Lukarna 24.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna - musisz przyjechać koniecznie do nas i rozsiać swój urok osobisty! O nie, ja ja proszę o pozyczenie wykonawcy z jego rabatami juz miesiąc - jestem pierwsza:)\Ale do Was juz potem niedaleko to mogę ich potem oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Na mnie juz pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Uroki wykonywanych zawodów, gdzie się nie obrócisz same znajomości. U naszego stolarza na meble kuchenne trzeba czekać nawet do roku czasu takie ma kolejki (w sensie zapisujesz się na termin a potem pomiar 3miesiące wcześniej) ale czasami robi odstępstwa od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Coś w tym jest, ale Ty na tych znajomościach bardziej korzystasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Na mnie już czas, leki plus znieczulanie cytrynówką działa, dzisiaj będzie błoga noc, gorzej się poranka boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kac gigant?? Ja na szybko: 100 skłonów, 100 brzuszków - no dobra żartowałam:DSzybki prysznic i spadam w objęcia Erosa... tfu Morfeusza..Ardea nie pomyliłam tych Mitologii;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kac gigant?? Ja na szybko: 100 skłonów, 100 brzuszków - no dobra żartowałam:D Szybki prysznic i spadam w objęcia Erosa... tfu Morfeusza.. Ardea nie pomyliłam tych Mitologii;)?? akurat jedna i druga postać jest z mitologii greckiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Uff ale mi ulzyło bałam się kompromitacji... dzięki Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna, a Ty ciągle w tych erotycznych klimatach:) Wczoraj uporządkowaliśmy przestrzeń, zamalowaliśmy miejsca po uciętych drutach i takie tam, jeszcze musimy przykryc wylewki i Bławi będzie gotowy do tynkowania. Ostatecznie posprawdzałam wyprowadzenia pod lampy (tylko jeden przesunęliśmy, bo zmodyfikowałam koncepcję wiatrołapu:cool:) oczywiście budowałam makiety ze styro i pudeł. Wszystkie kable sfocone i opisane - jesteśmy gotowi na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ardea- zaglądnij sobie na forum Myszaków - oni mają czarną ścianę. Wyszła im całkiem fajna. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184535-Miszaki-wyka%C5%84czaj%C4%85-Po%C5%82udniow%C4%85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No to pięknie. Sezon budowlany 2012 czas zacząć Właściwie to już ostatnia prosta;) Dobrze, ze macie zdjecia kabli. U nas jedno gniazdko zostało zatynkowane, ale dzieki zdjeciom bez pudła trafiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Joannk, ich ściana wygląda bardzo dobrze, zresztą w ogóle mają fajne wnętrza (jestem miłośniczką skandynawskich klimatów) Dziękuję bardzo za link i pamięc:) Muszę doczytac czym malowali. Aga, nasza prosta łamana, (było coś takiego na geometrii) Wy już finiszujecie, a my dopiero wchodzimy w zakręt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Z tego co doczytałam Duluxem ale robionym na zamówienie. Też mi się u nich podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Teraz dopiero się zacznie. O ile większość rzeczy przemyślana to szczegóły w stylu kratka wentylacyjna nie zawsze może być tam gdzie ja bym ją widziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Właśnie dziś w Bławatku myślałam o kratkach:) Masz na oku jakieś najmniej szpecące plastiki - odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Byłam dziś w casto i chciałam kupić kratki went. do kominka i się załamałam. Wszystkie jakieś takie stylizowane. Po prostu masakra. Ani jednej prostej nie było. Mam nadzieję, że znajdę w sklepie kominkowym, bo inaczej nie będzie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja kiedyś na allegro znalazłam aluminiowe, nawet do przyjęcia, ale to było kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Chciałam obejrzeć na żywo, żeby się potem nie zdziwić. No i się nie zdziwiłam, tylko załamałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Byłam dziś w casto i chciałam kupić kratki went. do kominka i się załamałam. Wszystkie jakieś takie stylizowane. Po prostu masakra. Ani jednej prostej nie było. Mam nadzieję, że znajdę w sklepie kominkowym, bo inaczej nie będzie wcale. poklikaj sobie, na pewno coś znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 poklikaj sobie, na pewno coś znajdziesz... Dzięki. Już je oglądałam, ale chciałam dotknąć przed zakupem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts