agalind 24.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja bym się bała bez balustrady, moje dzieci nie potrafią spokojnie chodzić, zresztą ja też ciągle w biegu. I to jest argument, który każdy przytacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Bez balustrady nie znaczy bez ochrony... kombinuję ze stalową kurtyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Bez balustrady nie znaczy bez ochrony... kombinuję ze stalową kurtyną No własnie, bo ja swoje widzę całkiem bez, ale pewnie rozum weźmie górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ty to poziom hard;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Widziałam gdzieś na forum fajną szklaną balustradę, tylko to musi być mocno niepraktyczne. Tak ogólnie to mnie schody żadne nie lubią, jak raz w miesiącu nie spadnę to sukces. Czy to w pracy czy w bloku u siebie czy u brata, no raz na jakiś czas muszę się obtłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Niepraktyczne jak niepraktyczne, ale strasznie drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Szyba tez mi sie nie widzi. Ty to poziom hard Pełen hardcore;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobranoc wszystkim:) Podliczyłam ile jeszcze musze kasy na łązienki wydać i głowa mnie rozbolała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobranoc wszystkim:) Podliczyłam ile jeszcze musze kasy na łązienki wydać i głowa mnie rozbolała... mnie boli z tego powodu od dłuższego już czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wcześniej udawałam, ze sie pomyliłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 to trzeba się odprężyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A ja zrobiłam zamówienie nawet nie wiem za ile. Wiem jakie były rabaty na poszczególne rzeczy, wiem że mi się opłaciło i ... zostałam w błogiej nieświadomości. Dzisiaj za to zapłaciłam fakturę za materiały do ocieplenia poddasza (bez gładzi) i jestem mile zaskoczona bo myślałam że będzie z 1,5tys więcej także na razie czekam na kolejne miłe zaskoczenie łazienkowym rachunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja policzę jak dokonam ostatecznych wyborów, na razie mam koszt orientacyjny i koszt nieprzekraczalny wyznaczony przez ustalony budżet. A Anathema jest dobra na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A ja zrobiłam zamówienie nawet nie wiem za ile. Wiem jakie były rabaty na poszczególne rzeczy, wiem że mi się opłaciło i ... zostałam w błogiej nieświadomości. Dzisiaj za to zapłaciłam fakturę za materiały do ocieplenia poddasza (bez gładzi) i jestem mile zaskoczona bo myślałam że będzie z 1,5tys więcej także na razie czekam na kolejne miłe zaskoczenie łazienkowym rachunkiem. ile Cię wyszła wełna..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wiem ile wyszła sama wełna, znaczy mam na fakturze ale ta jest w drugim komputerze i nie mam jak sprawdzić. Jak nie zapomnę to jutro zerknę i Ci na priva wyślę jeśli to istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 to dziś zagramy trochę inaczej... znacie to? I've been alone with you Inside my mind And in my dreams I've kissed your lips A thousand times I sometimes see you Pass outside my door Hello! Is it me you're looking for? I can see it in your eyes I can see it in your smile You're all I've ever wanted And my arms are open wide Because you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much I love you http://www.youtube.com/watch?v=udFeQvled-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Znamy, znamy, ale Anathemę wolimy - monotematyczna jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 znacie to? Chyba nie ma człowieka, który by nie znał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Chyba nie ma człowieka, który by nie znał ale nie taką wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jak zawsze drobiazgowy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts