Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea no to już za chwileczkę, już za momencik ... ;)

A propos baterii, tutaj na forum się naczytałam że ta odległość nie powinna być zbyt duża między wylotem wody a dnem zlewu, to samo powtarzał ten znajomy ze sklepu (też obejrzałam neptuna bo był tańszy niż nasz paffoni) twierdząc że do naszego zlewu to np zeta franke można brać bo przy głebszym zlewie jak najniżej ustawioną wylewkę trzeba wybierać bo inaczej przy płukaniu np owoców strasznie będzie pryskało. Ostatecznie mąż będzie czyścił sprężynkę :/

To za ile był Neptun, którego widziałaś? Czarny czy stalowy?

Ja to wszystko wiem, wybór absolutnie świadomy;) Pisałam, że mam podobną, tej samej wysokości tylko bardziej okrągłą i jeżeli nawet chlapie to mnie to nie przeszkadza, przy silnym strumieniu zaledwie kilka kropelek na blacie. Neptun jest piękny i nawet jeśli będzie chlapał to mu wybaczę;)

ten który oglądałam był dokładnie taki jak poniżej

http://p.alejka.pl/i2/p_new/38/22/franke-neptune-chrom-czarna-dostawa-tylko-24-40_0_n.jpg

cena wystawowa różniła się od tej "dla mnie" odbiegając jescze od paffoniego linkowanego poniżej, mąż stwierdził że on nie zaryzykuje tego chlapania i woli myć wężyki więc będzie taka paffoni

http://vo.aquacentrum.sk/files/gallery/30461_10000.jpg?preview

A nam dzisiaj 2 płytek jasnych do łazienki zabrakło. Wyszło, że po wizualizacji płytki mieliśmy zamówione na styk (zamawiał ten który rysował w sklepie) no a że jedna (przedostatnia w kartonie!!) była pęknięta a druga poszła przy nawiercaniu to trzeba było dozamawiać. Gdyby nie to dolna łazienka byłaby już skończona i do fugowania gotowa.

A nam dzisiaj 2 płytek jasnych do łazienki zabrakło. Wyszło, że po wizualizacji płytki mieliśmy zamówione na styk (zamawiał ten który rysował w sklepie) no a że jedna (przedostatnia w kartonie!!) była pęknięta a druga poszła przy nawiercaniu to trzeba było dozamawiać. Gdyby nie to dolna łazienka byłaby już skończona i do fugowania gotowa.

Juz myślałam, że u mnie tez tak będzie (tyle, że to ja liczyłam:sick:), ale chyba nie zabraknie;)