pumpaluna 24.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja już dałam i nawet nie wiem z czego niby mogłabym iść się zapytać sąsiada co mi zamontowali, ale w sumie po co, dopiero się uczę je lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak, ja planuję drewniane lub fornirowane pod kolor okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak, ja planuję drewniane lub fornirowane pod kolor okna. a z jakiego drewna..? cenowo się już rozglądałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 To ja jeszcze w sprawie armatury... wycofuję rekomendację dla Deante!!! Po wielu rozmowach z Pumpaluną, poczytałam, posprawdzałam i wyszło na to, że Deante w tej chwili całą produkcję przeniosło do Chin i obecne produkty tej firmy nie mają nic wspólnego z jakością sprzed kilku lat. Też z nich zrezygnowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Cenowo nie mam pojęcia, ale u mnie wszystko dębowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 16 lutego dostanę całą dostawę to Wam napiszę jak podobają mi się moje baterie. Widziałam tylko jedną serię i akurat nie z niej zamawiałam więc ekhm, będzie niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ja chyba wezmę grohe z cosmopolitan Pewnie Cię zaskoszę: ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pewnie Cię zaskoszę: ja też Coś Ty? Esiak, Ty się znasz na drewnie, zrobiłbyś sobie drzwi wewnętrzne z sosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak dla Ciebie pogląd na moje parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Zakupy kompleksowe, od syfonów przez armaturę, ceramikę aż po płytki Stelaż grohe do miski gap (ta sama w obydwu łazienkach), a do bidetu nawet nie wiem jaki - poprosiłam o najtańszy z przyzwoitych. Mówiąc szczerze olałam przycisk, jest najzwyklejszy ze zwykłych - widziałam ale nawet teraz bym go online nie odnalazła, jak kiedyś będziemy mieli dużą kasę to wymienimy. Obsługiwał mnie znajomy więc trochę zmian było i np kabina ostatecznie radaway a nie cersanit, armatura paffoni a nie deante, wanna koło a nie poolspa czy excellent (booosh ale excellent jest żółta!!!). Jedynie nie podjęliśmy decyzji co do deszczownicy. Ta którą mi doradzał przekracza nasz budżet o 600zł więc na razie nie wzięliśmy i będziemy czegoś innego, tańszego szukać. Jak nic nie znajdziemy to będzie deante albo ferro czy inna chińszczyzna Zaszalałaś zakupowo:) Zamówiłam już wszystkie płytki i w piątek dostawa. Jutro będzie kabina. Reszta wybrana i do końca tygodnia powinno być zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wg mnie parapety Pumpaluny są bardzo ładne, neutralne, pasują do okien i do niemal każdego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga, zamówiłaś tę ładną kabinę, którą pokazywałaś? jakie płytki wybrałaś do górnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 U nas parapety oknopodobne. Jeszcze sie nie orientowałam, więc cenowo nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 chodzi o lite drzwi z sosny?polskone, dre, porta robią ramiaki drewniane zz sosny przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agalind u nas dostawa mogłaby być po niedzieli ale nam jeszcze to nie jest potrzebne, wygrzewamy mury i układanie właśnie na ostatnie dwa tygodnie lutego przewidujemy. Ja chciałam parapety w takiej okleinie jak okno, mężowi się nie podobało a że i kolega odradzał to miał w nim wsparcie. Stanęło na tych co widać i mam nadzieję, że jak już pomalujemy ściany to je nawet polubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak dla Ciebie pogląd na moje parapety rozumiem, że to konglomerat..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No lite sosnowe, robione przez stolarza... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No lite sosnowe, robione przez stolarza... ? no dziś takie oglądaliśmy właśnie... ładnie wyglądały... koszt z ościeżnicą, opaskami i montażem około 1500 zł brutto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak no przecież napisałam, że nie wiem co to. Myślę że konglomerat bo na kamień za tanie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga, zamówiłaś tę ładną kabinę, którą pokazywałaś? jakie płytki wybrałaś do górnej łazienki? Tak, kabina Radaway Almatea:) A co do płytek, to bedzie Signum z Nowej Gali, ale nie w szarościach, tylko taki piaskowy (Signum 02). Odcień nie jest ciepły i jak już kiedyś pisałam, to jest jedyna łazienka w tych kolorach, która mi się podoba. Na ścianach i podłodze te same płytki, tylko w różnym formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts