Ardea 26.02.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Oj, dbając o Wasze tyłki nie przewidziałam żadnych fajerwerków:P A kto powiedział, ze my fajerwerki lubimy:D I tak, wiem, że będziesz miała super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Możesz obniżyć szafkę i górę zabudować blendą i w niej zrobić wentylację. O ja tak robię w szafie wiatrołapowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Możesz obniżyć szafkę i górę zabudować blendą i w niej zrobić wentylację. zostaje mi liczyć, że o tym nie zapomnę przy rozmowie ze stolarzem. Z drugiej strony zależy mi na 2 szafkach u góry, tak żeby jedna ta niższa była użytkowa a ta wyżej na chomikowanie tych mniej używanych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ale na wentylację nie potrzeba dużo miejsca. Wybierz wymiar kratki i do takiej niech zrobią kanał i blendę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 O ja tak robię w szafie wiatrołapowej. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A kto powiedział, ze my fajerwerki lubimy:D I tak, wiem, że będziesz miała super:yes: Super to może będzie potem. Na razie to mega bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Możesz mi to na jakiejś focie pokazać? Nie umiem sobie wyobrazić tej blendy przy jednej szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tu akurat w szafie w wiatrołapie (Venus_m), ale o to mi chodzi: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181810.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja tez nie wiem jak rozwiązać podłączenie okapu w kuchni.Najprawdopodobniej będę go miała jakieś 5 m od komina wentylacyjnego... Obniżać sufit i dawać tam rurę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie wentylacja w kuchni idealnie pod okap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 hmmm, no to nie widzę takiego rozwiązania w mojej kuchni bo byłby mega widoczny :/ ciekawe czy okra otwarte non stop na mikroszczeliny zdałyby egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U nas w kuchni podwieszony sufit, bo komin na scianie na przeciwko okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 hmmm, no to nie widzę takiego rozwiązania w mojej kuchni bo byłby mega widoczny :/ ciekawe czy okra otwarte non stop na mikroszczeliny zdałyby egzamin Moze byc ciężko. Gdyby to był pokój to ok, ale w kuchni dużo sie gotuje. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Ja zamontowałam w kominku wentylator żeby do niego podłączyć okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Sufitu podwieszonego to ja bym nie chciała, ale tak sobie myślę że jeśli po całości zrobić by tę blendę z przejściem nad oknem (żeby doświetlić blat roboczy) aż po szafkę w rogu to wtedy faktycznie dałoby radę wstawić tam kratkę wentylacyjną. Sprawa do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Bławi to naprawdę projekt indywidualny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja też nie jestem fanką podwieszanych sufitów, ale juz dawno wiedziałam, ze inaczej się nie da i sie pogodziłam. Obniżyliśmy dookoła nad szafkami (wstawimy światła), a w środku jest wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Światła niestety są moją bolączką. Kuchnię mamy od wschodu i dałam ciała przy rozprowadzaniu elektryki bo nie przygotowałam nic do doświetlenie blatu roboczego. Stolarz mówi że kazał zostawić kabel do doświetlenia (fakt wisi cały zwój) i że damy radę ale to właśnie oznacza podwieszaną belkę z płyty nad oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ale jak u nas na drodze tej ewentualnej rury zabudowanej podwieszanej jest okno to się da tez zamaskowac taka rurę?? Tzn technicznie to mozliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Okno masz do samego sufitu, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mi na szczęście udało się pamiętać o kanale wywiewnym w kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts