pumpaluna 31.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Pamiętaj jedno.... to nie kolor, to charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ardea, zrobiłaś już kosztorys elewacji...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ha, wryło mi się to już złotymi głoskami w mózg:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ardea, zrobiłaś już kosztorys elewacji...? Baardzoo ogólny... a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Baardzoo ogólny... a co? ile liczyłaś za robociznę? ile masz m2 elewacji, reszta to wiem, że na caparolu... i ile Cię wyszło całościowo wyliczenie? bo Pumpaluna coś ma za drogo wyliczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Robociznę mam 38zł, metrów 250. Całościowo to jeszcze nie liczyłam, bo paru rzeczy brakuje, np parapetów, materiału do izolacji balkonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Lukarna - Twój teść jest nie do pobicia. Chociaż moja babcia tak miała, że jej zdaniem wszystko się mogło kiedyś przydać i chomikowała najróżniejsze rzeczy, których rodzina nieopatrznie chciała się pozbyć... później jak się czegoś pozbywaliśmy to tak żeby nie wiedziała, bo domu by jej na te zapasy nie starczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 U nas robociznę w 2 firmach podali 60zł od metra a w jednej mówili 50 ale ja mam im rusztowania skombinować i sama cały towar dowozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 drogo ta robocizna... tzn. u nas też takie ceny, ale można znaleźć dobre ekipy za mniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Taa i co jeszcze:/Ostatnio nam radził nasz kierownik żeby zawsze w umowie zawierać punkt, że fachowiec ma być samowystarczalny a my zapewniamy TYLKO ten materiał który zostaje "wbudowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Lukarna - Twój teść jest nie do pobicia. . Nooo, jedno białe okienko takie "prawie pasujące do piwnicy" też już mamy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Myszonik tylko ja się boję brać niesprawdzoną ekipę. Sąsiad na osiedlu skusił się na cenę i tak mu odstawili że wygląda to tragicznie (w łaty wyszło) a ponoć i inne kwiatki się pojawiają a to dopiero drugi rok leci. Chyba wolę przepłacić a skorzystać z ekipy którą ktoś zna i podpisze ze mną umowę z gwarancją 2-3letnią chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Rozumiem, ja akurat miałam ekipę z polecenia i mogłam na bieżąco oglądać jak robią u znajomego. Trafiłam super, bo ci od elewacji to chyba w ogóle najlepsza ekipa z wszystkich, które przewinęły się przez moją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 U nas na budowie przewijają się ekipy naszego wykonawcy. Ma swoich podwykonawców i to on ich dogrywa terminowo. Jedynie elektryka mieliśmy swojego bo to akurat znajomy i za grosze robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ardea, ale żeś się rozpisała w dzienniku... i ile nowych fotek a kozy mamy identyczne... http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Widziałam w dzienniku podsumowanie roku 2011 to teraz przydałby się plan na 2012;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Harmonogram prac pojawi się dopiero, gdy będziemy wiedzieć kiedy ruszymy z pracami, wtedy będzie można podać konkrety, przecież zima może być do połowy marca... Na początek czerwiec mamy umówionego pana na k-g, wiec w maju musi być ocieplenie, ten sam fachowiec weźmie się też za płytkowanie. Na koniec czerwca ma być robiona elewacja - więcej planów na razie nie ma. A koza spisuje się dzielnie, chociaż ma bardzo trudne zadanie w nieocieplonym budynku;) gdyby ogień pokazywała to by zostało, a tak musieliśmy kupić jej bardziej przejrzystą siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ardea ale pięknie, czysto:) I pytanie mam od razu:- jakiej długości masz ten korytarzyk 1,1??- jakie wymiary ma ten "placyk" przed wejściem do pokoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.02.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czysto nie jest, nie pokazałam schodów i salonu;) Placyk - nazywamy to lądowiskiem dla schodków strychowych. Wszystkie wymiary sprawdzę na jutro z natury:) Sam korytarzyk (ta kładka nad przepaścią ma 110 na 230) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 a przed kozą to jakiś leżaczek koleżanka postawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts