Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mój mąż dał czadu, odebrał wraz z dostawą agd nie ten zlew co trzeba :( Dzisiaj postanowił mi zrobić niespodziankę i wieczorem mnie na budowę zabrał, żebym sobie płytki obejrzała i pocieszyła się ładnymi sufitami no i naparłam się, żeby wyciągnął zlew z kartonu. Od razu mi coś nie pasowało z kształtem opakowania bo i co się dziwić - zlew prostokątny a nie trapez! w nazwie różnił się tylko jedną literką, a właściwie jej brakiem. Nawet nie mam siły się wściekać na niego. Mam nadzieję, że jakoś uda się to odkręcić bo w zamówieniu było z E a na fakturze już bez.

Zamówienie załatwiane przez kolegę więc liczę, że się postara i sprawę odkręci. Problem tylko w tym, że to już jakiś czas temu przyjechało. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój mąż ZAPOMNIAŁ jaki do nas zlew idzie i zobaczył calypso w graficie i stwierdził że to to. No i jak tu nie kochać sieroty ;)

Esiak pewnie zrobimy tym samym co stolarz nam balustradę tarasową machnie, żeby tak jak radziła Ardea zachować ciągłość.

Ardea u nas za ogrodzenie drewniane to nie za przęsło a od metra sztachet chcą 400zł :/ Także dla nas cena niezła. Ale fakt my mamy tylko 12,6m. Patrzyłam też na ogrodzenia metalowe ale kute mi się nie podobają a te z płaskownika czy jak to się zwie, nam odradzili od jednego z lokalnych producentów.