pumpaluna 22.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No to u mnie nie było opcji bez szycia, nie dość że w głąb to ponad 5cm długości; karetka mnie z domu zabrała bo żyłę przecięłam i nie szło zatamować krwawienia i jak przyjechali to miałam ciśnienie 150/40 także stracha wszystkim napędziłam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.02.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 To dominująca ręka? Jak sobie radzisz? Pamiętaj nie nadwyrężaj jej, bo jeszcze dłużej będzie sie goić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jestem praworęczna także mam przechlapane Za to lewa ręka robi się co raz sprawniejsza, wczoraj nawet zamiotłam Pewnie byłoby mi łatwiej gdyby nie dwójka chorych dzieciaków, młoda 3 dni gorączkowała pod 40stopni także nocki zarwane co przy p/bólowych daje niezły miszmasz w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tak, potwierdzam - Pumpaluna dziś ciężko myśli:p ps. Pumpaluna wiesz że to nie złosliwe, co?? Czy humorek też przytępiony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ty lepiej uważaj bo zaraz się przekonasz jak mam język wyostrzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Grozisz mi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ardea, u nas w komentarzach wstawiłem fotki decoupage Żonki... a poniżej zrobiliśmy dziś zdjęcia bejc wybielających jakie były w leroy: bejca 3v3: Liberon: Starwax: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.02.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Esiak ta bejca 3v3 bardzo mi pasuje,jest najlepsza, to postarzanie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ardea - mi najbardziej odpowiada Liberon (postarzane) i ja to na pewno kupię, ale tak jak wspominałam biorę się latem za to. Pumpaluna - nie ciekawa sprawa z Twoją ręką - szczerze współczuję, tym bardziej że maluchy chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tu zajrzyjcie dziewczyny http://forum.muratordom.pl/showthread.php?148261-Home-Sweet-Home Myszonik - bardzo ciekawe forum, szczególnie podoba mi się pomysł na obudowę wanny - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ręka ma jednak czas na gojenie, ludzie z którymi podpisaliśmy umowę wstępną nie dostali kredytu także nie ma już mega pośpiechu, z następnym potencjalnym kupcem nie umówię się na klucze wcześniej niż połowa maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ręka ma jednak czas na gojenie, ludzie z którymi podpisaliśmy umowę wstępną nie dostali kredytu także nie ma już mega pośpiechu, z następnym potencjalnym kupcem nie umówię się na klucze wcześniej niż połowa maja a został Ci chociaż zadatek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Głupia pipa jestem bo zadatek wzięłam minimalny, nawet na wymarzoną lampę do salonu by nie starczył. Młode małżeństwo, mieszkanie miało być 100% kredytowane i nie bardzo mieli nawet kasę, żeby wpłacić jakąś konkretną sumę a ja ich pożałowałam A jeszcze teraz chcą kasę żeby im zwracać i postawę roszczeniową przyjęli a tak naprawdę to my jesteśmy bardziej stratni bo było jeszcze kilka osób zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 gdyby był większy np 5 lub 10% byłabyś przynajmniej do przodu o np wyposażenie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jest jakas różnica pomiędzy zadatkiem a zaliczką nie?? Jedno się zwraca a drugie zostaje. Nie pamiętam które co:) My jak kupowaliśmy działkę to też coś dawaliśmy (nie pamiętam co włąsnie ale to co w razie W mieli nam zwrócic) - to było 10 tys i się trochę baliśmy bo Państwo mieli mocno nie uregulowane prawo własnosci do nieruchomości:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Zadatku się nie zwraca jeśli kupujący się wycofa a jak wycofa się sprzedający to musi nabywcy 2krotność zadatku zwrócić. Zaliczkę zwraca się zawsze. Esiak jestem o to już mądrzejsza, z następnym chętnym wstępną dopiero po uiszczeniu 10% spiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Zadatek różni się od zaliczki tym, że w razie niewykonania umowy przez jedną ze stron, druga strona wzbogaca się o wysokość zadatku; natomiast zaliczka jest po prostu zwracana, bez dodatkowych konsekwencji. Zadatek staje się nim tylko wtedy, gdy zostanie to jasno określone w umowie - bez takiego określenia będzie to zaliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ooo jakoś właśnie tak:D my wpłacaliśmy w kwietniu a dopiero po 2 miesiącach doszło do aktu, co chwilę przesuwali terminy i takie tam... jak sobie przypomnę te nerwy... Pumpaluna szkoda że się człowiek na swoich błędach uczy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nam to chyba nawet na dobre wyjdzie. Chirurg twierdzi, że jeszcze co najmniej miesiąc ręka będzie dochodziła do siebie, a i to nie wiadomo czy nie będzie potrzebna rehabilitacja. Teraz jak sprzedamy to z terminem od czerwca, żeby nie na wariata tylko spokojnie się przenosić. W sumie czynszu nie mamy dużego więc damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nam to chyba nawet na dobre wyjdzie. Chirurg twierdzi, że jeszcze co najmniej miesiąc ręka będzie dochodziła do siebie, a i to nie wiadomo czy nie będzie potrzebna rehabilitacja. Teraz jak sprzedamy to z terminem od czerwca, żeby nie na wariata tylko spokojnie się przenosić. W sumie czynszu nie mamy dużego więc damy radę. byle się później kupcy znaleźli w miarę szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts