Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sumie to nie wiem dlaczego doradzał Tekę lub Franke? Dobre zlewy są Blanco, Schock, V&B... teka mi się podoba i nie wychodzi drogo, dlatego pewnie wezmę i chyba właśnie Astral antracyt. Teraz mam Franke stalowy narożny i poza tym, ze niewygodny to w porządku;) Twój ładniejszy:)

On zna nasze możliwości finansowe więc pewnie stąd mówił o tych. V&B to nie nasza półka a pozostałych 2 firm to u nas raczej nie ma bo nazwy pierwszy raz widzę.

Aaaaa no i wybraliśmy w końcu łóżko, nawet je zamówiliśmy, cena trochę mnie z nóg zwaliła bo ze zwykłym materacem sprężynowym (żadnych lateksów, kokosów itp) płacimy 3 tys ale przynajmniej jest duża komora po całości łóżka ;)

Nasze łóżko będzie jak te w załączniku tyle, że nie będzie miało tego wolnego dołu. Musimy dopłacić 600zł za przerobienie go na łóżko z komorą, ale dzięki temu będzie na wysokość takie jak chcę. Nawet teraz mimo ataku korzonków dałam radę z niego wstać. Mamy jeszcze dać znać czy chcemy tą srebrną wstawkę (na chwilę obecną ja jestem na nie, mąż na tak). Do tego idą szafki nocne malm i jeszcze w sypialni będzie małe biurko i komoda 6szufladowa malm.

lozko.jpg

No już z materacem bo wybraliśmy tańszy - estrellę alergik bo tylko 900zł kosztuje. Te lepsze wszystkie miały cenę powyżej 2tys przy wymiarze 160x200 :( Nie stać nas na wydanie ponad 4tys na łóżko. I tak wydamy te kilkaset więcej niż liczyliśmy bo pierwotnie na łóżko z materacem założyliśmy max 2,5tys

U nas dziś bardzo wiosenny dzień. Walentynkowo zupełnie:) Nie tylko w UK czuć miłość w ptasim świecie. Ilość widzianych z działki gatunków wzrosła do 74, jest uzasadnienie dla balkonu;)

Do rzeczy, chciałam napisać, że tworzą się murki (między kuchnią i jadalnią i między jadalnią i salonem) muszą być przecież gotowe przed tynkami. W rolę murarza wciela się mąż i jestem pewna, że mu to znakomicie wyjdzie:) Zdjęcia dopiero w piątek, bo jutro jestem na dyskotece, w czwartek się zebraniuję;)