Ardea 07.03.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witamy Koleżankę No można i szynkę i boczek i rybę, co kto lubi, my będziemy korzystać, bo ja lubię gotować, a mąż lubi wędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A taka wędzarnia to może być blisko domu czy lepiej gdzies dalej?? Bo grill musi być blisko tarasu w miarę juz mi Minister zapowiedział Żeby główny Grillman nie czuł się samotnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mnie jakoś nie pasuje wędzarnia blisko tarasu, jednak zapach jest intensywny, grill też mam odsunięty, żeby szef kuchni mógł się skoncentrować, a towarzystwo nie przecierało oczu od dymu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 To fakt, wędzarkę trzeba trochę odsunąć bo mocno zalatywać może mimo, że np uwielbiam zapach wędzonej,domowej wędliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oj, jak mi się marzy grill murowany z cegły + wędzarnia. Mam nadzieję, że kiedyś te marzenia się zrealizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jasne, że się spełnią jaki przyjemny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak coś czułam że wędzarnia koło tarasu to niezbyt dobry pomysł Joannk no właśnie u mnie zapomniałam dopisać, że miło Cię widziec z avkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ach z tym avatarem - ciągle Marcin mi przypominał, żebym coś w końcu sobie wybrała i skończyło się na tym że on mi wybrał Wiecie jak u mnie jest już chyba z podejmowaniem decyzji - nie zawsze mi wychodzi:) (patrz nasza łazienka i tapety:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 kto rano wstaje... http://www.youtube.com/watch?v=VL-_C35ZP9w&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kultowa scenka:D Dlaczego nie idziesz na Lorenkę? A Anathema nadal aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kultowa scenka:D Dlaczego nie idziesz na Lorenkę? A Anathema nadal aktualna? ja idę, Żonka nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja też w ciąży dmuchałam na zimne, więc ją rozumiem, jeszcze podróż do Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Się też nie dziwię że trochę się asekurujecie, ja od połowy ciąży leżałam ale wszyscy dobrze wiemy że warto! A teraz pytanie z innej beczki, macie jakieś doświadczenie z meblami firmy FORTE? nie są drogie i tak się zastanawiamy nad kupieniem ich do salonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Nie miałam styczności z meblami forte. Co chcesz od nich? Stół, kanapę, krzesła, komody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Komodę, witrynę i rtv'kę. Jakby cena była przystępna to stół i krzesła. Narożnik weźmiemy z allegro, dostałam link, zadzwoniłam, pogadałam i jeszcze pan mi przysłał wszystkie próbniki szarości żebym sobie wybrała i pomacała a nie w ciemno brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Masz gdzie zobaczyć na żywo te meble? Z meblami to jest tak, ze od razu widać jakiej są jakości, wystarczy pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak tak, już je oglądaliśmy. Najbardziej podobają nam się jedne które są poza zasięgiem finansowym (tak jak moje wymarzone z bydgoskich) no i są 2 zestawy gdzie bym mogła wybrać cokolwiek i są przystępne cenowo. Cena niewiele wyższa niż BRW a pomacawszy wydają się lepszeMojemu mężowi podoba się seria NEONE ale ja neonka nie zniosę zapalonego a myślę że ta wstawka może kiepsko wyglądać na dłuższą metę. Ja bym wolała coś z serii FLOO w czekoladowym dębie bo jakoś mi się bardziej pasująca do szarości wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Floo chyba ładniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tylko jeszcze mężowi to muszę przełożyć On twierdzi, że ta podwójna kolorystyka jest bezpieczniejsza na przyszłość i ... chyba to jego jedyny twardy argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A tam nie jest potrójna kolorystyka? ja tam sie dopatrzyłam dwóch oklein i ciemnego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts