Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czytałam opienie Jareko o klamkach do złotego debu i mam taką reflkelsję, że jest świetnym specjalistą od parametrów i montażu okien ale nie jest designerem ;) Na kolory patrzy tak jak mężczyzna...

W dzienniku Majkiego na str. 22 oglądałam zestawienie klamek w satynie ze złotym dębem i podobało mi się (podobnie zresztą jak całe wykończenie jego domu)

byście dały namiar na tego Majkiego bo nie wiem o kim piszecie

edit: znalazłam i foty nadrobiłam, bardzo fajne gustowne wnętrza, świetnie w koło domu no i jaki talent do robienia zdjęć!

z tymi klamkami to fakt, widziałam jedne takie "przydymione srebrne' i żeby do naszych można było takie wziąć to z pewnością bym je chwyciła tylko srebrne srebrnym nie równe, tak jak i te w złocie które oglądaliśmy były bardzo różne - jedne świecące, inne postarzane a jeszcze inne matowe (satynowe?) ale wszystko pod jedną nazwą "stare złoto". w sumie najbardziej mnie wkurza że te nazwy kolorów niby takie same a dąb bielony jeden przy drugim to różnica diametralna. Podobnie z panelami już widziałam że nijak dąb antyczny z quick stepa, eggera czy kronopolu do siebie podobne

Edytowane przez pumpaluna

Majki ma cudowny dom, bardzo przemyślany i z pełną konsekwencją realizował cały projekt. Uwielbiam jego wnętrza. O talencie fotograficznym nawet nie wspominam, bo zdjecia powalają.

J. może być dobrym montażystą i znać sie na swoim produkcie, ale sposób w jaki "doradza" zostawia wiele do życzenia.

Mi się jeszcze u EFILO podoba, wnętrza odlotowe ale też mają w sobie to COŚ

Agalind jak ja się zaczęłam dowiadywać o ocieplenie dachu to się załamałam, robocizna 50zł/m2 na gotowo (u nas wyjdzie 7tys!!), koszt materiału to kolejne prawie drugie tyle, dajemy wełnę 15 + 10, isover super mata pójdzie

Gdybym miała napisac (piszę na lapku i znów mi ci z kreską nie wchodzi, nie wiecie dlaczego?) czyj dom mi się podoba z tu oglądanych to miejsca by brakło, bo ja lubię wszystkie (moim zdaniem dobrze urządzone wnętrza) bez względu na styl. U Efilo ten doskonały efekt udało się osiągnąc dzięki świetnej współpracy z projektantką wnętrz, a to nie każdy potrafi:) dlatego, mimo wielu wnętrz tworzonych we współpracy z profesjonalistami to jej dom:) powala

I niestety moim zdaniem nie w każdym stylu można iśc na kompromisy cenowe...

Ociepleniem zajmuje się mąż, bo materiał chcemy kupic już wkrótce, ale cen nie znam, bo jeszcze wyliczenia parametrów trwają i dyskusje nt. jakości materiałów;) a co myślałyście, że tylko my wnikamy w szczegóły;)