Ardea 27.02.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 To wylewki już poszły - w 2 dni. tynki na pewno dłużej, potem dłubanina z poddaszem, a ja już czekam na płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ardea - i dobrze że już czekasz na pytki, bo my spóźnialscy poddasze już się kończy, gładzie prawie na wykończeniu, ale ani jednej płytki:) Ale już jesteśmy po rozmowie z Panem od kafelek - dobre i to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nasz pan od zabudowy k-g i glazurnik to ta sama osoba:) Do gospodarczych mam płytki, do wc też, łupek do salonu też zamówiony, resztę zamówimy w połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A ja mam problem z obudową kominka. Chciałam metalową, ale mnie nastraszyli, że strasznie się nagrzewa. Potem znajomi polecali konglomerat ale boję się popękania więc teraz muszę znaleźć jakiegoś kamieniarza który ma jednolity biały kamień w ofercie. Oczywiście musi nam go sprzedać jeszcze w przyzwoitej cenie i koniecznie cięty na kant także wyzwanie przed nami niemałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Żeliwne kozy nagrzewają się cała powierzchnią, tylko w czym mi to przeszkadza? Przecież nie będę jej głaskała;) z białych kamieni to w marmurach chyba największy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jeśli chodzi o jasne kamienie to faktycznie chyba marmur, ale jakbyś chciała to zerknij na trawertyn (choć myślę że kolorystyka Tobie nie będzie odpowiadała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ardea a ja się boję o dzieciaki no i niestety o siebie. Mam talent szczególny do wszelkich kontuzji i przypadków wszelakich normalnie się nie przytrafiających :/ Joann zgadza się, trawertyn to nie moja kolorystyka. Marmur ok ale pod warunkiem że znajde jakiś nieżylasty jeśli wiecie co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzisiaj zaczeli robić dolną łazienkę i w sumie polowa płytek juz na ścianie. Ta łazienka pójdzie szybciej, bo płytek mniej i w sumie żadnych narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ale Ci fajnie. u mnie zaczęli od podłóg ze względu na kuchnię, a już się ścian w płytkach doczekać nie mogę bo brałam na zasadzie wyobrażenia i tego co widziałam na obrazku tubądzina w necie bo w naszych sklepach wystawek nigdzie nie było (jedynie szafy z 1 płytką danego koloru przyklejoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 W ogóle Dziewczyny macie fajnie - że już zaczęli kłaść płytki Mam nadzieję, że Aga pochwalisz się niedługo jakimiś fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Moja córka nawet do piekarnika nie dochodzi:) Moja przyjaciółka biał marmur na podłogi sprowadzała na specjalne zamówienie. Aga, super:) Ja jeszcze bardziej w ciemno Pumpaluna, bo ja wszystko widzę wyłącznie w głowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ardea no moja starsza więc już piekarnik obsługuje A poważnie to mój mąż bardziej się chyba o mój arcytalent martwi niż o dzieciaki bo oni to straszni asekuranci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fotki będą niedługo;) Wizję mam w głowie i mam tylko nadzieję, ze będzie to jakoś wyglądać. Dzisiaj przyjechałam na budowę a tam nasz kafelkarz na podłodze w salonie porozkładał płytki, które miały być na ścianie w celu ułożenia rysunku płytek. Puzzle to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 To coś Ty na tej ścianie wymyśliła, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No właśnie, u mnie jakoś tak prostacko mają byc;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nic nie wymysliłam. Nawet sama nie wiedziałam, ze mozna coś z tych plytek ułożyć. On coś zobaczył i zacząl układac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) U nas Masto Paradyża. Wydawalo mi sie, ze każda plytka inna, ale chłop sie zaparł i zaczął rzeźbić Edytowane 27 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Rozumiem, że te mazy układa w wydmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiem w co, ale coś tam nawet mu wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Robiłaś już rozeznanie w kolorach zlewów? Mam na myśli onyx, antracyt itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts