Ardea 31.01.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Co to za kamienie? Wycenili Ci wstępnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Na razie to ja pokazałam paluchem na wzorniku co mi się podoba Bardzo podobał mi się kwarc ale niestety nie dla psa kiełbasa. Na razie się zbytnio nie napalam bo może się okazać że to co wybraliśmy się na kominek nie nadaje, albo nas na to nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pumpaluna, to Ty rozważna jesteś, ja się szybko napalam, a później wolno i w bólach rezygnuję (albo się upieram;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aż głupio się przyznać ale jak do tej pory to kominek mi najciężej było wybrać. Te co mi się podobają są poza naszym zasięgiem a ze słabszych trzeba było poszukać coś na tyle przyzwoitego, żeby obudowy za chwilę nie kuć. Zresztą, już chyba mnie poznaliście na tyle, że ja z tych co to karteczka i ołówek w rękę i przeliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja też z kartką i ołówkiem planuję, ale jakoś na kasę nie umiem przeliczyć Dobrze, że mam męża i on mówi wymiękasz, czy znajdziesz coś tańszego, przecież lubisz wyzwania - wtedy szukam zamienników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mój to już zbastował i to ja mam decydujące zdanie. Znaczy on próbuje coś przeforsować ale na koniec zawsze twierdzi, że ma zerową siłę przebicia. W każdym bądź razie jak mu rzuciłam hasło kamienna ramka to powiedział, że z tym zebrano z kratek to on mnie tylko sprawdzał jak ważne jest dla mnie jego zdanie. Tjjjaaa, niech się tak tłumaczy, powiedzmy że wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja staram się być konsekwentna, skoro ustaliliśmy budżet to się go trzymam, może nie za wszelką cenę, ale postanowiliśmy, że standard domu to niższa półka średnia i tego się trzymam - wariacji nie będzie (no może jedna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wiesz tak patrząc po moich znajomych a nie tylko FM to myślę, że wasza półka to raczej wyższa średnia niż niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zostańmy po prostu przy średnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ardea masz już wycenę elewacji? Mnie cena właśnie zabiła ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mam wstępną, napiszę Ci na pv, jak wykąpię dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pumpaluna, masz wiadomosc. W związku z półkami;) koleżanka z pracy dała mi namiary na drzwi, podobno tanie i jak się okazało 2,5 tys. za samo skrzydło więc pojęcie o tym co jest tanie, a co drogie jest bardzo względne. Teraz meczę temat drzwi, poza wanną to jedyny niedopracowany element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Moja koleżanka ostatnio się zdziwiła ile my mamy kasy od stanu 0 do wprowadzenia, ona o 100tys więcej przeznaczyła na samo wykończenie i uważa że nie robi z górnej półki Podczas gdy by za drzwi wejściowe nie zapłaciliśmy nawet 2tys ona za swoje dała... 25 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja z moją Karoliną to nawet się nie porównuję i o ceny nie pytam;) Ona przynajmniej nie twierdzi, że ma tanio.A ta koleżanka z pracy z przekonaniem twierdziła, ze to bardzo konkurencyjna cena - mówimy o drzwiach wewnętrznych fornirowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tego aspektu (drogo-tanio) zupełnie nie ma co porównywać. Każdy z nas ma inne spojrzenie na to.Ja do tej pory żyłam w przekonaniu ze kupię drzwi za 600-700zł.Jeszcze tematu nie ruszałam więc zobaczymy czy się myliłam czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 hehehe Lukarna, poczekaj aż ruszysz sprawę.... chociaż jak to się mawia "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Na, ja przy Ministrze to nie poszaleję za bardzo;)Ale tez mi bardzo na szaleństwach nie zależy... Aaaa, w moim salonie, na budowie stoją 3 czy 4 skrzydła drzwi. Stare, białe, z wielką szklaną szybą - na bank ktos wystawił pod smietnik stare "blokowe" a teściunio je zgarnął "bo się przydadzą"Obok nich stoja 2 stare żeliwne grzejniki. Czekam na rozwój sytuacji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zapobiegliwosc teścia godna podziwu;) Ma jeszcze przed wbiciem pierwszej łopaty wiedzieliśmy, ze szaleństw nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Uwielbiam twojego teścia, jest moim guru jeśli idzie o oszczędzanie (wiem, wiem podła jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tak jesteś podła. Ale nic na to nie poradzisz - tak natura chciała:D:D:D:p Tak teściunio budzi cały wachlarz uczuć... Przynajmniej we mnie. Staram się je stłamsić i upchnąć gdzieś głęboko ale raz na jakiś czas para musi pójść w gwizdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts