agalind 24.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agalind u nas dostawa mogłaby być po niedzieli ale nam jeszcze to nie jest potrzebne, wygrzewamy mury i układanie właśnie na ostatnie dwa tygodnie lutego przewidujemy. Ja chciałam parapety w takiej okleinie jak okno, mężowi się nie podobało a że i kolega odradzał to miał w nim wsparcie. Stanęło na tych co widać i mam nadzieję, że jak już pomalujemy ściany to je nawet polubię U nas ekipa zapowiedziała, ze od lutego chcą zabierać sie za płytki, więc trzeba było zamawiać. Teraz jeszcze ceramika i baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Almatea jest przepiękna, szkoda że u nas nie było miejsca na tak otwierane drzwi. O... a ja jeszcze dzisiaj zamówiłam (w końcu!!) grzejniki do łazienek. Do górnej biały a do dolnej grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo przyjemny szaro-piaskowy chłodny, szlachetny kolor płytek. A kabina rewelacja. Pięknie będziecie mieli.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Almatea jest przepiękna, szkoda że u nas nie było miejsca na tak otwierane drzwi. O... a ja jeszcze dzisiaj zamówiłam (w końcu!!) grzejniki do łazienek. Do górnej biały a do dolnej grafitowy. No i właśnie mi przypomniałaś cczego jeszcze nie mam;) Jakie wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo przyjemny szaro-piaskowy chłodny, szlachetny kolor płytek. A kabina rewelacja. Pięknie będziecie mieli.:) W kabinie się zakochałam i nie było odwrotu;) A płytki to był kompromis pomiędzy: "jasno, ale nie biało i szaro(dolna łązienka)" (mąż) oraz "może być piaskowy, ale odcień chłodny" (ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 z firmy Instalprojekt - do górnej łazienki biały model standard (zależało mi żeby można było wysuszyć ręcznik jakby co więc musiał nie przylegać do ściany), a do dolnej grafitowy model retto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Szkoda, ze tej kabiny nie można montować bez brodzika, bo też bym sie na nią skusiła. Jakie dodatki (szafki, lampy) planujesz do piaskowej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 z firmy Instalprojekt - do górnej łazienki biały model standard (zależało mi żeby można było wysuszyć ręcznik jakby co więc musiał nie przylegać do ściany), a do dolnej grafitowy model retto Instalprojekt ma bardzo ciekawe inspiracje... szczególnie Astro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pumpaluna, ja też chcę do łazienki ten retto i też grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Instalprojekt ma bardzo ciekawe inspiracje... szczególnie Astro Specami od ogrzewania są faceci i oni polecają dany produkt, więc czemu ich nie zachecić po seksistowsku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Jakie dodatki (szafki, lampy) planujesz do piaskowej łazienki? Mam kilka pomysłów, ale nie mogę sie zdecydować i stwierdziłam, ze zaczekam aż będą płytki i wtedy podejmę decyzję, w którym kierunku isć (ciepłe czy chłodne odcienie drewna). Raczej te drugie, ale chcę to zobaczyć w świetle naturalnym. Dobrze myślę? Masz jakiś pomysł? Edytowane 24 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobrze myślisz:yes: A lampy? Coś eko bym tam widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobrze myślisz:yes: A lampy? Coś eko bym tam widziała... Z lampami mam problem, bo jakoś nic mi nie pasuje. Ciekawy pomysł tymi lampami eko. Muszę się rozejrzeć. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Instalprojekt ma bardzo ciekawe inspiracje... szczególnie Astro przez moment brałam go pod uwagę, no ale niestety cenowo biały był w cenie grafitowego retto, za astro w kolorze trzeba by 25% dopłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pumpaluna, gdzie kupowałaś grzejniki? Może chociaż w tym przypadku będę mieć okazyjne ceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Grzejniki to ja tylko wybrałam online, a wykonawca kupił je lokalnie w tej samej firmie co piec, grzejniki i całe ustrojstwo hydrauliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pumpaluna, gdzie kupowałaś grzejniki? Może chociaż w tym przypadku będę mieć okazyjne ceny;) jeśli chcesz tanio kupić grzejniki purmo np to polecam fuego.pl cena niższa o 50% w stosunku do katalogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Esiak, a dlaczego ja tam nie widzę Purmo Ramo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 jeśli chcesz tanio kupić grzejniki purmo np to polecam fuego.pl cena niższa o 50% w stosunku do katalogu... Myślałam o łazienkowych z Instal-Projekt dlatego pytałam Pumpalunę gdzie kupiła. Miałam nadzieję, że skorzystam z jej super cen;) Znów się nie udało;) Dzięki Esiak za dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Może to dziwnie zabrzmi, ale "testował" ktoś wc Roca Gap? Wygodnie się siedzi? W sklepie gdzie widziałam byl napis: "nie siadać, brak mocowania", wiec nie sprawdzałam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts