pumpaluna 08.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 my PP mamy między kotłownią a garażem, z garażu do wiatrołapu idą stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja już mam między wiatrołapem a garażem, zewnętrzne z tej samej serii kmt, identyczne są na zewnątrz kotłowni, teraz potrzebuję między kotłownię a garaż takich typowo przeciwpożarowych i najtańsze z atestem 1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) My te garaż wiatrołap mamy z delty - ten sam kolor tyle że już bez tłoczeń i przeszklenia. Nawet nie wiem czy te nasze hormann są z atestem, jedyne co wiem to że są białe i ciężkie edit: poszukałam na allegro i wydaje mi się (o ile pamiętam ustalenia) to nasze są takie Edytowane 8 Lutego 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Podobno chcą czasami atest drzwi przy odbiorze budynku. takie bez atestu poniżej 800 widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U nas atestu nie wymagają. Za to znajomy ajent ubezpieczeniowy powiedział mi ciekawostkę, że niektóre firmy ubezpieczeniowe wymagają co PÓŁ ROKU protokołu czyszczenia komina (a nie sam papier że sprawdzany był) bo inaczej w razie czego nie wypłacą odszkodowania. Zwłaszcza jak w domu jest kominek to już musowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zawsze może byc sam papier, ze był czyszczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U nas jutro będą montować drzwi do kotłowni i pralni. P-poż. z atestem 1100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zawsze może byc sam papier, ze był czyszczony;) No nie wiem czy jakiś kominiarz by poszedł na podpisanie takiego protokołu. Ja jestem służbistka i świstka bez sprawdzenia wszystkiego bym nie wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja nawet bym takiego świstka nie chciała, bo w końcu o moje bezpieczeństwo chodzi, a to był z;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja nawet bym takiego świstka nie chciała, bo w końcu o moje bezpieczeństwo chodzi, a to był z;) Ludzie, którzy biorą takie papierki sa skrajnie nieodpowiedzialni. Potem tragedia i szukają winnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zaglądacie do tematu kuchennego? Zastanawiam się czy ta ściana między szafkami w poście #14133 to to samo co blat (bo ten u mnie na monitorze pod beton podchodzi) czy to jakaś insza inszość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a bo Wy macie ogólnie kotły na paliwo stałe, prawda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Pumpaluna na forum ma swój wątek Ragazza (rozważna i romantyczna, czy coś takiego) ona ma na ścianie taki beton jaki Ty chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zaglądacie do tematu kuchennego? Zastanawiam się czy ta ściana między szafkami w poście #14133 to to samo co blat (bo ten u mnie na monitorze pod beton podchodzi) czy to jakaś insza inszość. A to nie ten sam laminat co na blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga - laminat betonowy.Esiak no my wszyscy z opcji groszkowo-peletowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No właśnie się Agalind zastanawiam. U nas też nie będzie to przecież oryginalny beton tylko betonopodobny blat eggera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jeśli kotły kondensacyjne mogą już stać np w kuchni lub na poddaszu, to chyba nie będę kupował drzwi PP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Podpytaj na wątku kuchennym, bo to zdjęcia realizacji salonu kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Pumpaluna widziałaś to cudo u Ragazzy? Zajrzyj koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie mogę jej dziennika znaleźć, ale nie ustaję w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts