pumpaluna 08.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wszystko zależy od tego jak bardzo Ci na tych drzwiach zależy. Tanie nie są ale myślę, że już porównałaś ceny tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Tanie nie są ale myślę, że już porównałaś ceny tu i tam. Jak sie policzy te gotowce z dodatkami typu ościeżnica to tez tyle moze wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Tanie nie są na pewno. Sęk w tym, że gotowca z taką szybką i w dębowym jasnym fornirze nie znalazłam. Nie wiem czy z pomiarem, montażem, taką dziwną szeroką ościeżnicą (żeby bez opasek było) wyszłoby taniej. Wiatrołapowe szklane wyszły 2900, więc tych na razie nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wiatrołapowe będą 2-skrzydłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wyceniałam przesuwne. Na dwuskrzydłowe chyba są za wąskie, bo 110cm tafla szkła mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Sęk w tym, że gotowca z taką szybką i w dębowym jasnym fornirze nie znalazłam Też szukam jasnych i mam podobne spostrzeżenia, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wyceniałam przesuwne. Na dwuskrzydłowe chyba są za wąskie, bo 110cm tafla szkła mi wychodzi Przesuwne chowane w scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Chowane za szafą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Właśnie dostałam najnowszy wzornik Caparola i ze zdziwieniem stwierdziłam, że nie ma w nim koloru basalt:o Coś wiecie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jest na pewno... wzorników przecież mają kilkanaście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No ja się nie do końca orientuję ile normalnie kosztują drzwi typu dre, polskone czy inne bo liczone je miałam inaczej więc mi nie wyszło 10tys za gotowce mimo większej ilości z ościeżnicami regulowanymi szerokimi, klamkami i montażem no i plus dodatkowe p/poż i stalowe garaż-wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No mam nadzieję, bo już się zdecydowałam na 100% a tu taka niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja ceny drzwi znam tylko z katalogów i ceneo Wychodzi chyba podobnie cenowo, bo trzeba doliczyc jeszcze montaż... Pumpaluna, Ty masz Polskone, dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A ja nie znalazłam nikogo u siebie (znajomi, rodzina, współpracownicy moi i męża) kto by robił caparolem elewację. Większość ceresit, nieliczni atlas Ardea - mamy pol-skone sempre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A ja nie znalazłam nikogo u siebie (znajomi, rodzina, współpracownicy moi i męża) kto by robił caparolem elewację. Większość ceresit, nieliczni atlas a co? caparol zły? mało znany? czy za drogi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U nas popularny Kreisel i coś na B..., ale kilka osób robiło Caparolem. Mnie bardzo przekonuje ten system, już zaklepane, wiec zostaje. A PP masz atestowane? Strasznie drogie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 PP..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ardea PP (przeciwpożarowe) mamy hormanna, nie wiem ile normalnie kosztują ani czy mają atest. Tę działkę oddaliśmy we władanie komu innemu Esiak caparolu u nas widać nie znają, żaden skład nim nie handluje. Może faktycznie na moje okolice jest drogi (aha moje ceny o których wcześniej pisałam są z katalogu liczone więc ponoć mocno zawyżane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 PP..? Przeciwpożarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 aaa...w garażu czy kotłowni..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts