pumpaluna 19.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ewanz Czytałam też u Ciebie, że chcecie SBS - sprawdź konkretne modele, bo niektóre tylko pozornie są pakowne I tu zdecydowanie popieram, wiele tych 2drzwiowych jest tak ciasnych że żal kasy. Tak samo barek i kostkarka zajmuje dużo miejsca. Stąd nasza decyzja o 4drzwiowej sbs, ze względu na pojemność zamrażarki przede wszystkim i opcję wpakowania do lodówki dużej blachy U nas też lodówka 10cm szersza niż zabudowa ale że idzie pierwsza z brzegu to jakoś przeżyjemy ten uskok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na fotach murki i zimę Aga, niestety tuba wypadła, bo szkło doszło na wysokiej zabudowie. Okap to jedyny sprzęt AGD, którego jeszcze nie mam. Myślałam nad Ciarko, bo są dobrzy w okapach - model Black Pearl90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Czyli też skośny u Ciebie. Widzę, że wybrałaś 90cm. Właśnie taki powinien być chyba przy standardowej płycie 70cm, żeby spełniał swoje zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ardea, instrukcja poniżej, korzystam z Firefoxa: http://www.youtube.com/watch?v=rRrRXSYig2w&feature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na fotach murki i zimę Aaa te nowe murki:) To może jutro się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Moja płyta chyba 60..., okap najlepiej żeby był wiekszy, bałam się że 90 przytłoczy moją kuchnię, ale już go ulepiłam ze styro i pasuje;) Wolałabym tubę, ale ona już przestała pasowac... Esiak, dzięki, teraz muszę to przestudiowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 W mieszkaniu mam pochłaniacz 60cm i choć to nie okap to działa. Okap 90 wydaje mi się spory, ale wiem też, ze mniejszy może nie dać rady. Muszę przymierzyć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Liczy się wydajnośc, moc silnika. Ten Ciarko ma 900 i jest cichszy niż Amici o tej samej sile. Cena też nie zabija, chyba go wkrótce zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A ja to taki dziwak jestem, że okap używam tylko przy smażeniu ryb i cebuli. Wszelkie buczenie mi przeszkadza. Ja słyszę jak grzejniki szumią, światła pikają kilkaset metrów od domu czy jak sąsiadka 2piętra wyżej i 2 piony w bok pranie robi. Mój mąż mówi że to jakaś obsesja, a ja już się boję czy piec mi spać pozwoli bo sypialnię nad kotłownią mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja też nie jestem fanką okapów, dlatego ma dużą siłę i szybko wyciągnąc co trzeba, a potem zamilknąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Prawie mi sie udało. Esiak jaki masz wykupiony abonament w fotosiku? Na razie chce wstawiac miniaturki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nie mam nic wykupionego...wstawiałem dla Ciebie jedną fotkę dla pokazania, bez logowania nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Już łapię, za chwilę wstawię fotki. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 jeśli masz zdjęcia wgrane na imageshack, to wchodzisz w dane zdjęcie, klikasz na nim prawym przyciskiem myszki, wybierasz "pokaż obrazek"...pokaże Ci w przeglądarce samą fotkę, z paska adresu przeglądarki kopiujesz link i wklejasz potem w oknie dodawania fotek na FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja też nie jestem fanką okapów, dlatego ma dużą siłę i szybko wyciągnąc co trzeba, a potem zamilknąc;) O to to, przede wszystkim ma szybko wyciągać a potem siedzieć cicho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wstawiłam fotki w dzienniku. Esiak - bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na pewne elementy pseudoozdobne nie patrzymy Jak tu nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Toż to podobno motyw kaszubski, to niektórym powinien sie podobac:P Ja się muszę napatrzec, żeby wiedziec dlaczego chcę zlikwidowac;) Usuniemy, gdy staną rusztowania do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Toż to podobno motyw kaszubski, to niektórym powinien sie podobac Na temat motywów kaszubskich się nie wypowiadam Ja się muszę napatrzec, żeby wiedziec dlaczego chcę zlikwidowac Usuniemy, gdy staną rusztowania do elewacji. Napatrzysz się i polubisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Schody polubiłam szczerze, do komina zaczynam się przyzwyczajac (chociaż blachę kupiłam), ale grot zniknie na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts