Ardea 28.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nawet dwóch parkieciarzy;) Mogę przebierać Panele ciepłe od podłogówki to też inna jakość życia, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie mówiłam Wam, ale w sypialni też będą dechy, a w reszcie pomieszczeń na poddaszu (poza gabinetem) zdecydowaliśmy się na podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Panele ciepłe od podłogówki to też inna jakość życia, mam nadzieję Tak wlasnie sobie tłumaczę brak drewna w salonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie mówiłam Wam, ale w sypialni też będą dechy, a w reszcie pomieszczeń na poddaszu (poza gabinetem) zdecydowaliśmy się na podłogówkę. U nas w sypialni będzie gruba i miękka wykładzina. Reszta pokoi w panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U nas tylko w sypialni dechy, bo góralska stylizacja na panelach chyba nie bardzo;) reszta też w panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak góry to i dechy muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak góry to i dechy muszą być Tylko niedźwiedzia nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tylko niedźwiedzia nie będzie;) Jak to nie będzie? Nie położysz skóry z głową misia przed łóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie, bo chcę zostawić jakieś pole dla wyobraźni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Góralska chata bez sierści na ścianie się nie liczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Prawie się doktoryzuję z wzornictwa podhalańskiego:p Miałam kupić piękny filcowy puf i okazało się, że folkowy wzorek był łowicki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Prawie się doktoryzuję z wzornictwa podhalańskiego:p Miałam kupić piękny filcowy puf i okazało się, że folkowy wzorek był łowicki:eek: A może chcesz jakieś kaszubskie wzory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 baranica musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 baranica musi być No widzisz, a Ardea nie chce ani baranicy ani niedzwiedzicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kaszubskie też ładne, ale ja muszę sie trzymać tego Podhala:) Chociaż miałam pomysł, zeby zamieszać i właśnie hafty kaszubskie, łowickie wycinanki, malowidła podhalańskie itp. na pewno byłoby mi łatwiej, ale nie jestem przekonana do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kaszubskie też ładne, ale ja muszę sie trzymać tego Podhala:) Chociaż miałam pomysł, zeby zamieszać i właśnie hafty kaszubskie, łowickie wycinanki, malowidła podhalańskie itp. na pewno byłoby mi łatwiej, ale nie jestem przekonana do tego... To się nazywa eklektyzm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mnie to trochę ignorancją za bardzo pachnie... Zawstydziłam sie strasznie, ze nie rozpoznałam wzorków łowickich i teraz zgłębiam temat, jak coś robić to porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mnie to trochę ignorancją za bardzo pachnie... Zawstydziłam sie strasznie, ze nie rozpoznałam wzorków łowickich i teraz zgłębiam temat, jak coś robić to porządnie. Z takim podejściem zawstydzisz górali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Znam pewną gaździnę i mam obiecany od niej malowany kufer z czasów Tetmajera;) Doskonale zna sie na miejscowej sztuce i jak już dostanę ten kufer to muszę go postawić w doborowym towarzystwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Znam pewną gaździnę i mam obiecany od niej malowany kufer z czasów Tetmajera;) Doskonale zna sie na miejscowej sztuce i jak już dostanę ten kufer to muszę go postawić w doborowym towarzystwie:) Dbając o takie drobiazgi stworzysz magiczne miejsce EDIT: Zapomniałam dodać, że to miejsce nie dość, ze magiczne to jeszcze bedzie prawdziwe:) Edytowane 28 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts