Ardea 20.02.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dlatego ciężko doradzic, bo każdy stawia na coś innego, jeden chce kostkarkę, drugi wielką zamrażarkę, inny nie może życ bez no frost;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ale mój mąż dał czadu, odebrał wraz z dostawą agd nie ten zlew co trzeba Dzisiaj postanowił mi zrobić niespodziankę i wieczorem mnie na budowę zabrał, żebym sobie płytki obejrzała i pocieszyła się ładnymi sufitami no i naparłam się, żeby wyciągnął zlew z kartonu. Od razu mi coś nie pasowało z kształtem opakowania bo i co się dziwić - zlew prostokątny a nie trapez! w nazwie różnił się tylko jedną literką, a właściwie jej brakiem. Nawet nie mam siły się wściekać na niego. Mam nadzieję, że jakoś uda się to odkręcić bo w zamówieniu było z E a na fakturze już bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Oby się dało wymienic. Mój mąż jest bardziej skrupulatny ode mnie, wszystko sprawdza po kilka razy. Powinni wymienic jeśli w zamówienie było z E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Zamówienie załatwiane przez kolegę więc liczę, że się postara i sprawę odkręci. Problem tylko w tym, że to już jakiś czas temu przyjechało. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój mąż ZAPOMNIAŁ jaki do nas zlew idzie i zobaczył calypso w graficie i stwierdził że to to. No i jak tu nie kochać sieroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dobrze, że calypso pamiętał, bo mój to zawsze dzwoni i pyta, a ja muszę nawet symbole i nr z pamięci podawac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A w ogóle to zadzwoniłam dzisiaj do składu budowlanego o to ogrodzenie. Cena dość przystępna jeśli idzie o nasze "włości" bo niecałe 5tys, taniej nie ma opcji żeby coś znaleźć a liczę że bejca nie będzie aż taka droga bo robocizna dość przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Sama nie wiem, mnie wydawało się drogo... Innego drewnianego nie sprawdzałam, ale wiele metalowych wychodziło taniej. Może też ta ilośc zrobiła swoje i ostateczna suma mnie dobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pumpaluna, jeśli nie ma to się lśnić jak psu dup... to polecam lazury zewnętrzne 3v3, bardzo ładnie kryją, nie kapią za mocno, zostawiają widoczne usłojenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, a znasz farbę, bejcę, która bieli, a też zostawia widoczne słoje. Chodzi mi o taką typowo białą, a nie tylko rozjaśniającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, a znasz farbę, bejcę, która bieli, a też zostawia widoczne słoje. Chodzi mi o taką typowo białą, a nie tylko rozjaśniającą. prosisz i masz 3v3 bejca pastelowa jest też biała, jak widziałaś fotki jak bejcowałem parapety to zauważysz, że usłojenie jest pięknie widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak pewnie zrobimy tym samym co stolarz nam balustradę tarasową machnie, żeby tak jak radziła Ardea zachować ciągłość. Ardea u nas za ogrodzenie drewniane to nie za przęsło a od metra sztachet chcą 400zł :/ Także dla nas cena niezła. Ale fakt my mamy tylko 12,6m. Patrzyłam też na ogrodzenia metalowe ale kute mi się nie podobają a te z płaskownika czy jak to się zwie, nam odradzili od jednego z lokalnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, dziękuję pięknie. Zaraz taką kupię, bo ze dwie rzeczy będę musiała nią machnąc. Ja nawet nie wiem z czego konkretnie będzie moja brama, jakaś stalowa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, dziękuję pięknie. Zaraz taką kupię, bo ze dwie rzeczy będę musiała nią machnąc. Ja nawet nie wiem z czego konkretnie będzie moja brama, jakaś stalowa:cool: ale to rzeczy zewnętrzne czy wewnętrzne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kurcze Esiak zerknęłam na ich stronę i w promieniu 100km ni ma :/ jaka jest jej cena? na allegro za pol litra 32zl + przesylkajak się to ma do cen innych bejc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja nawet nie wiem z czego konkretnie będzie moja brama, jakaś stalowa:cool: Pokazałabyś? bierzesz lokalnie czy online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pumpaluna aż z ciekawości jutro sprawdzę ile za metr nas wyniosło. Oczywiście, ze liczą od m, a nie od przęsła, bo przęsła mogą byc różne, przecież sa robione na konkretny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kurcze Esiak zerknęłam na ich stronę i w promieniu 100km ni ma :/ jaka jest jej cena? na allegro za pol litra 32zl + przesylka jak się to ma do cen innych bejc? ja kupowałem Leroy... patrzyłaś na bejce czy lazure..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, wewnętrzne, ale niektóre będą w łazience to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.02.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pytałaś o bramę, będzie taka jak u Majkiego - nie wstawię linka, bo nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Esiak, wewnętrzne, ale niektóre będą w łazience to ma znaczenie? bejca tylko barwi... drewno trzeba później zabezpieczyć czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts