pumpaluna 31.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ale u nas te szpary mają być małe, chcę się maksymalnie schować przed sąsiadami i żeby dzieci nie właziły. Pociecha jest taka, że taras przy naszej sypialni a tam mam zamiar zrobić zakaz wstępu dla stonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Myślałam, ze chcesz dokładnie tak, jak na fotce - trzy dechy. Stonka kocha łamać zakazy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No dechy trzy ale szersze Moja stonka jest dość karna, rzadko łamią zakazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Moja raczej niepokorna, ale w sprawach bezpieczeństwa - nie wolno wchodzić, dotykać itp. mocno przestrzega zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pumpaluna, jaki wkład kominkowy wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Najtańszy A poważnie mówiąc nie zależało mi na kw tylko już na wymiarze i cenie, akurat spełnił je wkład wiktor , teraz się zastanawiam czy poszukać u lokalnych kamieniarzy (pomniki robiących) czarnego/szarego/białego kamienia czy zamówić z kratek coś takiego 1 i 2 tylko zastanawiam się jak to będzie wyglądało przy szarawych ścianach. Z drugiej strony meble będą czarnobrązowe a parapety wiecie jakie więc takie przejście może by i uszło. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pumpaluna, tak sobie myśle, czy nie za dużo wzorków na tej obudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Widziałam tańsze;) Już pisałam u ewanz, że jeżeli kominek ma tylko być rekreacją to też bym się nie bawiła i kupiła niedrogi. Obudowę wzięłabym z kamienia, te portale z kratek jakoś mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 W tym zestawie nr 1 jest właśnie to zestawienie i mężowi się podoba. Ja na początku mówiłam że TA byłaby ok, ale bardziej bym się skłaniała ku czemuś takiemu jak ma Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 W przypadku Liwko to na szkło wygląda i bardziej mi się podoba niż te gotowe portale kratek, bez względu na wzorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A propos tanich to pan mi w sklepie zaproponował Antka ale ten jest sporo mniejszy (szyba mniejsza o 13cm na długości) Do kamieniarzy pójdę jutro, o ile mój mąż odpuści. Na razie umówiłam się z wykonawcą że będzie biała ściana bez kamienia. Zobaczymy jak pójdzie z obkopcaniem ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To ja głosuję na tą u Liwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Chyba coś musisz położyć, bo minimalnego okopcenia nie da się uniknąć. Mam w domku letniskowym mały wkład kominkowy tylko w stalowej szerszej ramce i ściana jest lekko okopcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 obudowa Liwko śliczna tylko niestety cena nordpeis powala, muszę znaleźć coś maxymalnie do 1,5tys, najlepiej w tysiącu się wyrobić dlatego najwyżej nic nie zrobimy jak mamy robić na siłę i coś co nam (znaczy się mi) nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Łupek nie jest drogim kamieniem, a bywa w odcieniach dość jasnej szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 mówisz o czymś takim?http://www.focus-stones.pl/shared/upload/editor/materialy/lupek/everestgreen.jpg to był pierwszy pomysł męża ale obawiałam się że będzie to jeszcze gorzej czyścić niż całą białą obudowę. Gdybym wiedziała, że ten kominek pociągnie taką kasę i będzie takim problemem to bym go w ogóle nie robiła. Jeśli ma się kasę to można kombinować ale na chwilę obecną robocizna i sam wkład to już ponad 4tys a gdzie jeszcze rurki, stelaże, płyty i ta cholerna obudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja akurat myślę o takich normalnych dużych płytach łupka... bo na tych to akurat kurz i pył mogą sie mocno osadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To chyba tego nie wiedziałam nigdy bo nie mogę nawet skojarzyc. Jakbyś znalazła w sieci to podrzuć linka. Ja jeszcze na kawę się wybiorę do sąsiada sprawdzić czy firma w której się towarują robi tylko parapety czy i portal do kominka by zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja będę miała takie płyty na ścianie za kozą i na podłodze pod kozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jak to dobrze mieć sąsiada Już wiem, że współpracują z firmą która robi nie tylko parapety ale też schody i.... obudowy do kominka wszelkiej maści. Przygotowałam więc co mi się podoba i mają teraz wycenić (jedna typowa ramka jak do zdjęcia, druga taka jakby z liter L się składająca) no i teraz poczekam na cenę a potem na dowiezienie wybranych kamieni (3 w czerni, 1 biały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts