agalind 13.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No cóż, kobiety już takie są, że zwracają dużą uwagę na wszelkie szczegóły. Czasami przez to mają więcej problemów i rozterek, ale końcowy efekt jest przecież tego wart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Aga, na jakie okna (pod względem szczegółów) się zdecydowałaś? Ja jestem zdania, że o gustach się rozmawia, ale nie dyskutuje, a to subtelna różnica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Bardzo subtelna różnica;) Okna M&S Evolution 6-komorowe, 3-szybowe, kolor obustronny złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Bardzo subtelna różnica;) Okna M&S Evolution 6-komorowe, 3-szybowe, kolor obustronny złoty dąb. + niepasujące srebrne klamki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 czytałam opienie Jareko o klamkach do złotego debu i mam taką reflkelsję, że jest świetnym specjalistą od parametrów i montażu okien ale nie jest designerem Na kolory patrzy tak jak mężczyzna... W dzienniku Majkiego na str. 22 oglądałam zestawienie klamek w satynie ze złotym dębem i podobało mi się (podobnie zresztą jak całe wykończenie jego domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) O za to pan j. o odbycie i tego co w nim ma chętnie opowiedział mi na forum;) Od tego czasu nie bywam w wątku okiennym, bo nie z każdym lubię rozmawiać o fizjologii;) A Majki ma boską kuchnię i robi cudne zdjęcia. Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Majki ma cudny dom, jego styl bardzo mi się podoba i jest konsekwentny w każdym calu. Uwielbiam wracać do jego dziennika. A co do pana j. jak piszesz, to jestem zdumiona kierunkiem jego konwersacji. Współczuję, że musiałaś przeczytać coś tak nieprzyjemnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Radzę sobie nawet z chamstwem;) U Majkiego to i klinkier mi się podoba:) Nie wiesz ewanz czy podawał namiary na stolarza, który wykonywał mu kuchnię? Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.08.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 nie pamiętam niestety - trzeba by się może przekopać przez komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) byście dały namiar na tego Majkiego bo nie wiem o kim piszecieedit: znalazłam i foty nadrobiłam, bardzo fajne gustowne wnętrza, świetnie w koło domu no i jaki talent do robienia zdjęć! z tymi klamkami to fakt, widziałam jedne takie "przydymione srebrne' i żeby do naszych można było takie wziąć to z pewnością bym je chwyciła tylko srebrne srebrnym nie równe, tak jak i te w złocie które oglądaliśmy były bardzo różne - jedne świecące, inne postarzane a jeszcze inne matowe (satynowe?) ale wszystko pod jedną nazwą "stare złoto". w sumie najbardziej mnie wkurza że te nazwy kolorów niby takie same a dąb bielony jeden przy drugim to różnica diametralna. Podobnie z panelami już widziałam że nijak dąb antyczny z quick stepa, eggera czy kronopolu do siebie podobne Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 + niepasujące srebrne klamki;) Oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Majki ma cudowny dom, bardzo przemyślany i z pełną konsekwencją realizował cały projekt. Uwielbiam jego wnętrza. O talencie fotograficznym nawet nie wspominam, bo zdjecia powalają. J. może być dobrym montażystą i znać sie na swoim produkcie, ale sposób w jaki "doradza" zostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 fakt konsekwentny i dopracowany w szczegółach ale też z nie lada wkładem finansowym Myślę, że jednak wiele zależy od budżetu. Jest wiele pięknych rzeczy, które można fajnie dograć ale co jak ceny powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Niestety prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ardea, orientowałaś się juz w cenach ocieplenia domu z zewnątrz i ocieplenia dachu wełną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Mi się jeszcze u EFILO podoba, wnętrza odlotowe ale też mają w sobie to COŚ Agalind jak ja się zaczęłam dowiadywać o ocieplenie dachu to się załamałam, robocizna 50zł/m2 na gotowo (u nas wyjdzie 7tys!!), koszt materiału to kolejne prawie drugie tyle, dajemy wełnę 15 + 10, isover super mata pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 To faktycznie niezła kasa się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Gdybym miała napisac (piszę na lapku i znów mi ci z kreską nie wchodzi, nie wiecie dlaczego?) czyj dom mi się podoba z tu oglądanych to miejsca by brakło, bo ja lubię wszystkie (moim zdaniem dobrze urządzone wnętrza) bez względu na styl. U Efilo ten doskonały efekt udało się osiągnąc dzięki świetnej współpracy z projektantką wnętrz, a to nie każdy potrafi:) dlatego, mimo wielu wnętrz tworzonych we współpracy z profesjonalistami to jej dom:) powala I niestety moim zdaniem nie w każdym stylu można iśc na kompromisy cenowe... Ociepleniem zajmuje się mąż, bo materiał chcemy kupic już wkrótce, ale cen nie znam, bo jeszcze wyliczenia parametrów trwają i dyskusje nt. jakości materiałów;) a co myślałyście, że tylko my wnikamy w szczegóły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 I niestety moim zdaniem nie w każdym stylu można iśc na kompromisy cenowe... Nie można, bo "prawie robi dużą różnicę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ardea - czy masz już jakieś info o POŚ? Dzisiaj na na działce gościliśmy pana z firmy Soltralnetz i zaproponował oczyszczalnie na tunelach ( nie mylić z pakietami rozsączającymi) za 8600zł lub " idealną dla nas" biologiczną za bagatela 11000zł ( ceny z montażem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts