pumpaluna 29.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nam w łazience w obecnym mieszkaniu pękła 1 płytka, na szczęście mieliśmy zapasową w piwnicy. Teraz też planuję przetrzymać te kilka zapasowych sztuk w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 z rzeczy, które należy zachować a nawet nabyć dodatkowe to: dachówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 z rzeczy, które należy zachować a nawet nabyć dodatkowe to: dachówki.... Czyli mam jeden zakup mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 My w prawdzie nie dachówkę ale połać blachy też mamy zachowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.02.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jakby co to tak z 5 sztuk mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jakby co to tak z 5 sztuk mamy. podstawowa to nic, proponował bym kupić z gąsiora i po kilka dachówek skrajnych lewych i prawych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mamy zapas blachy na pokrycie składziku i jeszcze zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No 5 mam podstawowych, jakieś inne dziwne też mam, ale nie wiem czy akurat takie jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 słuchamy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Esiak, zawsze coś wyszperasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Chyba muszę posłuchac jeszcze parę razy, bo do mnie nie przemawia ten utwór. Anathemka już niedługo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mi tam się lodowe rzeźby podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a ja nie mam jak słuchać bo to moje małe gówienko sobie skrzeczy li i jedynie a nie dźwięki właściwe wydaje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.03.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ogarnęłam się z pracą lekko, ale oczywiście na jutro tez została porcyjka;) Ze spraw budowlanych: w sobotę mąż był przewodnikiem po naszej budowie;) licznie odwiedzili nas członkowie rodziny i chętni do budowania Bławatka. Nasz domek mało przypomina ten z oryginalnego projektu. Mamy płytki na podłodze kotłowni, od jutra będą układane w garażu. Grafitowy gres wygląda bardzo ładnie i bardzo widać na nim brud;) Ale czy chodzi o to, żeby było czysto, czy żeby było brudno, ale żeby nie było widać?! No właśnie, dlatego akceptuję taki stan rzeczy - zawsze będzie wiadomo kiedy posprzątać, a porządek nie będzie tylko pozorny;) Jutro zamierzam zamówić okap i lampy do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ech poleciałam do Dziennika oglądać ten kotłowniany gres a tam pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ogarnęłam się z pracą lekko, ale oczywiście na jutro tez została porcyjka;) Ze spraw budowlanych: w sobotę mąż był przewodnikiem po naszej budowie;) licznie odwiedzili nas członkowie rodziny i chętni do budowania Bławatka. Nasz domek mało przypomina ten z oryginalnego projektu. Mamy płytki na podłodze kotłowni, od jutra będą układane w garażu. Grafitowy gres wygląda bardzo ładnie i bardzo widać na nim brud;) Ale czy chodzi o to, żeby było czysto, czy żeby było brudno, ale żeby nie było widać?! No właśnie, dlatego akceptuję taki stan rzeczy - zawsze będzie wiadomo kiedy posprzątać, a porządek nie będzie tylko pozorny;) Jutro zamierzam zamówić okap i lampy do kuchni. No to sie w Bławatku dzieje, tylko dokumentacji fotograficznej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mało się dzieje, ale wreszcie coś sensownego (pierwsze płytki) Fotki będą, ale nie wiem kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 My wczoraj postanowiliśmy, że czas na decyzje oświetleniowe nadszedł najwyższy. W lokalnych sklepach nic nie znaleźliśmy więc postanowiliśmy po obrazkach z netu zamawiać. Ostatecznie nie kupiliśmy tylko czegoś do hallu na dół i na schody bo na schody chcę zwisającą żarówkę (mój mąż twierdzi że jestem nienormalna że zmienię żarówkę za złotówkę na taką za 150zl i wszyscy będą się w głowę stukali) a na korytarzu nie pamiętam jakiej zwis może być wysokości i czy drzwi tam nie nachodzą. Biorąc pod uwagę co już zamówione to brakuje nam tylko narożnika i mebli+stołu do salonu oraz komody i szafek nocnych do nas do sypialni. Oczywiście jeszcze rolety ale te to już na ostatni dzwonek będą o ile w ogóle (no poza naszą sypialnią od ulicy) będą na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Pumpaluna, wystarczy położyć panele i możecie mieszkać, bo wyposażenie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dokładnie, panele na podłogę i można się wprowadzać i malować w między czasie A poważnie mówiąc, to chcemy poczekać, żeby ściany dobrze przeschły w rogach. U nas niestety ciągle mrozy atakują i np dzisiaj w nocy -10stopni było. Wygląda to więc tak, że grzejemy i wietrzymy i sprawdzamy wilgotność pomieszczeń. W pierwszym tygodniu kwietnia będziemy mieli zamontowane schody, a na kuchnię jesteśmy na 20kwietnia umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts