pumpaluna 07.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Floo można wybrać w dębowej czekoladzie lub w zestawieniu Jesion Coimbra+Szary połysk ale tylko ten pierwszy widziałam w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jesion z szarym brzmi ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Nie przekonuje mnie kolejna lakierowana powierzchnia. Jednak chyba bym wolała coś może nie tyle tradycyjnego co bardziej ponadczasowego. Tak przglądam się tym witrynkom i mam wrażenie, że neone ma jednak pojemniejszą. Ech szkoda, że nie idzie dobierać sobie kształtu, koloru i jeszcze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja lakierowaną to tylko szafę w wiatrołapie będę miała, a szafka rtv jest jeszcze niewiadomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U nas kuchnia lakierowana na wysoki połysk, nie chciałabym przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 byliśmy dzisiaj oglądać tapety, czarnych fajnych aż tak wiele nie ma. Spędziliśmy prawie 1,5godziny na przeglądaniu katalogów a i tak pani nam podawała już konkretne gdzie czernie występowały. No ale mamy wybraną taką, w poniedziałek tylko zadzwonimy podać ile nam potrzeba a oni sprawdzą czy jeszcze jest dostępna. Pasków dla córy też było "zatrzęsienie" także tu decyzję podjęliśmy bardzo szybko bo nie było w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ta czarna tapeta genialna:) Ciągle nie wiem czy tapetować czy malować. ale Miszakom, wyszła fajna czerń, wiec zaryzykuję. W tapecie boję się widocznych łączeń, bo musiałabym sztukować i w poziomie i w pionie. Jadę pozachwycać się moimi płytkami w garażu i kotłowni;) Ważne, że już są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Brawa dla męża, dzielny chłopak Jeśli idzie o te paski to mała chciała, żeby jej jedną ścianę w takie paski wymalować, ale mąż uznał że nie mamy na to czasu a i kupowanie farb w różnych kolorach po kieszeni szarpnie a tak to i u niej i u nas damy coś w stylu pastelowy jaśmin czy orchidea na pozostałe ściany i będzie oszczędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ta do pokoju córki też ładna, ożywcza, a nie przesadnie słodka - ma gust dziecko:) Paski są fajne. Moja chce niebieski lub turkusowy pokój;) Ja zaproponowałam: jedna ściana turkus, reszta biel lub wszystkie jaśniutki błękit, zobaczymy na co się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U nas u synka będzie właśnie jasny niebieski, podobał mu się i ten z beckersa i z duluxa także nie będzie problemu z wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ja jeszcze odcieni nie wybrałam, na razie zdecydowałam się na typy farb: Para ceramiczna i Kabe prolatex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U nas nie mają tych firm w ogóle w ofercie a w 3 sklepach "farbowanych" jak zapytałam o Parę to mieli wielkie oczy bo w ogóle nie słyszeli. W składzie budowlanym jest mieszalnik kabe ale tylko elewacyjne proponują. A tak normalnie dostępne to są mieszalniki dulux, decoral i tikkurila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U nas nie mają tych firm w ogóle w ofercie a w 3 sklepach "farbowanych" jak zapytałam o Parę to mieli wielkie oczy bo w ogóle nie słyszeli. W składzie budowlanym jest mieszalnik kabe ale tylko elewacyjne proponują. A tak normalnie dostępne to są mieszalniki dulux, decoral i tikkurila. no to z tych trzech, bierz Tikkurile, pewnie wyjdzie trochę drożej od duluxa i decorala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Esiak weźmiemy to co wyjdzie bardziej przystępnie cenowo i na które dostaniemy rabat. To akurat już ten etap na którym możemy zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 W Bławatku ciągle nie są gładko-białe ściany, na razie mamy tylko podkłady, mam nadzieję, ze od przyszłego tygodnia zacznie się prawdziwe tynkowanie, ponieważ pogoda już chyba się w miarę ustabilizowała. Ciągle liczę na to, ze uda się nie zrobic blaszki ze ścian... Nasz garaż, przy którym panowie starali się średnio wygląda lepiej niż podobno mega odpicowane wnętrza Knaufem u znajomych, wiec jest szansa. Zrobiliśmy test, poprawki robione Nidą, świetnie się wtapiają i nie ma plam nawet w bezwzględnym świetle halogenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Zrobiliśmy test, poprawki robione Nidą, świetnie się wtapiają i nie ma plam nawet w bezwzględnym świetle halogenów. No przecież mówiłam, że Nida jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.03.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No przecież mówiłam, że Nida jest super No miałaś rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 W Bławatku ciągle nie są gładko-białe ściany, na razie mamy tylko podkłady, mam nadzieję, ze od przyszłego tygodnia zacznie się prawdziwe tynkowanie, ponieważ pogoda już chyba się w miarę ustabilizowała. Ciągle liczę na to, ze uda się nie zrobic blaszki ze ścian... Nasz garaż, przy którym panowie starali się średnio wygląda lepiej niż podobno mega odpicowane wnętrza Knaufem u znajomych, wiec jest szansa. Zrobiliśmy test, poprawki robione Nidą, świetnie się wtapiają i nie ma plam nawet w bezwzględnym świetle halogenów. Czyli koniec pomarańczowych ścian;) Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzień dobry:) Pomarańcz został zakryty podkładem w kolorze maślanym;) Zacznie bieleć po niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzień dobry:) Pomarańcz został zakryty podkładem w kolorze maślanym;) Zacznie bieleć po niedzieli:) Tylko kolor a taka jest zmiana:) Dom nabiera innego kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts