agalind 19.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nasze baterie paffoni do dolnej łazienki (umywalkowa i prysznicowa) już czekają i tez uważam, ze są naprawdę niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ardea miała wstawić jakieś fotki do dziennika i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nawet się nie pokazuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ardea miała wstawić jakieś fotki do dziennika i nic.. Wczoraj była ostatnia sobota karnawału to balowalismy:) A zdjęcia nie wchodzą mi z żadnego komputera, może macie jaką godną polecenia przeglądarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a ja Jej tu ulubioną muzę wrzucam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wczoraj była ostatnia sobota karnawału to balowalismy:) A zdjęcia nie wchodzą mi z żadnego komputera, może macie jaką godną polecenia przeglądarkę... a gdzie nie wchodzą..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wczoraj była ostatnia sobota karnawału to balowalismy:) No to jesteś rozgrzeszona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 przez imageshack na FM nie mogę zgrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ardea, jaki okap wybrałaś? Płyta, piekarnik i mikro mają byc czarne, więc inox w żadnym wypadku nie bedzie pasował. Z czarnych jest praktycznie jeden wzór:http://www.juka.pl/data/product/4258/0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 fotosik.pl spróbuj a jak nie to zrób po postem 'zaawansowana edycja' i tam można wrzucić fotę z komputera w post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 przez imageshack na FM nie mogę zgrac a podaj no linka do jakiejś fotki z imageshack... pokaże Wam jak szybko wstawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ewanz stolarz na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie i jest polecany przez kilka moich koleżanek (w tym dwie bardzo wybredne;)) Nasz Bławi chyba przez to, ze taki skromniaczek, sprawił, że stolarz sam stwierdził, że w razie czego będziemy rezygnowac z niektórych rozwiązań, a ja szczerze mówiąc z niczego nie zamierzam rezygnowac;) Czytałam też u Ciebie, że chcecie SBS - sprawdź konkretne modele, bo niektóre tylko pozornie są pakowne Pumpaluna, ja też porzuciłam deante po tym co przeczytałam o przeniesieniu produkcji do Chin i też wybrałam Paffoni, bo są dobre i mieszczą się w budżecie, 90% baterii będzie właśnie tej firmy. Esiak, muzycznie mnie rozszyfrowałeś - Anathema jest dobra na wszystko Aga - a ja biorę grafit i chyba właśnie ten Retto, wcale mi nie będzie przeszkadzał, taki rzucający się w oczy, ale przy betonie to akurat będzie ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Fotosik tez dziś sprawdziłam i nie chce się przesłac. Co jeszcze mogę wypróbowac? Aga, nie wiem o co chodzi z tym okapem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Fotosik tez dziś sprawdziłam i nie chce się przesłac. Co jeszcze mogę wypróbowac? Aga, nie wiem o co chodzi z tym okapem...? ale nie chce się przesłać na fotosik lub imageshack? czy tam już załadowane zdjęcia nie chcą się wkleić na FM...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Tam wchodzi, a wysłac nie chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Tam wchodzi, a wysłac nie chce:( poproszę o link do jakiejś fotki, którą wrzuciłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Esiak, za dużo wymagasz od analfabety komputerowego. Jutro poproszę kumpla to mi coś wykombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 no dobra, zaraz pokaże jak to się robi najszybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Aga, nie wiem o co chodzi z tym okapem...? Lubię prostotę i planowałam możliwie jak najzwyklejszy okap typu: http://www.agd-rtv.net/images/img_mn/Okap%20CISD%2094%20X%20Plan.JPG ale takie są zwykle w srebrnej wersji. Nie pasuje mi to z kolei do czarnego sprzętu (Samsung seria Prezio). Z czarnych okapów sa głównie takie jak wkleiłam wczesniej. Też bedziesz miała czarny sprzęt agd, więc pytanie jaki robisz okap, bo z tego co wiem tuba odpadła? Rozjaśniłam o co mi chodzi? Edytowane 19 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć Ardea:)Chociaz opowiedz co na fotach chciałas pokazac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts