pumpaluna 24.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Esiak wiesz co, chyba nie mam ciśnienia. najwyżej wynajmiemy. Takie mieszkania jak nasze mają wzięcie pod wynajem. Szkoda mi nerwów w sumie i skoro nie mogę nic zdziałać to się nie stresuję. Widocznie tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna wlasnie rozmawialam ze znajma i tez jej nabywcy nie dostali kredytu po podpisaniu umowy przedwstepnej. Teraz banki po prostu niechetnie udzielaja kredytow. Ale jak nie masz cisnienia na sprzedaz to faktycznie lepiej sie nie spieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hmm my początkowo chcieliśmy nawet zostawić nasze mieszkanie i nie sprzedawać a wynajmować Ale niestety przy bliższym przyjrzeniu się kosztom budowy- nie da rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hmm my początkowo chcieliśmy nawet zostawić nasze mieszkanie i nie sprzedawać a wynajmować Ale niestety przy bliższym przyjrzeniu się kosztom budowy- nie da rady:( Nam wyszłaby zbyt wysoka rata a odstępne by tego nie zrekompensowało. Prędzej czy później pewnie sprzedamy, kwestia tylko za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No a my nie dostaniemy takiego kredytu zeby nie sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Z jednej strony dobrze, że tak się stało, bo możecie przeprowadzić się na spokojnie (chociaż myślę, że i do końca kwietnia dalibyście radę) Najlepiej gdyby udało się znaleźć kogoś na wynajem do czasu sprzedaży. My wystawimy mieszkanie na sprzedaż dopiero po przeprowadzce (nie chcę oglądaczy w użytkowanym przez siebie mieszkaniu) Wolimy kasę ze sprzedaży zainwestować, bo z wynajmu pieniądze będą mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Po niedzieli wchodzą tynkarze, wyprowadzić kąty i narożniki. Prace tynkarskie rozpoczną dopiero za dwa tyg., bo uznaliśmy po licznych naradach, że mury są zbyt przemarznięte i mogą dobrze nie przyjąć tynku, wiec damy im odetchnąć. Codziennie przepalamy w kozie, mąż wniebowzięty, mimo że specjalnie musi pojechać w tym celu na działkę Dobrze to rokuje naszemu piecowi na eko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ardea oby to nie był słomiany zapał z tym piecem;) czyli za dwa tygodnie się będzie działo u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mój mąż kiedyś mieszkał w bloku z ogrzewaniem piecowym i był głównym palaczem, teraz też pali od kilku miesięcy i ciągle jest zachwycony:) Ja nie rozumiemtej fascynacji, ale ją popieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 W sumie to nie jest głupi pomysł z tym sprzedawaniem po przeprowadzce, przynajmniej nie ma pielgrzymek ludów ani nie trzeba stać na baczność. No i jednak niektórych zniechęca brak możliwości zakupu od ręki tylko konieczność czekania. Były osoby, które po usłyszeniu że mieszkanie od maja od razu rezygnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mój mąż kiedyś mieszkał w bloku z ogrzewaniem piecowym i był głównym palaczem, teraz też pali od kilku miesięcy i ciągle jest zachwycony:) Ja nie rozumiemtej fascynacji, ale ją popieram;) może zachwycisz się paleniem w swojej docelowej kozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 może zachwycisz się paleniem w swojej docelowej kozie? Może, chociaż wolę ogień oglądać niż go wzniecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Może, chociaż wolę ogień oglądać niż go wzniecać w to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Czyżbyś metaforycznie ogień potraktował Kiedyś na przystanku, gość mnie spytał, czy mam ogień, ja, że nie, a on to co pani taka zimna jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A u mnie ponoć wczoraj była próba kominka czy cug jest jak trzeba i może gdybym zobaczyła jak się pali to bym nie była taka niepocieszona. No niestety mi się nie podoba Sporo kasy poszło bo i komin i teraz robocizna i wkład a efekt marny. Pewnie gdyby była kasa i byśmy kupili wypasiony wkład to byłyby ochy i achy a tak to liczę że polubię co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Daj spokój, każdy kominek jest lepszy niż brak kominka;) I przypominam, ze nam go nie pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 bo nie ma się czym chwalić; chyba żeby nie było już gotowe to bym poleciała po większy wkład z podwójną szybą a tak już po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 właśnie Pumpaluna udostępnij jakieś fotki z Waszych wnętrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna nie jesteś zadowolona z kominka?? No proszę Cię nie mów mi nawet...Mówisz że podwójna lepsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 kiedyś na przystanku, gość mnie spytał, czy mam ogień, ja, że nie, a on to co pani taka zimna jest;) :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts