolor;) ale trochę będzie...

Mam teraz trochę wolnego to poszukam. Wszelka pomoc mile widziana:) Wg nowej koncepcji mają byc z litego drewna, cięzkie, surowe, z sękami, ale z prostymi tłoczeniami - takie pasujące do skandynawskiej chaty.

Ceny litego dębu mnie powaliły na łopatki:(:(

Sypialnia będzie wyjątkowa:yes:

Ja to chciałam cała sypialnianą wnękę machnąć czarna tapetą, ale mnie nastraszyli że czarny źle na chłopa wpływa więc się wycofałam i jedną ścianę taką zostawiam ;) Z tego co tak sobie rozmawiamy i planujemy to u nas wygrywa - biały, szary, czarny i czerwony no i jakieś 'kolorowsze' ściany w pokojach dzieci.