Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Przyzwyczaisz się na pewno:) Skoro sprzety nie będą stać obok siebie to nie zauważysz różnicy. Do kanciastej wanny musi być kanciasta miska.

W górnej łazience będzie Taranto(zdaje sie, że cały dół w nim będzie?)? Grafit czy Grys? Wydawało mi się, że ta łazienka miała być w bieli (pewnie znów coś pokręciałam?) W dolnej pamiętam, że Pilch.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wc (to maleństwo na dole) miało być białe, bo małe;) będzie jasnoszary Pilch. Reszta pomieszczeń, w których będą płytki (jakiekolwiek, czy podłoga czy ściana w Taranto grys - tylko formaty różne)

Myszonik, wiem jak jest u Ciebie, bo jak myślę co zrobić to idę sprawdzić jak jest u Myszonik - bardzo wiele rzeczy mnie przekonuje.

Wc (to maleństwo na dole) miało być białe, bo małe;) będzie jasnoszary Pilch. Reszta pomieszczeń, w których będą płytki (jakiekolwiek, czy podłoga czy ściana w Taranto grys - tylko formaty różne)

Przynajmniej kłopot z wybieraniem kilku rodzajów płytek Cię ominie;)

Aga, mówiłam nudziarstwo u mnie będzie (na pewno niektórzy doradzą, żebym ożywiła dodatkami);)

Myszonik, chyba zbyt krytyczna jesteś w stosunku do swoich wnętrz:)

Pumpaluna, biel cersanitu jaskrawa, koła sinawa, co zrobić, którąś muszę wybrać, bo ładne, tanie i pasują mi rozmiarami.

Przez weekend balowaliśmy (roczek chrześnicy i potem impreza nasza domowa):) Ferie jeszcze do końca tygodnia, ale nigdzie nie jedziemy, w ubiegłym roku zresztą też nie byliśmy.

Widzisz Aga, bo Ty wymyślasz, a ja szukam gotowców, np. krzeseł i wtedy nie ma problemu z namierzeniem towaru. Najtrudniej znaleźc coś, co mi pasuje na 100%

Stół i krzesła kupimy dopiero po zwrocie vatu czyli pewnie przed samym Bożym Narodzeniem. Na razie wstawimy taki spadkowy dębowy który ani nam się nie podoba ani nie pasuje ale na to może akurat zbraknąć.

Małej kupiliśmy komody z serii malm, biały kratowany regał na książki (otwarty taki) i biurko też białe micky czy jakoś tak.