Ardea 15.03.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kolorek jeszcze mnie nie satysfakcjonuje;) ale lepsze to niż pomarańczowy, który toleruję tylko w dodatkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kolorek jeszcze mnie nie satysfakcjonuje;) ale lepsze to niż pomarańczowy, który toleruję tylko w dodatkach;) Dokładnie, miałam tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ardea, nigdy się nie chwaliłaś, ze macie takie cudowne okolice. Może następnym razem fotkę torów wkleisz? Ale ten czas leci. Jeszcze moment i będziesz na co dzień cieszyć się z widokami. PS. Mąż-zdolniacha sprawił sie na medal z tymi płytkami. Jak sie rozochoci to machnie Ci łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Faktycznie okolica świetna. Tylko ciekawe kiedy bardziej można się w niej zakochać - wiosną, latem czy jesienią (bo zimy to pumpa nie lubi)Jak tam tynkowanie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Myslę, że zimą tez będzie pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Masz swoją rzekę, mam i ja;) Te tereny to nasze randkowe miejsca, potem wózkowe, a teraz domowe:) Tory pokażę (malownicze zakręty wśród drzew) i jeszcze taki industrialny most (wiadukt nad rzeką) też rzut beretem ode mnie. Mąż kładł płytki drugi raz w życiu, myślę, ze nieźle mu wyszło, chociaż efekt będzie po umyciu i zafugowaniu. Bardzo mu się podobało, ale robił to straaasznie długo i psioczył na płytki;) Tynki się robią sprawnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Moja rzeka przy Twojej to mały strumyczek;) Nie mogę się doczekać kolejnych widoczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ardea, piękna okolica, gratuluję...A jak jeszcze ma dla Was wartość sentymentalną i na dodatek blisko do miasta to już w ogóle bajka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Bajka:) Jest w mieście a wygląda jak na wsi:cool: U nas Centrum rozciągnięte, zresztą na każdym osiedlu tworzą się odrębne centra, ze sklepami, bankami, aptekami itp. I w Dniu Wagarowicza jeszcze się przyznam, że na wagary też tam chodziłam ( z lornetką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 I w Dniu Wagarowicza jeszcze się przyznam, że na wagary też tam chodziłam ( z lornetką) To dziś też możesz pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 W najlepszym lornetkowo czasie pracowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nadrobisz jak zamieszkasz, bo komu wtedy będzie się chciało do pracy chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mój kontrowersyjny balkon już się sprawdza, chociaż bez balustrad mało bezpiecznie, ale ponad 70 gatunków zaliczone;) Do pracy chodzić będę z przyjemnością, w innych okolicznościach przyrody wolałabym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A ja myślę, że gdy będzie ładna pogoda to ciężko będzie mi z domu wyjść. Zresztą już teraz gdy tam jeżdżę żałuję, ze mam tak mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ponad 70 gatunków zaliczone U nas jaki s drapieżnik latał ostatnio. Mąż twierdzi, że to sokół, ale ja tam się na ptakach wcale nie znam. Sokoły występują na Kaszubach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja bym z Twojej łazienki nie wychodziła;) Inne pomieszczenia musisz zrobić równie ładne, żeby ciągle w łazience nie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 U nas jaki s drapieżnik latał ostatnio. Mąż twierdzi, że to sokół, ale ja tam się na ptakach wcale nie znam. Sokoły występują na Kaszubach? Występują. Mały sokół - pustułka, jest jednym z częściej spotykanych drapieżników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja bym z Twojej łazienki nie wychodziła;) Inne pomieszczenia musisz zrobić równie ładne, żeby ciągle w łazience nie siedzieć Coś w tym jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Trudne zadanie przed Tobą, zrobić salon, sypialnię, kuchnię... na tak doskonałym poziomie jak łazienki:) Jednak, skoro z tym się udało to czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oj, nie chwal tak, bo się czerwienię Przy kolejnych pomieszczeniach projekt w głowie (jak przy łazience) i nie wiadomo co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts