Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odezwała się ta co nie idzie piorunem ;)

Aaaa chyba się wam nie chwaliłam na jaki cudny pomysł wpadliśmy z naszym stolarzem meblowym. Nie mogłam się zdecydować na boki szafek, nic mi się nie widziało, wszystko odpadało w przedbiegach aż ten obejrzawszy naszą łazienkę i zasłyszawszy o naszym planie schodowo-pokojowo-kuchennym stwierdził, że boki zrobi w kolorze aluminium. Podchodziłam do tego mocno sceptycznie aż dzisiaj nie zobaczyłam tego połączenia - aluminiowe cokoły i pionowe elementy, ciemny a'la betonowy blat i białe lakierowane fronty. Zważywszy, że piekarnik mamy z aluminiową wstawką, takiż okap no i gigant lodówkę to chyba wszystko ładnie powinno się zgrać. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo jak nie to się zapłaczę chyba ;)

Pumpaluna, ja to widzę oczyma wyobraźni i bardzo mi się podoba:) Koleżanko żarówkowa, jak znajdziesz coś fajnego to się podziel namiarami - ja chcę gołą żarówkę do wc.

My gołą chcemy na schody, a do łazienki dolnej zdecydowaliśmy się na takie cuś

http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/c65db82fcf20854fd93a07c28f1f5cb9.jpg&maxwidth=300

na schody brałam pod uwagę jeszcze taką jak niżej ale w sumie się nie zdecydowałam bo większej szukam i najlepiej przezroczystej (taka fajna z siankiem kosztuje 700zł brrrrr)

http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/60b161a526440b40a23431ac51470577.jpg&maxwidth=300

Odezwała się ta co nie idzie piorunem ;)

Aaaa chyba się wam nie chwaliłam na jaki cudny pomysł wpadliśmy z naszym stolarzem meblowym. Nie mogłam się zdecydować na boki szafek, nic mi się nie widziało, wszystko odpadało w przedbiegach aż ten obejrzawszy naszą łazienkę i zasłyszawszy o naszym planie schodowo-pokojowo-kuchennym stwierdził, że boki zrobi w kolorze aluminium. Podchodziłam do tego mocno sceptycznie aż dzisiaj nie zobaczyłam tego połączenia - aluminiowe cokoły i pionowe elementy, ciemny a'la betonowy blat i białe lakierowane fronty. Zważywszy, że piekarnik mamy z aluminiową wstawką, takiż okap no i gigant lodówkę to chyba wszystko ładnie powinno się zgrać. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo jak nie to się zapłaczę chyba ;)

Przy Tobie to blado wypadam, bo nie wybrałam jeszcze wszystkich mebli;)

Połączenie z aluminium bardzo trafne. Sama myśle o czymś podobnym, bo u mnie fronty białe, blat szarawy i aluminiowe korpusy byłyby jak ulał.

Esiak nie wiem czy mąż się podejmie, ciągle ma obiekcje o jakieś przebicia, ale ponieważ chcę dwie takie żarówki to oszczędnośc byłaby spora - moze pod koniec budowy nie będzie miał wyjścia i będzie musiał zrobic lampę;)

jakie przebicia przy 24V? to napięcie tzw. "bezpieczne"...