Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiscie chodzi o suszenie podręcznych naczyń a nie robienie wystawy. Schylanie się na dół szafki żeby odłożyć naczynia na suszarkę wg. mnie odpada. Jak miałoby to wyglądac? Wysuwana? Mimo wszytsko wg. mnie ociekacz bedzie lepszym rozwiązaniem. Chodzi o krótkie i okazjonalne suszenie, większość laduje w zmywarce;) Edytowane przez agalind

W mojej blokowej małej kuchnia nie mam ociekacza i bardzo mi go brakuje na odkładanie opłukanego garnka, noża czy kubka. Stojącej na blacie suszarki nie mam, bo nie podoba mi się takie rozwiązanie. Z kolei Twój patent trochę pracochłonny się wydaje;) Teraz mam zmywarkę, ale maleńką i niektóre rzeczy się zwyczajnie nie mieszczą. Kolejna zmywarka ma być duża i pojemna, więc może ten problem sam zniknie;)

Do wakacji powinniśmy już być w nowym domu.:)

Mam pytanie o Twój sprzęt AGD. Masz piekarnik i mikrofalę Samsunga z jednej linii? Wybrałam serię Prezio i na stronie oba sprzęty mają niebieskie wyświetlacze, ale wiem, że u Ciebie to się nie zgrało, dlatego pytam.

Kompakt brałam przez chwilę pod uwagę, bo wydawało mi się, ze mikrofali nigdzie nie wpasuje. Ostatecznie chcę miec je osobno, bo Twin Convection nie odpuszczę;) Piekarnik będzie i tak pod płytą, bo jestem ograniczona wystającym kominem, a jest to jedyne miejsce, gdzie AGD mogłoby być w słupku. Pytanie tylko, czy jesli piekarnik jest do zabudowy w słupku to może być montowany pod płytą? Edytowane przez agalind