Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyjechał zlewozmywak:) Nie możemy się zdecydować na umywalkę do wc (musi być Roca ta, która mi się podoba nie pasuje, druga którą biorę pod uwagę też może się nie zmieścić i totalnie nie podoba się mężowi), więc temat ceramiki odpuszczam, biorę się za zamawianie baterii.

Jaki podkład pod panele na podłogówce będziecie stosować? Na górę gdzie nie ma podłogówki kupiłam co trzeba. Cały czas mam problem co kupić na dół:bash:

Mówiąc szczerze to ja się zdałam na pana z komfortu, podłogówka idzie tylko przez przedpokój na górze więc dosłownie kawałeczek tego potrzeba.

Ja jeszcze nie jestem w temacie paneli, a u mnie wszędzie gdzie panele tam podłogówka. Umywalki postaram się wrzucić wieczorem (muszę znów sobie przypomnieć Esiakowy sposób) Podoba mi się Roca Urban Berlin, ale mi stylem nie pasuje do wc;) i jeszcze Roca Urbi 8 - mąż ją nazywa rozjechaną kałużą;) I obie są 40, a ja do wc to jeszcze mniejszą bym chciała:( (tzn. nie chciałabym, ale inna nie wejdzie;))

Ja jeszcze nie jestem w temacie paneli, a u mnie wszędzie gdzie panele tam podłogówka. Umywalki postaram się wrzucić wieczorem (muszę znów sobie przypomnieć Esiakowy sposób) Podoba mi się Roca Urban Berlin, ale mi stylem nie pasuje do wc;) i jeszcze Roca Urbi 8 - mąż ją nazywa rozjechaną kałużą;) I obie są 40, a ja do wc to jeszcze mniejszą bym chciała:( (tzn. nie chciałabym, ale inna nie wejdzie;))

Mój mąż mówił, że jak zrobimy miskę to nie trzbea baterii montować. Obok szare mydło i dzban zimnej wody się postawi i będzie dobrze;) Potem wybrałam 2 (jedną, która bardzo mi się podobała i drugą taką sobie) i było jasne, którą wybierze;)

Najśmieszniejsze jest to, ze mnie by klimatem miska (obtłuczona miednica) i blaszany dzbanek bardzo pasowały;) Sprzęty blisko siebie to poza Rocą tylko szkło widzę, bo nie będzie konkurować.

Ogólnie, to pomysł miał dobry;) Tylko sam się wycofał, bo jeszcze tak zrobię:)?