agalind 03.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Przyzwyczaisz się na pewno:) Skoro sprzety nie będą stać obok siebie to nie zauważysz różnicy. Do kanciastej wanny musi być kanciasta miska. W górnej łazience będzie Taranto(zdaje sie, że cały dół w nim będzie?)? Grafit czy Grys? Wydawało mi się, że ta łazienka miała być w bieli (pewnie znów coś pokręciałam?) W dolnej pamiętam, że Pilch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja mam sprzęty innych firm i nic się nie rzuca w oczy (wanny koło, kibelki roca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.02.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wc (to maleństwo na dole) miało być białe, bo małe;) będzie jasnoszary Pilch. Reszta pomieszczeń, w których będą płytki (jakiekolwiek, czy podłoga czy ściana w Taranto grys - tylko formaty różne) Myszonik, wiem jak jest u Ciebie, bo jak myślę co zrobić to idę sprawdzić jak jest u Myszonik - bardzo wiele rzeczy mnie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wc (to maleństwo na dole) miało być białe, bo małe;) będzie jasnoszary Pilch. Reszta pomieszczeń, w których będą płytki (jakiekolwiek, czy podłoga czy ściana w Taranto grys - tylko formaty różne) Przynajmniej kłopot z wybieraniem kilku rodzajów płytek Cię ominie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Sprawdź "naocznie" cersanitową biel. Dla mnie jest za ostra. My też wannę wzięliśmy koło. A co do mrozu to ja mam za oknem -17, rano było - 27 A myślałam że w tym roku zima nam odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Myszonik, wiem jak jest u Ciebie, bo jak myślę co zrobić to idę sprawdzić jak jest u Myszonik - bardzo wiele rzeczy mnie przekonuje. O! Jak mi miło:) Tylko potem pytaj czy u mnie się dane rozwiązania sprawdzają, bo ja już bym parę rzeczy zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.02.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Aga, mówiłam nudziarstwo u mnie będzie (na pewno niektórzy doradzą, żebym ożywiła dodatkami) Myszonik, chyba zbyt krytyczna jesteś w stosunku do swoich wnętrz:) Pumpaluna, biel cersanitu jaskrawa, koła sinawa, co zrobić, którąś muszę wybrać, bo ładne, tanie i pasują mi rozmiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a Excellent żółty jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.02.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A roca nie pasuje mi albo kształtem, bo za wąska, trumienna, zbyt okrągła, albo za droga, albo nie ma w pasującym mi rozmiarze... Wanny, drzwi potem pewnie krzesła... z resztą pójdzie łatwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Aga, mówiłam nudziarstwo u mnie będzie (na pewno niektórzy doradzą, żebym ożywiła dodatkami) Jakieś kolory wprowadź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wanny, drzwi potem pewnie krzesła... z resztą pójdzie łatwo Optymistka;) Ja już nie jestem tego pewna, bo znając życie jak będę chciała kupić to pewnie "akurat" nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Optymistka;) Ja już nie jestem tego pewna, bo znając życie jak będę chciała kupić to pewnie "akurat" nie bedzie. Ja akurat przeciwny biegun optymizmu;) najtrudniej wybrac, gdy się na coś już zdecyduję to gdzieś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie było Cię widać na FM i myślałam, ze sobie jakiś urlop zrobiliście. U Ciebie chyba jeszcze trwają ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja akurat przeciwny biegun optymizmu;) najtrudniej wybrac, gdy się na coś już zdecyduję to gdzieś znajdę Niestety mam odwrotnie i jak coś wymyślę, to potem latam po sklepach i nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Przez weekend balowaliśmy (roczek chrześnicy i potem impreza nasza domowa) Ferie jeszcze do końca tygodnia, ale nigdzie nie jedziemy, w ubiegłym roku zresztą też nie byliśmy. Widzisz Aga, bo Ty wymyślasz, a ja szukam gotowców, np. krzeseł i wtedy nie ma problemu z namierzeniem towaru. Najtrudniej znaleźc coś, co mi pasuje na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mój mąż twierdzi, że ja z tych niedogodzonych ale po akcjach 'domowe zakupy' stwierdził, że jeszcze mnie takiej pewnej wyborów nie widział. Oby tylko te wybory później do dogodzenia doprowadziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Co nowego Pumpaluna kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ostatnio to kupiliśmy meble dla małej w ikei a tak to na razie nic więcej nie kupujemy bo oprócz mebli do sypialni i salonu to już wszystko mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jakie mebelki do Małej? Macie stół i krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Stół i krzesła kupimy dopiero po zwrocie vatu czyli pewnie przed samym Bożym Narodzeniem. Na razie wstawimy taki spadkowy dębowy który ani nam się nie podoba ani nie pasuje ale na to może akurat zbraknąć.Małej kupiliśmy komody z serii malm, biały kratowany regał na książki (otwarty taki) i biurko też białe micky czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts