pumpaluna 24.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Myślałam że to do mnie:oops: No w Twoją sprawdzalność to nigdy nie wątpię Pumpaluna, jak u Was idą prace? Czytałam u kogoś (nie pamiętam, bo próbowałam nadgonić zaległości )), że zabrali sie za woodentica. Jaki kolejny etap? Jutro idzie woodentic w dolnej łazience a potem ściany dolnej łazienki i góra a na koniec wiatrołap. Sufity już skończone. Jak uporają się z płytkami to mąż wkroczy przetrzeć ściany. No i ciągle suszymy. Nie wiem czy ominęłaś czy Ci się w oczy rzuciło ale nasi kupcy nie dostali kredytu także już nie mamy terminu przeprowadzki do 20go kwietnia tylko do kiedy chcemy. Edytowane 24 Lutego 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A mogłabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ej też to mam:)Nie mogę nic prawie pousuwać bo same ważne rzeczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 I Wy się dziwicie dlaczego lubimy ze sobą gadać?? :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 I Wy się dziwicie dlaczego lubimy ze sobą gadać?? :rotfl::rotfl: Chyba coraz mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ardea a Ty w końcu zabrałaś się za Kossakowską (tą od aniołów)..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja już dawno tu przepadłam. Agalind no nie dawaj mi powodu do zwątpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Agalind no nie dawaj mi powodu do zwątpień Melduję, ze odebrałam (bez usuwania) i odpisałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A czy ja doniosłam że mąż odebrał dzisiaj nasze grafitowe calypso? zgłosiliśmy koledze problem w środę a wczoraj wieczorem już dzwonił że możemy wpaść po właściwy. Spisał się na medal, wódki mu Mamy już wszystkie kuchenne klamoty i już się nie mogę doczekać kiedy stolarz przyjdzie i wszystkie pomiary poczyni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Podłoga już jest to można kuchnię mierzyć. My musimy z tym jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna, a na kiedy przewidujesz montaż kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Esiak, nie wzięłam się za Kossakowską, ale zamierzam, teraz czytam dużo rzeczy zawodowo niezbędnych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Esiak, nie wzięłam się za Kossakowską, ale zamierzam, teraz czytam dużo rzeczy zawodowo niezbędnych;) mogę Ci wysłać książkę, ale do zwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Joannk z końcem kwietnia będzie. My akurat mamy ten komfort, że u tego stolarza jesteśmy poza kolejnością obsługiwani i po cenach praktycznie za materiały licząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To macie rewelacyjnie! Nam stolarz zapowiedział, że będzie potrzebował na kuchnie 2 do 2,5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Joannk gdybys się jeszcze nie zorientowała to Pumpaluna ma tak wszędzie - ot taki urok osobisty:D:D :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Joannk z końcem kwietnia będzie. My akurat mamy ten komfort, że u tego stolarza jesteśmy poza kolejnością obsługiwani i po cenach praktycznie za materiały licząc W Twoim przypadku to żadna nowość. Tylko pozazdroscić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Na razie nie, bo nie przeczytam teraz, a potem sobie kupię, bo sprawdzałam i jest dostępna bez problemu. Ciągle czytam jakieś bzdury, dziś cały dzień spędziłam na analizie narracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna - musisz przyjechać koniecznie do nas i rozsiać swój urok osobisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dziś cały dzień spędziłam na analizie narracji;) to juz bym wolała chyba o tych fallusach, ups symbolach fallicznych w budownictwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts