Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aż głupio się przyznać ale jak do tej pory to kominek mi najciężej było wybrać. Te co mi się podobają są poza naszym zasięgiem a ze słabszych trzeba było poszukać coś na tyle przyzwoitego, żeby obudowy za chwilę nie kuć. Zresztą, już chyba mnie poznaliście na tyle, że ja z tych co to karteczka i ołówek w rękę i przeliczam.

Mój to już zbastował i to ja mam decydujące zdanie. Znaczy on próbuje coś przeforsować ale na koniec zawsze twierdzi, że ma zerową siłę przebicia. W każdym bądź razie jak mu rzuciłam hasło kamienna ramka to powiedział, że z tym zebrano z kratek to on mnie tylko sprawdzał jak ważne jest dla mnie jego zdanie. Tjjjaaa, niech się tak tłumaczy, powiedzmy że wierzę ;)

Pumpaluna, masz wiadomosc.

W związku z półkami;) koleżanka z pracy dała mi namiary na drzwi, podobno tanie i jak się okazało 2,5 tys. za samo skrzydło więc pojęcie o tym co jest tanie, a co drogie jest bardzo względne. Teraz meczę temat drzwi, poza wanną to jedyny niedopracowany element.

Na, ja przy Ministrze to nie poszaleję za bardzo;)

Ale tez mi bardzo na szaleństwach nie zależy...

Aaaa, w moim salonie, na budowie stoją 3 czy 4 skrzydła drzwi. Stare, białe, z wielką szklaną szybą - na bank ktos wystawił pod smietnik stare "blokowe" a teściunio je zgarnął "bo się przydadzą"

Obok nich stoja 2 stare żeliwne grzejniki.

Czekam na rozwój sytuacji:/