myszonik 09.02.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Przede wszystkim zimny, poza tym kosztowny. Jesteś pewna, że konglomerat tańszy? Jak ja szukałam blatu to różnice cenowe pomiędzy granitem a konglomeratem były minimalne. I nie zawsze na korzyść konglomeratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Może masz rację. Wszystko zależy jaki kamień/konglomerat i gdzie. Oparłam się na doświadczeniach koleżanki, która kupiła ostatecznie konglomerat i zaoszczędziła 150zł/m2. A że miała tego sporo to była różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na pewno dużo zależy od koloru - granity im ciemniejsze tym droższe, a konglomeraty nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem jak to wygląda, ale ciemne blaty są na modzie, więc jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Myszonik, a co Ty masz u siebie? Granit czy konglomerat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Czy konglomerat to jest to samo co kompozyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a co? caparol zły? mało znany? czy za drogi..? u nas będą tynki Kabe które Esiak również zachwalał, ja chcę biel delikatnie złamaną popielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja mam granit. Nie wiem czy konglomerat to samo co kompozyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ardea witajjaką kuchnię planujesz, zajrzałam do dziennika strasznie ciekawa jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witaj:) Kolor tynku podobny do mojego caparol basalt18 (tylko ta moja biel bardzo delikatnie złamana popielem, prawie niezauważalnie) Z Kabe planuję farby do wnętrz - prolatex:) Kuchnia zwyczajna;) fornir dębowy i czarne szkło ( czerń tylko jako detal, bo mi się wysokości mikro i piekarnika nie zgrały;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ardea, widzę ze w sprawie kuchni masz już wszystko poukładane, mogę tylko pozazdrościć, bo u mnie nic się nie dzieje. Może mogłabyś podesłać namiary do "fajnego" stolarza? Chętnie bym skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Spróbuj w stolarni na Prostej:) Na bank będzie robił naszą kuchnię. Poleciły mi go koleżanki z pracy, jeszcze nikogo nie zawiódł, na mnie też zrobił dobre wrażenie:) Jeśli Ci nie przypasuje to mam jeszcze namiary na Zgierz(taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 właśnie nie wiem kto ma zakład na Prostej, ostatnio ktoś dał mi namiary na stolarnię ze Słowackiego, ale bez przekonania w Zgierzu robiłam wstępną wycenę w Stolbrycie, ale cenowo z górnej półki ( i facet ma okropnie długi paznokieć u małego palca - brrr) za namiar na Prostą dziekuję - na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 W stolbrycie też robiłam wycenę, ale w łódzkim, najbardziej szokowała cena Wrzosowej;) Ci ze Zgierza robili wszystkie szafy i kuchnię u koleżanki bliskiej Twojej specjalizacji;) robią profesjonalne projekty i wizualizacje. Oczywiscie jeszcze znam pana W. i pana Sz. z Konstytucji, ale tych nie polecam raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 sądziłam, że na Prostej ma zakład pan W. też go nie polecam, bo robił moją obecną kuchnię i nie mam ochoty na kontynuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Pan W. ma chyba gdzieś dalej. Moją kuchnię też robił, nie narzekam, ale też nie polecam;) Ten jest za GS, bardzo się stara, walczy o dobrą renomę, doradza, ale nie narzuca i nie namawia do najdroższych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 to fajnie, koniecznie muszę się tam wybrać na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.02.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 właśnie nie wiem kto ma zakład na Prostej, ostatnio ktoś dał mi namiary na stolarnię ze Słowackiego, ale bez przekonania w Zgierzu robiłam wstępną wycenę w Stolbrycie, ale cenowo z górnej półki ( i facet ma okropnie długi paznokieć u małego palca - brrr) za namiar na Prostą dziekuję - na pewno skorzystam Genialne kryterium doboru wykonawców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 wiesz Myszonik - rzeczony paznokiec ujemnie wpływał na jakośc rozmowy i zniechęcił mnie do dalszych kontaktów nota bene nie wiem po co niektórzy męscy przedstawiciele gatunku homo sapiens hodują takie szpony - czyzby jako pamiatka po przodkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja znałam kiedyś stolarza, który miał taki jeden długaśny pazur - do tego gruby (że niby zdrowy) i sobie nim na dechach zaznaczał gdzie ciąć zamiast maznąć ołówkiem, to dopiero brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts